PDA

View Full Version : Images help 4.0.1


amaarvell
19 Oct 2011, 19:51
Right .. when I click the add image button I get a pop up box asking me if i want it from a file on my computer or from a url off the net, and then it lets me upload it if its on my computer

however

when anyone else on the forum wants to add a picture they only get the option to put in a url,.. nothing at all to do with local files


any ideas why this is

i am set as administrator, but even the other administrators with seemingly the same permissions cannot upload from a local file

Lynne
19 Oct 2011, 23:48
Have the user click into WYSIWYG mode.

amaarvell
28 Nov 2011, 08:01
is there a way of doing this globally, other than having to get individuals to have to change their own settings

cheers

Lynne
28 Nov 2011, 17:04
You may change it in admincp > maintenance > execute mysql query > pick option from the dropdown

amaarvell
30 Nov 2011, 10:16
hmmm for some reason I dont have access to that ... interesting as its my forum
thanks anyway

Lynne
30 Nov 2011, 18:08
Edit your config.php file to give yourself access:


Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the forums.
---------------