vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229650

Mastergumble 24 Feb 2010 07:30

Same issue here on 4.0.2PL1

coberr 24 Feb 2010 11:12

I have problem with the 4.0.2PL1 too.
The smilies are on the right side, with 4.0.2 works fine.

synseal 24 Feb 2010 12:31

Same here, when you edit a post 4.0.2PL1 the smiles are on the right hand side, thanks.

cloferba 24 Feb 2010 13:12

its ridiculus to update this mod every time vb launch a new version... u.u

Lynne 24 Feb 2010 21:53

You can't break something that wasn't working that way in the first place - it never worked in the Advanced Edit page. If you want it to work there, then you need to add 'editpost' to the THIS_SCRIPT array of pages in the "Add editor2.css to pages" plugin.

synseal 24 Feb 2010 22:30

Quote:

Originally Posted by Lynne (Post 1990723)
You can't break something that wasn't working that way in the first place - it never worked in the Advanced Edit page. If you want it to work there, then you need to add 'editpost' to the THIS_SCRIPT array of pages in the "Add editor2.css to pages" plugin.

Thanks very much Lynne, done that and now working fine for the advance edit, maybe worth adding in the original mod?. :up:

Mastergumble 25 Feb 2010 16:12

Nice, Lynne is any way to make the same for CMS Comments?

I was trying to find what to add but currently stuck with it.

Lynne 26 Feb 2010 01:02

Quote:

Originally Posted by Mastergumble (Post 1991319)
Nice, Lynne is any way to make the same for CMS Comments?

I was trying to find what to add but currently stuck with it.

Just add 'vbcms' to the array.

Mastergumble 26 Feb 2010 01:20

Tkx once more Lynne

Problem in Edit Mode
by EmAnh
03 Mar 2010 09:41

1 Attachment(s)
Dear Lyne,

I upgrade my forum from vB 4.0.1 to vB 4.0.2 ... I observed this in my forums .

In edit mode ( ie edit an old post) ... It shows like this (please see picture attached)

In reply (to post) , post (new thread) .. are ok ...

Would you give some guidance (how to fix this problem)

Regards,

EA

*** Edit: Problem fixed , my mistakes in setting smillies ....

cloferba 05 Mar 2010 14:18

i have smiles that are a bit bigger than default ones...

and they are "cutted" because they are big...is there a fix to solve this?

Leo Brazil 05 Mar 2010 19:16

Quote:

Originally Posted by cloferba (Post 1997773)
i have smiles that are a bit bigger than default ones...

and they are "cutted" because they are big...is there a fix to solve this?

It's my thing too. I know this is not related to her mod, but you know, as Lynne is great in giving us some tips may be she can do it again....lol...

Lynne 05 Mar 2010 21:36

Did you guys edit the css as I posted in the first post - step 3?

arco 08 Mar 2010 13:36

This mod seems to conflict with the following two mods:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=180330
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232730

Ie they stop working when it's installed.

cloferba 11 Mar 2010 03:43

ready! thanks lynne :)


All times are GMT. The time now is 22:17.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.