PDA

View Full Version : Please review: Graphics/Programming/Gaming community.


Xcynic
07 Jan 2012, 08:33
Hey! I would like to get my site reviewed. We have been working on the load time lately and it has gone down from 13 seconds to 6ish. If you experience slow load time keep in mind we're already working on it!

We also have a chatbox designed to match the rest of the design however you can't see it unless you register, if you like I can post a screenshot of it. Just say so if you want to see it.

http://www.pixlicity.com

Thanks.

HMBeaty
07 Jan 2012, 08:49
That is purdy :eek:

Found 1 small issue though. When you're in a thread, and you use the pagenav, click it so you get the "Jump to page" dropdown, and when you hover over "Jump to page" or the input box, the text turns white, so you can't really see it, same thing with the "Go" button.

http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=135536&stc=1&d=1325929680

Other than that, it looks really good :)

HMBeaty
07 Jan 2012, 08:56
Found a couple more design flaws....

Advanced Search page

http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=135537&stc=1&d=1325930143

FAQ page (maybe missing a <div> somewhere?)

http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=135538&stc=1&d=1325930143

Xcynic
07 Jan 2012, 08:59
That is purdy :eek:

Found 1 small issue though. When you're in a thread, and you use the pagenav, click it so you get the "Jump to page" dropdown, and when you hover over "Jump to page" or the input box, the text turns white, so you can't really see it, same thing with the "Go" button.

http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=135536&stc=1&d=1325929680

Other than that, it looks really good :)

Thanks! and fixed.

Edit: Fixed the Advanced Search text, FAQ page I need to look into since it looks fine on Chrome. Thanks again!

HMBeaty
07 Jan 2012, 09:11
FAQ page I need to look into since it looks fine on Chrome. Thanks again!
Not sure if this helps, but that was browsing your site with Firefox 9.0.1 (I haven't tested on other browsers)

setishock
07 Jan 2012, 19:16
Major wow factor.
I'm looking at your forum in 1280x800 with IE9. In the attached image the legend is hanging off the end of the body background.

Xcynic
07 Jan 2012, 22:14
Yea, we havent bothered making it IE friendly. We will do that soon though!

Xcynic
10 Jan 2012, 16:52
Any other comments? On the style/coding or general stuff?