PDA

View Full Version : Changing domain name?


iHatton
06 Jun 2011, 15:41
Hi,
For example, my board is at www.example.com/sfwerfdsf (I put it there for testing and building the site, ready to go live).

How can I make it so it's forums.example.com, and when they type in example.com, it will automatically take them to forums.example.com

It's probably simple, but I just can't work it out.

RobbieZ
06 Jun 2011, 15:45
Your talking about subdomains

Read here: http://ask.metafilter.com/100459/CNAME-a-domain-and-delegate-the-subdomain

Googled..

iHatton
06 Jun 2011, 15:49
I have read that page, and I don't quite understand it. Is there a simple tutorial to follow?

--------------- Added 1307372201 at 1307372201 ---------------

Don't worry, I think I found a way via .htaccess, thanks anyway though.

Brandon Sheley
06 Jun 2011, 16:12
Do you have cpanel?
It's very easy to do in cpanel
you don't want to do it via htaccess

Felixbone
06 Jun 2011, 17:12
otc This thread make me remember the last reply of Choysuey before he gone.

cpanel / domain forwarding is the easiest way.