PDA

View Full Version : v3arcade?


Murphinator
07 Feb 2005, 01:51
can/is there a mod that adds a arcade news block to the home page, i found one for vbadvanced but thats it

Chris M
08 Feb 2005, 15:38
Currently nobody has created such a modificiation, but one could be created if there is a demand for one :)

Satan

97cobracpe
10 Feb 2005, 17:00
There sure is. I'm running vbindex with an arcade news block. It's on the v3arcade.com.

To see it in action: http://www.chitownrc.com

EDIT: Didn't realize v3acrade was closed down. I'll try to search my archives and see if I have the info for the mod.