vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=200340

Gleedo 02 Jan 2009 10:59

Quote:

Originally Posted by Brittany (Post 1698949)
I created a simple form and got this at the very top of my forum page

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/misc.php(97) : eval()'d code(486) : eval()'d code on line 3

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/misc.php(97) : eval()'d code(486) : eval()'d code on line 4

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/misc.php(97) : eval()'d code(486) : eval()'d code on line 3

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/misc.php(97) : eval()'d code(486) : eval()'d code on line 4

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/misc.php(97) : eval()'d code(530) : eval()'d code on line 3

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/misc.php(97) : eval()'d code(530) : eval()'d code on line 4


I get the same as above when i view my form, but the form does display and did submit correctly and created a new thread as expected for me.

My form consisted of 3 single line fields, a check box field(s), and one multi-line field - all fields were mandatory.

HTH

PS This is a very fine mod - great work banana

Brittany 02 Jan 2009 12:22

I hope you can figure this problem out because I need this hack sooo bad.
I will nominate you for sure!

Brittany 02 Jan 2009 12:23

Quote:

Originally Posted by Gleedo (Post 1699151)
I get the same as above when i view my form, but the form does display and did submit correctly and created a new thread as expected for me.

My form consisted of 3 single line fields, a check box field(s), and one multi-line field - all fields were mandatory.

HTH

PS This is a very fine mod - great work banana

yah my form displays too just fine. Its the coding at the top that shows that bothers me.

Brittany 02 Jan 2009 12:57

sorry im posting so much but the form works just fine. It gets submitted to me
via pm and everything. its just that coding at the top that needs to be fixed.

Gleedo 02 Jan 2009 14:41

I think it would be nice if you could add admin links for this into the 'quick links' drop down menu :)

blind-eddie 02 Jan 2009 18:27

Can you add an editor to this? So members can add images if need be.

Brittany 02 Jan 2009 18:39

Quote:

Originally Posted by blind-eddie (Post 1699487)
Can you add an editor to this? So members can add images if need be.

That would be neat. Im just wanting the codes to go away at the top.
Everything works fine expect the codes at the very top of the forum

bananalive 02 Jan 2009 21:40

Quote:

Originally Posted by Brittany (Post 1699498)
That would be neat. I'm just wanting the codes to go away at the top.
Everything works fine expect the codes at the very top of the forum

I'm working on it, just got one bit producing an 'error'.

bananalive 02 Jan 2009 21:58

Quote:

Originally Posted by bananalive (Post 1699680)
I'm working on it, just got one bit producing an 'error'.

Finally found it, I was looking in the wrong place

columbusgeek 02 Jan 2009 22:01

It woudl be handy for me if it was possible for the user who is submitting the form to be able to select which forum it goes to via a dropdown or checkbox. Is this possible, or in the works?

ssslippy 02 Jan 2009 22:29

Also you should have a note someone on the submit form page that anything with a star is required.

Also is it possible to parse bbcode in the description section.

Also a confirmation on the delete option would be good.

Another thing is the * should follow the : in the question.

Also is it possible to get attachment support?

Brittany 03 Jan 2009 00:24

working great now. Thank you!!!

SageStone 03 Jan 2009 00:38

Suggestion: be able to set which response would become the title of the thread.

Ex: I have a "Suggestion Title" box for people to self-title their suggestions. I would like the information in this box to become the title of the thread.

NO deadliner 03 Jan 2009 05:32

I allways geht this error

"Parse error: syntax error, unexpected '&', expecting T_VARIABLE or '$' in /homepages/1/d28418551/htdocs/portal/misc.php(97) : eval()'d code on line 59"

How can i get this fixed so i can use this great feature ?

Gleedo 03 Jan 2009 08:30

Quote:

Originally Posted by NO deadliner (Post 1700027)
I allways geht this error

"Parse error: syntax error, unexpected '&', expecting T_VARIABLE or '$' in /homepages/1/d28418551/htdocs/portal/misc.php(97) : eval()'d code on line 59"

How can i get this fixed so i can use this great feature ?

I receive the same error on a fresh installation, but not when overwriting a previous installation of this mod.

HTH


All times are GMT. The time now is 09:49.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.