PDA

View Full Version : Error Number : 1064


Tahir_Younus786
29 Dec 2010, 10:28
Database error in vBulletin 4.0.8:

Invalid SQL:

SELECT ipaddress
FROM user
WHERE userid =;

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3
Error Number : 1064

Lynne
30 Dec 2010, 17:21
I can find no query in default vbulletin like this, so I would guess it's from a modification. Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php



Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the forums.
---------------

Tahir_Younus786
30 Dec 2010, 17:56
I can find no query in default vbulletin like this, so I would guess it's from a modification. Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php



Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the forums.
---------------





I can't understand, Please elaborate it.. Can i disable all plugins?

TheLastSuperman
30 Dec 2010, 18:00
I can find no query in default vbulletin like this, so I would guess it's from a modification. Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php



Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the forums.
---------------




I can't understand, Please elaborate it.. Can i disable all plugins?

Yes ;).

Lynne said to edit this file: config.php

On your server, look for FORUMFOLDER/includes/config.php

Edit that, add in the


Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the forums.
---------------



Directly below the <?php in the file then save and upload back into the /includes folder. That disables your mods/plugins. Now check to see if you still have issues, if not then you know it was a plugin or mod and you can disable one by one to debug and track etc.

Pretty much what Lynne said I just drug it out lol.

Tahir_Younus786
30 Dec 2010, 18:26
I have disabled all the plugins using Admin CP. My Problem has been solved. Now tell me what to do next?

Lynne
30 Dec 2010, 18:39
Now you need to figure out which product or plugin is causing the issue. Turn them all off via the Manage Products AND Plugin Manager page, remove that line from the config.php file, then turn on the products/plugins one by one until you have the problem again. Or, take a look at the plugins to find that query.

Tahir_Younus786
30 Dec 2010, 19:10
Thanks Both of You i have Prob with This Plugin

i have Del This Plug in can i Reinstall This


Welcome Thread On Register 2.0