vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=62164

TheInsaneManiac 07 Jul 2008 00:25

For some reason this has issues with my submit button. It is suppose to convert text to hex, but instead it refreshes. Any idea?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Cip 07 Jul 2008 01:07

^ This has nothing to do with the article, but to solve your problem I think all you need to do is change the "type" attribute from "submit" into "button"

DieselMinded 07 Jul 2008 18:50

Something ive done with this mod

http://www.dieselbombers.com/About.php

Goomzee 08 Jul 2008 07:44

Quote:

Originally Posted by DiesellMinded (Post 1569321)
Something ive done with this mod

http://www.dieselbombers.com/About.php

yes exactly like this page i want to make but for everyone guest and members both can access this code could you plz make me that kind of code for my this page

http://www.mknexusonline.com/test.php

DieselMinded 08 Jul 2008 09:55

Mine does show to guests and members , hints the Register Link on the page

Its HTML dropped in to a VB powered page that this mod creates , Your test page does not have this mod on it , you have to make a vb powered page then on the template insert html code to get what you want .

Land a version of Front Page 2003 , Open a new page and click design and knock your self out then switch to code and copy everything between the Body tags and put in your vb template and your done

Goomzee 10 Jul 2008 04:28

how to make mod could to made and pm me that mod Please

DieselMinded 10 Jul 2008 08:55

There is no mod here , its just html

Design the page in html and use this article to build a vb powered page and paste the html code in the new template

Zaxuhe 20 Jul 2008 02:32

Thanks my page is finally using the vbulletin login systen due to this =D thanks a lot, members areas working anyone that need help fell free to send me a private message I wont probably reply on here

Mikhal 22 Jul 2008 13:42

Using this method, is there anyway I can pass the content of the page into the template from the script? Essentially, I'm wondering if I can replace the value "Text" with something that is generated by the php script. Any hints would be appreciated.

Sergio68 22 Jul 2008 23:07

Quote:

Originally Posted by amcd (Post 1540325)
Templates are not supposed to execute code. This is not just with vbulletin, but the entire concept of templating is separation of presentation from code (business logic).

Execute the php before calling the template, keep the presentation data in certain variables, and use the template just to show those variables.

Quite clear, can you please make an example ?

Suppose I have some pages I need to execute and show : page1.php, page2.php, page3.php
I should create some templates : template1, template2, template3
Then insert the variables : $show1 (containing the html execution of page1.php) into template1, $show2 (containing the html execution of page2.php) into template2 and so on.

But how can I generate/fill (for example) the variables and insert them into the template when I link the user to mysite.com/forums/page2.php ?

--------------- Added 22 Jul 2008 at 23:40 ---------------

Found, may be, I should add a plugin :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Is it ?

Chris11987 23 Jul 2008 07:46

Is there a way to do this outside of the forums directory?

Sergio68 23 Jul 2008 10:03

Quote:

Originally Posted by Sergio68 (Post 1581826)
Quite clear, can you please make an example ?

Suppose I have some pages I need to execute and show : page1.php, page2.php, page3.php
I should create some templates : template1, template2, template3
Then insert the variables : $show1 (containing the html execution of page1.php) into template1, $show2 (containing the html execution of page2.php) into template2 and so on.

But how can I generate/fill (for example) the variables and insert them into the template when I link the user to mysite.com/forums/page2.php ?

--------------- Added 22 Jul 2008 at 23:40 ---------------

Found, may be, I should add a plugin :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Is it ?

And.... what about a change in my page1.php :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

It's most probably not safe, but, is it working ?

--------------- Added 23 Jul 2008 at 12:41 ---------------

Ok, I apologize for all this asking and answering by myself :D , I've tried and it's working.
Can be a big shortcut, no templates, no plugins, but it's obviously less safe.

amcd 23 Jul 2008 18:48

Quote:

Originally Posted by Sergio68 (Post 1582122)
Can be a big shortcut, no templates, no plugins, but it's obviously less safe.

Then it is not really a vb-powered page, is it?

Sergio68 24 Jul 2008 11:25

Quote:

Originally Posted by amcd (Post 1582438)
Then it is not really a vb-powered page, is it?

LOL :D May be, right. That's what I'm trying to figure it out, I'll be still able to use VB variables, IFs and so on or should I just please myself with the look and style of the forum ?

Stryker412 24 Jul 2008 17:44

How can you get your page to auto adapt to the current theme a user is running (ie. font and panel colors)?


All times are GMT. The time now is 12:27.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.