vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Boofo 07 Feb 2011 16:43

1 Attachment(s)
Did anyone ever figure out the sesssion_start() errors? This is what I am receiving now when a member makes a post:

GlowHost.com 07 Feb 2011 22:17

Quote:

Originally Posted by MGSteve (Post 2159295)
A new user got blocked because he used the same username as a spammer 'fox', but that was all that matched. Surely the mod should not block someone just becuase they choose the same username as a spammer?

Sure, if the email address matches then it should be an automatic rejection, but if any of the other checks return positive alone, then it shouldn't reject the registration?

If you don't want it to examine usernames when considering to block a user or not, then you can simply change the settings to not check username.

Or, you can turn the "StopForumSpam: Remote Expiry" down to something lower than the default value.

Hornstar 07 Feb 2011 23:12

Version 2 looks truly amazing. You have done a fabulous job!

Is it possible that version 2 might work in vb 3.8.x ?
or would you consider back porting version 2 for vb 3.8.x users?

GlowHost.com 07 Feb 2011 23:32

Thanks :)

Version 2 definitely will not work in the 3.x forums. We probably will not be able to backport it because many of the functions in SOM 2.0 won't work with the old vB3.x hooks system.

Hornstar 07 Feb 2011 23:40

Thanks for the answer. Hopefully one day I will be on vb 4 so I can use this fantastic product.

The_Head 07 Feb 2011 23:41

Hi there Glow , Just wanted to say SUPERB MOD , Thx a bunch. Ive installed the latest version but when i select a post to test the Spam-O-Matic Moderation Tools , im getting this error at the top of the page :

Quote:

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: navbar in [path]/includes/functions.php on line 4007

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/*MYSITE*/public_html/tf1s_forum/includes/functions_ghsom.php(571) : eval()'d code on line 4

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: glowhostspamomatic_bsc in [path]/includes/functions.php on line 4007
Any ideas how to resolve ??

Many thanks.

Gray , The Head

john h 08 Feb 2011 00:01

After uninstalling the old version and installing V2, I get this error when trying to create a new usergroup

Quote:

Unknown column 'akvbghsfs_akismet_permissions' in 'field list'
I checked the xml from v1.2 and this bit is in it but is missing in the V2 xml


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Boofo 08 Feb 2011 02:29

Quote:

Originally Posted by Boofo (Post 2159775)
Did anyone ever figure out the sesssion_start() errors? This is what I am receiving now when a member makes a post:

Is this fixed in version 2.0.1?

dandanch 08 Feb 2011 02:32

I'm getting the same error as The Head..help please
Quote:

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: navbar in [path]/includes/functions.php on line 4055

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/****/domains/c*******.org/public_html/includes/functions_ghsom.php(571) : eval()'d code on line 14

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: glowhostspamomatic_bsc in [path]/includes/functions.php on line 4055

ccampo 08 Feb 2011 03:56

Excellent MOD, I was using the previous version but after installing 2.0 I was getting MySQL errors while trying to add a new usergroup

MySQL Error : Unknown column 'akvbghsfs_akismet_permissions' in 'field list'

To fix this I had to remove an old file called :
?/forum/includes/xml/bitfield_glowhostspamomatic.xml
So make sure you remove this file if you are upgrading, this file is not included in the new 2.0 version.

coffeelover 08 Feb 2011 04:57

SOM rocks! Thanks so much!

I uninstalled the old version and installed the new. Everything seems to be working properly -that is, I can configure the SOM control panel in the vBulletin Admin. The problem is that no one can post messages. This error appears when you try to post a new message on the forum:

Fatal error: Call to undefined function clean_options_list() in public_html/forum/includes/functions_newpost.php(443) : eval()'d code on line 8

I probably have an old file left over - but I don't know where to look or find it. Can anyone shed some light on the problem? For now, I have to disable SOM until I can figure it out.

UPDATE: I figured out what the problem was and fixed this issue.

maokaang 08 Feb 2011 06:30

Quote:

Originally Posted by ccampo (Post 2160034)
I was getting MySQL errors while trying to add a new usergroup

MySQL Error : Unknown column 'akvbghsfs_akismet_permissions' in 'field list'

To fix this I had to remove an old file called :
?/forum/includes/xml/bitfield_glowhostspamomatic.xml
So make sure you remove this file if you are upgrading, this file is not included in the new 2.0 version.

Thanks! Had the same problem modifying a usergroup. Removed the file as suggested and problem now solved.

@GlowHost. Version 2, big thumbs up! Many thanks. :up:

john h 08 Feb 2011 08:33

Quote:

Originally Posted by maokaang (Post 2160070)
Thanks! Had the same problem modifying a usergroup. Removed the file as suggested and problem now solved.

@GlowHost. Version 2, big thumbs up! Many thanks. :up:

Thanks, I missed that bit. Now working fine.

pushpullbar 08 Feb 2011 09:19

Quote:

Originally Posted by ccampo (Post 2160034)
To fix this I had to remove an old file called :
?/forum/includes/xml/bitfield_glowhostspamomatic.xml
So make sure you remove this file if you are upgrading, this file is not included in the new 2.0 version.

Thank you, that solved my problem too.

Just wondering, with the new 'Newbie' usergroup, at the moment there are no one in it. Does it automatically (like running some counter updates or something) that would move the existing registered but eligible newbies into the new usergroup?

*edit* ok i think the answer is to use the USER>PRUNE/MOVE function and choose the number of post counts

Lover1 08 Feb 2011 11:25

Quote:

Originally Posted by dandanch (Post 2160007)
I'm getting the same error as The Head..help please

Same here.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



All times are GMT. The time now is 22:17.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.