Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 101
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: arco
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 09 May 2010, 00:26
Replies: 706
Views: 100,282
Posted By arco
That's correct. It can be selected in VB options...

That's correct. It can be selected in VB options whether it is on or off, and I have it off so it doesn't quote the original title when a user doesn't enter anything in title field. Less clutter that...
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 05 May 2010, 23:26
Replies: 706
Views: 100,282
Posted By arco
I've noticed that when people on our forum, that...

I've noticed that when people on our forum, that posts replies using tapatalk, then the thread title is automatically quoted in the reply, even though that function is deactivated in vB's options....
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 10 Apr 2010, 05:04
Replies: 285
Views: 40,985
Posted By arco
Yeah I know it can be changed. I just can't...

Yeah I know it can be changed. I just can't understand why hard coded values needs to be used, instead of stylevars so that the output follows the look of your installed style. Anyway, I made changes...
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 09 Apr 2010, 23:46
Replies: 285
Views: 40,985
Posted By arco
Doesn't look good on a dark style. Same with the...

Doesn't look good on a dark style. Same with the member tracking mod.
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 08 Mar 2010, 14:36
Replies: 323
Views: 38,162
Posted By arco
This mod seems to conflict with the following two...

This mod seems to conflict with the following two mods:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=180330
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232730

Ie they stop working when it's...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 15 May 2009, 18:09
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Sorry, but I don't have the time anymore to...

Sorry, but I don't have the time anymore to provide support for this mod. :(
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 26 Aug 2008, 22:40
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
It looks like you have a <span> enclosing the...

It looks like you have a <span> enclosing the entire legend. Did you add a double <span> for one of the groups markup code?
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 26 Aug 2008, 22:38
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Yeah, I think I understand what you mean now....

Yeah, I think I understand what you mean now. Unfortunately, as far as I can see, what you're after can't be done with the way the mod works. It pulls the markup code from the group, and if there's...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 25 Aug 2008, 14:46
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Hmm, default color of what? Not sure if I...

Hmm, default color of what? Not sure if I understand what you mean... As I can see everything is as it should be. If you you don't use a HTML markup code for a usergroup, it defaults to the standard...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 25 Aug 2008, 03:34
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Ah, I see. You can do it in the Legend options....

Ah, I see. You can do it in the Legend options. Just add <b> before the start tag, and </b> after the ending tag.
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 24 Aug 2008, 22:49
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Yes, see my suggestion in the above post. :)

Yes, see my suggestion in the above post. :)
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 24 Aug 2008, 22:49
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
When I look at the html code on your site, the...

When I look at the html code on your site, the markup code for registered users are missing.



Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 21 Aug 2008, 23:10
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Well, if you disable it, then no legend should be...

Well, if you disable it, then no legend should be visible at all. So either it's somehow installed twice, or another similar mod is installed.
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 12 Aug 2008, 23:04
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Kurtz, it seems like you haven't edited the...

Kurtz, it seems like you haven't edited the username HTML markup for that usergroup.
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 12 Aug 2008, 04:53
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Sorry for late answer. Just tried to click your...

Sorry for late answer. Just tried to click your link Kurtz, but it's giving a database error.
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 20 Jul 2008, 04:09
Replies: 725
Views: 226,736
Posted By arco
Error in IE here too. Don't have that other mod...

Error in IE here too. Don't have that other mod installed, so dunno what it could be.
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 15 Jul 2008, 16:03
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
PM sent! You were missing a # in the color...

PM sent! You were missing a # in the color coding. IE is not so picky about that, but Firefox is.
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 15 Jul 2008, 03:27
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
It should show the colors just fine in Firefox. I...

It should show the colors just fine in Firefox. I use Firefox 3 and it works fine. Was also fine in Firefox 2. All I can think of is that it could be one of your add-ons causing it. Try to disable...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 10 Jun 2008, 04:38
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Quick update. :)

Quick update. :)
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 09 Jun 2008, 23:18
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
I'm looking into making the tags an option to be...

I'm looking into making the tags an option to be chosen by the user. If you want to change that yourself in the plugin, look for this code and change what I marked with bold and blue.

$activeusers2...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 09 Jun 2008, 18:06
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
That's odd. I don't have that issue here. It...

That's odd. I don't have that issue here. It could be something in your style, or another mod that's causing this. Does it look ok using the standard vB style?
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 09 Jun 2008, 16:29
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
For now, change the execution order for this...

For now, change the execution order for this plugin to 6. You also need to change something in the plugin for the other mod, it seems to be missing a <br />.

Find in "Most Ever Users, Members &...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 09 Jun 2008, 04:03
Replies: 58
Views: 12,236
Posted By arco
Yet Another Usergroup Legend

Well, failing to think of a unique name for this kind of mod, this is called Yet Another Usergroup Legend. :D

I noticed in the threads for the other similar mods, someone wanted to show the legend...
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 05 Jun 2008, 03:47
Replies: 48
Views: 9,503
Posted By arco
To put legend under userlist: Open the xml file...

To put legend under userlist:

Open the xml file in an editor.

Find:


Code:
---------------
Code is only visible to licensed users, and only when logged into the forums.
Forum: vBulletin 3.7 Add-ons 02 Apr 2008, 07:23
Replies: 2,644
Views: 557,313
Posted By arco
Using PNG instead of GIF doesn't work. The GIF...

Using PNG instead of GIF doesn't work. The GIF images are still being used if PNG is selected in options.
Showing results 1 to 25 of 101

 
Forum Jump

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:58.

Layout Options | Width: Wide Color: