Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09 Sep 2008, 22:22
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
vbSEO & ibProArcade : Rewrite-rules

Here are the custom rewrite-rules you can add to your vbSEO to completely support ibProArcade:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.2+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 10 Sep 2008, 03:25
pedroenf pedroenf is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Pedro
Thank you very much MrZeropage.
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Sep 2008, 23:07
Cocko's Avatar
Cocko Cocko is offline
 
Join Date: Oct 2006
Thanx, too.
Reply With Quote
  #4  
Old 24 Sep 2008, 00:13
punchbowl punchbowl is offline
 
Join Date: Nov 2006
you should block google from your arcade with your robots file.

no point apart from cosmetics in these rewrites.
Reply With Quote
  #5  
Old 06 Oct 2008, 04:36
karlm's Avatar
karlm karlm is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Karl
Is there anyway to get the file name instead of the game's ID number?
It would look very nice as http://mysite.com/arcade/tetris.html instead of [url]http://mysite.com/arcade/game/3.html[/url]
__________________
What's this "antimisandry.com" thing about then?
Advertise using 'forumrules' and recode signatures on 1st & 2nd posts
I need help with setting up a usergroup permissions plugin, if anyone is able to assist.
Reply With Quote
  #6  
Old 19 Oct 2008, 12:25
newguy's Avatar
newguy newguy is offline
 
Join Date: Nov 2007
This would go into the vbSEO Control Panel in the Custom Rewrite Rules box?
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Oct 2008, 13:35
GreasySpoon GreasySpoon is offline
 
Join Date: Dec 2007
Thanks MrZeropage,

now i get a little more traffic from google to the arcade.

Originally Posted by karlm View Post
Is there anyway to get the file name instead of the game's ID number?
It would look very nice as http://mysite.com/arcade/tetris.html instead of [url]http://mysite.com/arcade/game/3.html[/url]
This would be really great and much better for SEO. It would be also usefull if there where an possibility to put the gamename into the title.

Originally Posted by newguy View Post
This would go into the vbSEO Control Panel in the Custom Rewrite Rules box?
Yes, just put it into the Custom Rewrite Rules box.

Greets
GreasySpoon
Reply With Quote
  #8  
Old 21 Oct 2008, 11:36
theque's Avatar
theque theque is offline
 
Join Date: Jul 2008
cheers just what i needed i can allow google on my arcades again
Reply With Quote
  #9  
Old 27 Oct 2008, 04:40
SIINSI SIINSI is offline
 
Join Date: Mar 2003
Just installed this and got an error..

After installing this I got the following error when making a thread with the word "Arcade" in it.

Warning: require(/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

It looks like it is adding ".php" after the word arcade.

Edit: I just did a search on my site and any thread with the word "Arcade" in it gets this error. Any ideas how to fix?

M
__________________
JDM Universe.com
Reply With Quote
  #10  
Old 27 Oct 2008, 10:14
newguy's Avatar
newguy newguy is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by SIINSI View Post
After installing this I got the following error when making a thread with the word "Arcade" in it.

Warning: require(/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

It looks like it is adding ".php" after the word arcade.

Edit: I just did a search on my site and any thread with the word "Arcade" in it gets this error. Any ideas how to fix?

M
Same thing happened to me. I removed what I added. I have one forum with Arcade as the name and it did that all in that forum when you clicked on many threads or made new ones.
Reply With Quote
  #11  
Old 01 Nov 2008, 23:58
SIINSI SIINSI is offline
 
Join Date: Mar 2003
Any fix for this issue?
__________________
JDM Universe.com
Reply With Quote
  #12  
Old 02 Nov 2008, 01:44
Lizard King's Avatar
Lizard King Lizard King is offline
 
Join Date: Jan 2005
Real name: Mert
Use the following with customizing to your needs


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Mert G÷kšeimam / Crawlability Inc.

DepKaš | vBSEO 3.3.0 - vBulletin Search Engine Optimisation
Reply With Quote
  #13  
Old 08 Nov 2008, 11:23
glass fanatic glass fanatic is offline
 
Join Date: Sep 2008
I seem to have this on my site yet when I click on arcade it says that the administrator has not allowed this usergroup to use it.

On the manual it says that when I go into the admin cp I should be able to see "arcade" on the left hand side and from there go into group permissions. I don't see it anywhere and I can't figure out how to allow everyone, including me to use this.
My site is www.theglassrod.com
Thank you
Irene
Reply With Quote
  #14  
Old 08 Nov 2008, 13:00
newguy's Avatar
newguy newguy is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by glass fanatic View Post
I seem to have this on my site yet when I click on arcade it says that the administrator has not allowed this usergroup to use it.

On the manual it says that when I go into the admin cp I should be able to see "arcade" on the left hand side and from there go into group permissions. I don't see it anywhere and I can't figure out how to allow everyone, including me to use this.
My site is www.theglassrod.com
Thank you
Irene
I think the admin (owner) does not want you to have access to this then.
Reply With Quote
  #15  
Old 08 Nov 2008, 18:31
glass fanatic glass fanatic is offline
 
Join Date: Sep 2008
I am the admin owner :-)
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BLS - addon to RULES AND USER AGREEMENT HACK: rules to selected forum Bolas vBulletin 3.0 Full Releases 21 25 Nov 2006 15:16

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:32.

Layout Options | Width: Wide Color: