PDA

View Full Version : Having an issue using postbit hook


ssslippy
23 Aug 2007, 02:42
Im having an issue, im trying to make last seen online use a hook instead of having to edit the postbit_legacy template everytime. However this always fails to work. Anyone know why?



Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the forums.
---------------

Adrian Schneider
23 Aug 2007, 03:00
You would have to generate the compiled template code.

ssslippy
23 Aug 2007, 03:02
Argh that I have no clue, my editing is very basic.

Adrian Schneider
23 Aug 2007, 03:08
Actually my mistake. You can do it as is, but you can't use the <if> or variables since it is not evaluated.

Use the actual variables instead of single quoting the string, and for any ifs, use either the ternary operator or PHPs if().