vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233629

ozzy47 13 Apr 2010 22:49

Quote:

Originally Posted by chriske (Post 2020278)
I wish there was an option to add icons like this mod:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=240138

:rolleyes:

You can add
<img src="path_of_image" border="0" align="top" alt="" />
before the title of tab. path_of_image is where you define where your image is

TurkYasam 15 Apr 2010 02:45

Thank you for this great..

I was wondering, can you take below requests for feature realese..
-2 colunm drop down option..
-Icon options to have for selected items for parent and subs..
(If icon path is given,it will show it left side of the item..If it is not given, nothing or blank.gif)
-Sparater to put more space beetwen items..
Regards..

2fast4ya 15 Apr 2010 19:54

Jhonny, you are a life saver! Thank you for this amazing addon!

I have one question though... On my CMS, I've added a new tab called "Arcade" but when I click on it, (it goes to arcade) but it highlights "Forum" Check out what i mean by clicking on "Arcade" on my site- http://www.audioneeds.com

ScEmH 17 Apr 2010 02:55

Installed. Nice mod.

I have a question (and I apologize if it's already been asked), but is there any way to load a tabs sub-links without going to another page?

IE: I've a tab with sub-links named 'blah'. I click 'blah' and rather than taking me anywhere it'll just load up a new batch of sub-links and highlight the blah tab.

Thanks.

mitch247 17 Apr 2010 08:34

Hi thanks for the great mod.... The only problem I am having is I can't figure out our to hide the "What's New" tab.

Thanks for any help you could offer!

CoZmicShReddeR 17 Apr 2010 12:14

Is there anyways you could add an option to add icons for the tabs maybe even colors?

"Whats New Tab"
by dweber
17 Apr 2010 14:41

Unfortunately when we upgraded to 4.0.3 the "what's New" tab re-appeared and the button in the AdminCP for "VbSuporte Tabs" did not turn it off.

I searched and found this hack which turned off the "What's new: tabs completely;

http://www.vbteam.info/vb-4-0-addons...letin-4-a.html

dieKetzer 18 Apr 2010 15:01

this mod is in limbo right now. you may experience issues (cant disable whats new, etc) when using it on vb 403.
if youre having problems with tabs not selecting, the forum tab auto-selecting when it shouldnt, etc, please read post #3.

vbreal 21 Apr 2010 05:41

i tried setting up a fb connect tab to link to the following url
/profile.php?do=fbb

i wanted the sub menu to have all 2 of the following.
/profile.php?do=fbb
/profile.php?do=fbb_invite
/profile.php?do=fun&list=fan

any tips on how to set it up? when i set it up it doesn't highlight the fb connect tabi created. it goes to the page but the highlighted tab remains the forum tab and its sub menu.

i need it to change to fb connect tab and give me the sub menu i created.

any tips?

thanks

widemind 21 Apr 2010 18:07

Just upgraded to vb4.0.3 and now dropdown tab alignment is WAY off. Instead of dropping down, it just expands from the middle - so half of the menu shoots up through the roof of the website, and half shoots down. Any fixes for this??

waldrondigital 21 Apr 2010 18:29

I just installed this plugin on 4.0.3 and I don't have a menu option in AdminCP. I can however directly go to the page to modify the tabs. The plug does show up in the Main options for the forum. I'm stumped! Would like to get a menu option in ADMINCP.

Any ideas?

Keldaria 21 Apr 2010 19:05

Quote:

Originally Posted by vbreal (Post 2024692)
i tried setting up a fb connect tab to link to the following url
/profile.php?do=fbb

i wanted the sub menu to have all 2 of the following.
/profile.php?do=fbb
/profile.php?do=fbb_invite
/profile.php?do=fun&list=fan

any tips on how to set it up? when i set it up it doesn't highlight the fb connect tabi created. it goes to the page but the highlighted tab remains the forum tab and its sub menu.

i need it to change to fb connect tab and give me the sub menu i created.

any tips?

thanks

keep your URL as above but set your "THIS_SCRIPT" to "profile"

That should make your newly created tab highlight whenever they navagate to any of those... unfortunatly thats the only advice i can offer

Xeon3D 22 Apr 2010 00:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jhonnyf (Post 1961543)
Taken note for the next version (ok,ok, not 500 Installs)
* TABS with Drop menu (post #14)
* Sub link for new Tabs (delete all and create the news for the Tab)(post #3 and #14)

Somethings else?

Erm, I have a suggestion. Add sublink dropdown menu's option, like vbulletin original does with the Community and Forum Action sublinks.



That would make this addon... ROCK! (not that it doesn't already! :P).

PS.: does anyone know how to replicate all the sublinks from the Forum TAB into a new one (including the menus)?

Ninth Dimension 22 Apr 2010 14:02

Fantastic, just what I needed, and so easy to use - thank you!!

Turdadactyl 23 Apr 2010 15:53

AWESOME mod! Thanks.


All times are GMT. The time now is 05:00.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.