Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 11 Mar 2010, 03:21
Mythotical Mythotical is offline
 
Join Date: Jun 2004
Originally Posted by Joseph Witchard View Post
Must you put it in a sidebar? Could you put it in the header, for example?
Nope, widgets are meant for the columsn in the CMS or a sidebar on your forum only.
Reply With Quote
  #17  
Old 11 Mar 2010, 03:59
Joseph Witchard Joseph Witchard is offline
 
Join Date: Jul 2007
All right. Thanks
Reply With Quote
  #18  
Old 18 May 2010, 03:52
Crimm's Avatar
Crimm Crimm is offline
 
Join Date: Feb 2007
I just wanted to tell you that as I get my mods updated ... this article has been wonderful.

BRAVO

Thank you!
__________________
- Trying to get back into this vB developer thing, bear with me -
Catch me on Twitter: @crimmFTW
Reply With Quote
  #19  
Old 18 May 2010, 13:27
ragtek's Avatar
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
If you would use the php execution widget instead of the html widget, you wouldn't need to deal with variables and the templatse in global plugins!!!

Specialy if you have db queries or other stuff it isn't neccessery to run it global if you don't need it...
__________________
my addons: http://ragtek.github.com
Reply With Quote
  #20  
Old 17 Aug 2010, 19:32
clubvr4's Avatar
clubvr4 clubvr4 is offline
 
Join Date: Jul 2010
I can't get this working on 4.0.6 - repeated process twice, anything changed?

I'm very keen to get this up and running, modifying widgets via templates ftw.
Reply With Quote
  #21  
Old 29 Apr 2011, 10:35
ahmedipa ahmedipa is offline
 
Join Date: Feb 2009
nice one I will try to do it next time
Reply With Quote
  #22  
Old 30 Apr 2011, 12:58
TalkVirginia's Avatar
TalkVirginia TalkVirginia is offline
 
Join Date: Oct 2008
Real name: Jim
I was able to get this to work on the CMS using the process_template_complete hook location.
__________________
Jim - Webadmin 3:33am Paranormal Research - History will always repeat itself but sometimes the past never leave
vb4.x Email Reminders for Inactive Users, Add Mass Child Forums for vb3.8.6 & vb4.1.2
Reply With Quote
  #23  
Old 03 Sep 2011, 11:01
TheMac TheMac is offline
 
Join Date: Dec 2010
Hello! I want to show the content of a Widget only to guests, do you know how to it?
I have tried this also with the default info and nothing
Reply With Quote
  #24  
Old 23 Sep 2011, 04:42
Mythotical Mythotical is offline
 
Join Date: Jun 2004
Originally Posted by TheMac View Post
Hello! I want to show the content of a Widget only to guests, do you know how to it?
I have tried this also with the default info and nothing
That would require an if condition to show only to your guest usergroup.
Reply With Quote
  #25  
Old 21 Nov 2011, 00:17
djrockinsteve djrockinsteve is offline
 
Join Date: Nov 2011
Thank you very much for detailing the process. The vBulletin tutorial omits a few details probably due to software updates.

I had to select forum complete to not get html code across the top of the page or to change the appearance of the home page, but I cannot find it anywhere on the entire forum. Running latest version.

FYI it is a weather widget showing local weather.

Any thoughts or suggestions.

Thanks again
Reply With Quote
  #26  
Old 28 Feb 2012, 03:01
rbc1225 rbc1225 is offline
 
Join Date: Feb 2010
This article helped a great deal in some of the very basic controls of the template creation and such.

thanks
Reply With Quote
  #27  
Old 24 Apr 2012, 19:22
maryx maryx is offline
 
Join Date: Jan 2006
Arrow widget that would pull the posts from one particular blog

I already have the widget for most recent blogs.

Can someone help me create a widget that would pull the posts from one particular blog and put them on the Content page?

Thanks!
Reply With Quote
  #28  
Old 28 Jun 2012, 14:36
Badshah93's Avatar
Badshah93 Badshah93 is offline
 
Join Date: Jun 2010
if someone wants to create Widget as per this article

Change the hook:
global_start to vbcms_process_widget_complete

and when you are creating new widget (Static Html)
do enter something in that box, else widget won't display.
Reply With Quote
  #29  
Old 28 Jun 2012, 19:37
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Big thanks Badshan93. I couldn't figure out why the template wasn't displaying.
__________________
-Joe (@BirdOPrey5)
Qapla.com - Exclusive VB Mods! | Joe's Ultimate Off Topic | My Free VB "Mods"
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.

Last edited by BirdOPrey5 : 28 Jun 2012 at 20:02.
Reply With Quote
  #30  
Old 14 Jul 2012, 06:53
Mythotical Mythotical is offline
 
Join Date: Jun 2004
I will be redoing this article as it seems things have changed.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:35.

Layout Options | Width: Wide Color: