View Full Version : Moving Inactive Users Question

27 Feb 2012, 16:01
Is there a way to move all my Inactive Users into the Registered User Group?

Right now, the only way I can do it is by individually doing each one. This would take me forever.

Can I do the whole group at once?

27 Feb 2012, 16:24
I think you could use prune/move users under Users in the admincp.

27 Feb 2012, 16:49
How is that exactly done? New to the forum game

27 Feb 2012, 16:58
First, I'm not sure if I got exactly what you meant - do you just want to move users from one usergroup to another? If so, just go to the adminCP, find "Users" on the left and under that "Prune/Move Users". Select the user group you want to move users from, and if you're not trying to select users by last login date then put 0 in that box (I think it defaults to 365). The other fields can stay the same. Then press find and on the next page there's an "action" radio button for moving or deleting, obviously you'd want "Move".

27 Feb 2012, 19:24
Thank you! Worked great! I sincerely appreciate your help on this one.