vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233629

smnet 18 Jan 2011 21:12

This is 100% untested, but looking at the raw output of the navbar template on a stock board it should hopefully work. 4.1.1+ now uses a template runtime method to build the forumhome link so I have adjusted the plugin accordingly.

To get the forum to hide (on a DEFAULT 4.1.1) navbar template, try this:-

Go to plugin manager.... edit the Insertando Tabs plugin.

Find:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I MUST STRESS, I am not in a position to test this.... I am NOT the Mod author.... AND if this doesnt work then I CANT support you.

Jhonnyf 19 Jan 2011 03:03

I going to Update this for 4.1.1.....

sweetpotato 19 Jan 2011 14:50

I'm waiting for the update

alencete 19 Jan 2011 15:13

Quote:

Originally Posted by Jhonnyf (Post 2151249)
I going to Update this for 4.1.1.....

Hi, thanks for this mod, to me it works perfectly in 4.1.1 but I notice two small mistakes, so now that you're going to update the comment:

1 - Do not go away tab
2 - In the pages that are created by vBadvanced 4.0.1, brands such as tabs that hide, do not get to hide.

I hope you can include any improvements to these two issues, and again thank you for your work.

PD: No me manejo muy bien con el ingles, e escrito lo que me ha traducido google. Un saludo!!!

Jhonnyf 19 Jan 2011 17:06

Ok, I update this to work with vb 4.1.1

I'm Add the option to use varphase (many languages in your forum), the rule is:
* If you put a name (vbphrase) then use this like TITLE, but only if this exist... else use the TITLE (like always)

I come back in 5 hours and Upload the new version

Quote:

Originally Posted by alencete (Post 2151447)
PD: No me manejo muy bien con el ingles, e escrito lo que me ha traducido google. Un saludo!!!

Hablame en Español entonces, Mi Ingles es Terrible :D

Welshy2008 19 Jan 2011 18:01

Quote:

Originally Posted by Jhonnyf (Post 2151489)
Ok, I update this to work with vb 4.1.1

I'm Add the option to use varphase (many languages in your forum), the rule is:
* If you put a name (vbphrase) then use this like TITLE, but only if this exist... else use the TITLE (like always)

I come back in 5 hours and Upload the new version



Hablame en Español entonces, Mi Ingles es Terrible :D


Thank You. :)

CoZmicShReddeR 19 Jan 2011 23:54

Thank you so much for fixing!:D

sweetpotato 20 Jan 2011 09:10

I still have this error:

Quote:

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in D:\WEBSITES\AppServ\www\dav\includes\class_bootstrap.php(412) : eval()'d code on line 725

Parse error: syntax error, unexpected '<' in D:\WEBSITES\AppServ\www\dav\includes\class_bootstrap.php(412) : eval()'d code on line 725

Jhonnyf 20 Jan 2011 11:06

Quote:

Originally Posted by sweetpotato (Post 2151847)
I still have this error:

You use a Windows Server, sorry, I try my hacks only un Linux Server

sweetpotato 20 Jan 2011 11:11

Ok, no problem, my local is Windows but my live site running on Linux hosting. I will try it tonight.

Thank you,

smnet 20 Jan 2011 11:24

Quote:

Originally Posted by sweetpotato (Post 2151847)
I still have this error:

Quote:

Originally Posted by Jhonnyf (Post 2151866)
You use a Windows Server, sorry, I try my hacks only un Linux Server

Looking at the error it seems like you have an error in your template syntax (spot the word 'Eval' in there?) - this is usually related to badly formed template+syntax.

It is irrelevant to any OS platform.

smnet 20 Jan 2011 11:27

hey Jhonny.... you know, if you made this mod so that you can say which usergroups can and can't view each specific tab, or sub nav element then people would pay good money for this.... I would pay $50+ easily.

alencete 20 Jan 2011 11:56

Quote:

Originally Posted by Jhonnyf (Post 2151489)
Ok, I update this to work with vb 4.1.1

I'm Add the option to use varphase (many languages in your forum), the rule is:
* If you put a name (vbphrase) then use this like TITLE, but only if this exist... else use the TITLE (like always)

I come back in 5 hours and Upload the new version



Hablame en Español entonces, Mi Ingles es Terrible :D

Casi mejor, espero que nadie se sienta ofendido. Te sigo desde el hispano y me sorprendes cada vez más. Te comento lo q me pasa con la versión anterior.

1 - Tengo instalado vbadvanced 4.0.1 y en las páginas que genera este mod la opción ocultar no funciona.
2 - El segundo problema que tengo es que la opción de ocultar la pestaña foro, no funciona ( Aunque a mi no me afecta por q no quiero ocultarla ) pero por comentarlo tambien.

Ahora tengo deshabilitado este mod a la espera de la nueva versión, ayer no te pille a tiempo, pero espero que si tienes que modificar algo... tengas en cuenta alguno de estos puntos!! un enorme abrazo jhonny, es un placer hablar y/o usar algun producto tuyo.

Jhonnyf 20 Jan 2011 12:35

Quote:

Originally Posted by smnet (Post 2151872)
hey Jhonny.... you know, if you made this mod so that you can say which usergroups can and can't view each specific tab, or sub nav element then people would pay good money for this.... I would pay $50+ easily.

My Mod do that.... See the 4th Image

Quote:

Originally Posted by alencete (Post 2151877)
Casi mejor, espero que nadie se sienta ofendido. Te sigo desde el hispano y me sorprendes cada vez más. Te comento lo q me pasa con la versión anterior.

1 - Tengo instalado vbadvanced 4.0.1 y en las páginas que genera este mod la opción ocultar no funciona.
2 - El segundo problema que tengo es que la opción de ocultar la pestaña foro, no funciona ( Aunque a mi no me afecta por q no quiero ocultarla ) pero por comentarlo tambien.

Ahora tengo deshabilitado este mod a la espera de la nueva versión, ayer no te pille a tiempo, pero espero que si tienes que modificar algo... tengas en cuenta alguno de estos puntos!! un enorme abrazo jhonny, es un placer hablar y/o usar algun producto tuyo.

¿No has probado con la Opcion URL_PARAMETER?, tendrias que poner TUURL/cmps_index.php?pageid=polo
PD: Mejor has tu consulta aqui para evitar infraccion ya que por aqui no les gusta el Español

smnet 20 Jan 2011 12:39

Quote:

Originally Posted by alencete (Post 2151877)
Casi mejor, espero que nadie se sienta ofendido. Te sigo desde el hispano y me sorprendes cada vez más. Te comento lo q me pasa con la versión anterior.

1 - Tengo instalado vbadvanced 4.0.1 y en las páginas que genera este mod la opción ocultar no funciona.
2 - El segundo problema que tengo es que la opción de ocultar la pestaña foro, no funciona ( Aunque a mi no me afecta por q no quiero ocultarla ) pero por comentarlo tambien.

Ahora tengo deshabilitado este mod a la espera de la nueva versión, ayer no te pille a tiempo, pero espero que si tienes que modificar algo... tengas en cuenta alguno de estos puntos!! un enorme abrazo jhonny, es un placer hablar y/o usar algun producto tuyo.

¡Hola!

No creo que esto está destinado a trabajar con vBadvanced.


All times are GMT. The time now is 00:52.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.