Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 06 Sep 2010, 13:01
Dody Dody is offline
 
Join Date: Jul 2004
Originally Posted by nader View Post
which version it will be?
I believe it will be in 4.1.x
Reply With Quote
  #17  
Old 12 Sep 2010, 21:21
reddyink reddyink is offline
 
Join Date: Aug 2007
Extra Post Fields

I need how-to guide for Extra Post Fields similar to extra thread fields written in this article.

Thanks
Reply With Quote
  #18  
Old 03 Nov 2010, 20:49
Alec W Alec W is offline
 
Join Date: Dec 2009
How would you use $value = $vbulletin->input->clean_gpc('p', "additionField", TYPE_STR); to get both the value and text from a dropdown list?

Never mind. Figured it out.

Last edited by Alec W : 03 Nov 2010 at 21:08.
Reply With Quote
  #19  
Old 19 Nov 2010, 16:44
dcuellar dcuellar is offline
 
Join Date: Nov 2007
Glad I found this article. Too bad I have yet to figure out what I'm trying to do. Hopefully someone here can help.

I'm trying to add a field in the template "calendar_edit" for people to add an image url to calendar events. I got the field visible when creating an event by using the following:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

What I'm struggling with is the next step. So you are saying I have to create a plugin for the data to be saved in order to use it later? Because as it is, it is not saving the data I place in that field.

Eventually, I want to place this image in a sideblock for upcoming events but it's not saving the field entered data.

--------------- Added 19 Nov 2010 at 17:12 ---------------

Here is the product I have edited.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

What do I use as the hookname? I don't think its the same as "newthread_post_start".

Does everything else look right? Do I need this for what I'm trying to accomplish?:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


And here is my Forum Block:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I placed {vb:raw imgurl} in the image source just to see if it worked. Nope, it didn't.

Last edited by dcuellar : 19 Nov 2010 at 17:55. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #20  
Old 31 Jan 2011, 02:21
matkus matkus is offline
 
Join Date: Jan 2004
How do i save it as separate column in post or thread table instead of modifying post message? It could be much more useful i think.
Reply With Quote
  #21  
Old 07 Jul 2011, 00:54
radiofranky radiofranky is offline
 
Join Date: Jun 2011
Thanks for the tutorial. Can this be expand to create an additional "prefix" field?

1st prefix ==> [laptop] my thread title - free shipping <= additional prefix

Thanks
Reply With Quote
  #22  
Old 24 Jul 2011, 17:41
Raman Raman is offline
 
Join Date: Jun 2005
Have a need to update custom field into thread and post table

Looked at the thread and I must say its been very informative. Thanks for writing this up.

For my need I have added a custom field called "customID" into thread and post table and my objective is to write this field to thread and post table for new threads.

My understanding is this that when we add new thread, logic writes one record in thread table and also in post table.

Any insight regarding that would be greatly appreciated
Reply With Quote
  #23  
Old 02 Aug 2011, 22:22
radiofranky radiofranky is offline
 
Join Date: Jun 2011
Hi,
Could you expand a little bit on this article by adding storing those variable to DB and retrieve them for different template?

thanks
Reply With Quote
  #24  
Old 18 Sep 2011, 22:46
paolpepas paolpepas is offline
 
Join Date: Dec 2008
works with the 4.1.5 version, the search mode is enabled?
thanks
Reply With Quote
  #25  
Old 28 Jan 2012, 19:44
cagatayh cagatayh is offline
 
Join Date: Sep 2006
It doesnt work for me. What i want is literally:





So i dont know really what i gotta do. In postbit before $post[message] as picture above code is:

<table>
<tr>
<td>
<img src="$picture" />
</td>

<td></td>
...
</tr>
</table>



I dont want to add it to the extra database table so it must come with $custom_message; but when it comes here how can i seperate picture url, how can i write table code above..

Thanks for your reply.
Attached Images
File Type: png vb.png (48.6 KB, 179 views)
File Type: png vbb.png (30.0 KB, 179 views)
Reply With Quote
  #26  
Old 07 Feb 2012, 22:22
xertox xertox is offline
 
Join Date: Apr 2011
Real name: William Tower
It would be nice to see more of a step by step guide... I have no idea where to put all this code...
Reply With Quote
  #27  
Old 13 Feb 2012, 11:20
Abhik's Avatar
Abhik Abhik is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Abhik Biswas
How to save this data in database instead of post?
Thanks
Reply With Quote
  #28  
Old 07 Oct 2014, 17:43
Jo_RHU Jo_RHU is offline
 
Join Date: Jan 2010
Works great on 3.8.5, thanks so much! So simple yet I've been looking for something like this for years and had trouble with the forms plugins I could find.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:37.

Layout Options | Width: Wide Color: