vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235271

210665 08 Feb 2010 18:03

2 Attachment(s)
Hello
Thus, the forum now looks in IE8 Under win7 with Opera and FF it is ok
Attachment 111895
Oh, the horror chat box running but still not as round as I thought
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hallo
So sieht das Forum jetzt im IE8 unter win7 aus, mit Opera und FF ist es ok
Attachment 111895
OH Schreck die Chat Box läuft doch noch nicht so rund wie ich mir dachte
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx

Problem Solved
I have switched off in the Tools Kompatibilitatsansicht times and thus solved the problem

Attachment 111900
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
Problem gelöst
Ich habe im unter Extras die Kompatibilitatsansicht abgeschalten und somit ist mal dieses Problem gelöst

Attachment 111900


Now, however, the smiley button slid written about IU
Jetzt ist aber die Smiley schrift über das I U Button gerutscht

RedHacker 08 Feb 2010 18:05

Quote:

Originally Posted by steve1966 (Post 1977593)
I disabled all my mods still getting CMS error

Uninstall mod and wait the update....

Quirin 08 Feb 2010 18:10

Quote:

Originally Posted by RedHacker (Post 1977606)
Uninstall mod and wait the update....

Yes. :(

Charlie98902 08 Feb 2010 18:49

Okay I don't as an admin but when my super mod tries to create an article there is errors and it can't be done. Be nice if this is fixed very soon.

hohleweg 08 Feb 2010 19:03

1 Attachment(s)
Hi
It works
"say it with american words: I LOVE IT

only one problem
"who's ist onlie "

this error:
Quote:

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/www/web151/html/buggy125/forum/includes/functions_online.php(1201) : eval()'d code on line 49
why.
greetings jo

milaszewski 08 Feb 2010 19:15

huge problem,
after collapsing the button to bring it back disappears

Neptun 08 Feb 2010 19:17

it seems to be a good release of a chat box, for the first release of this hack it looks good and i think after some updates it will work fine - i am looking forward which one will be the best chat box for the vb 4.x suite ;)

at the moment i like the hacks of VSA very much ;)

a good product the MGC is not released for vb 4.x - we will see which one is the best then ;) i love the chat box hacks for vb

I hope we will get more options and settings for this box like the big range of options in th mgc ... maybe if this becomes reality then the vsa would be my favorit ;)

cory_booth 08 Feb 2010 19:18

arrowchat

dangerin 08 Feb 2010 19:34

When i active the chat box i receive this error when i create a new article in cms :

Fatal error: Cannot redeclare vsacb_userexcluded() (previously declared in /home/****/domains/*****.***/public_html/packages/vbcms/controller/content.php(84) : eval()'d code:47) in /home/****/domains/*****.***/public_html/packages/vbcms/controller/content.php(84) : eval()'d code on line 47

what can be this error? and how cani solve it?

thanks to alls

TimberFloorAu 08 Feb 2010 19:40

We also are experiencing the :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

When trying to promote item to article, or using the article system within vbcms

Valter 08 Feb 2010 19:51

I've fixed several style and other issues, but I can not reproduce these:
- vsacb_userexcluded() error
- CB does not work in 'Above Footer'

vbet_getSupportedTranslations() is not this product's function.

Charlie98902 08 Feb 2010 19:54

Quote:

Originally Posted by Valter (Post 1977678)
I've fixed several style and other issues, but I can not reproduce these:
- vsacb_userexcluded() error
- CB in footer does not work

vbet_getSupportedTranslations() is not this product's function.

Is the error when you create a new article fixed?

dangerin 08 Feb 2010 19:55

Sorry but i have not understood that you say with your post.
We must wait other fixes to solve this problem?
I use the style simple black and the chat appeared to go well on forum.
I have not pasted the code "{vb:raw vsachatbox}" because i do not know exactly where to put.
Excuse me for my english and for not understand well the instructions

Valter 08 Feb 2010 19:57

Quote:

Originally Posted by Charlie98902 (Post 1977681)
Is the error when you create a new article fixed?

I can not reproduce it.

When I go to create new article or promote thread to article it works with no problems.

dangerin 08 Feb 2010 20:05

ahh ok .. NOW i've understood.
You can public a little guide for HOW TO install this product and where do you have pasted the code in what template or in what position.
I think that can be this the problem that create this error becuase the chat in forum is good.
now i've importd the prodct and i've seen that's appeared one new template called VALTER but (actually) i've not putted the code and perhas it can be the solution?
So i repeta that's would be great if you have a littel guide or some snapshot of these steps necessary . .
Thanks


All times are GMT. The time now is 04:13.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.