View Full Version : How do you set Table width...

30 Jun 2002, 10:48
In PIxels? Like what you guys have done here, seems to be around 800 pixels wide...anyone could tell me that would be great...

30 Jun 2002, 14:52
on the vB, in where you edit styles, right after the header boxes there are options to set the main table width :)

in general HTML, it's like this:

<td width="100">

just use the "width" attribute.

30 Jun 2002, 15:11
By doing the table width in percentages with in that table an image which is invisible like the spacer in vbulletin does..

I'm not sure, but I think that this would be a solution..

30 Jun 2002, 15:14
it depends, the best thing to do is set a specific dimension for the main table in pixels, like 800. then any tables inside you should set to percentages.

30 Jun 2002, 18:32
Yeh, thanx guys:) Got it working fine:)