Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Quick Move Posts by BOP5 for VB 3.x and VB 4.x Details »»
Quick Move Posts by BOP5 for VB 3.x and VB 4.x
Mod Version: 1.1, by BirdOPrey5 (Moderator) BirdOPrey5 is offline
Developer Last Online: Oct 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 20
Released: 13 Apr 2012 Last Update: 14 May 2012 Downloads: 67
Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Re-usable Code Translations  

Brought to you by BirdOPrey5
www.Qapla.com


Version 1.1 - Added option to disable by style
Version 1.01 - JavaScript Bug Fix for IE/FireFox
Version 1.0 - Initial Release

If you employ some sort of "Post Recycle Bin" where you move all inappropriate or off-topic posts then this mod is for you.

This mod will be active (when enabled) for all users with permission to "Manage Threads" in any given forum.

You can disable this mod in selected forums if you choose.

It will allow you or your moderators to quickly move posts to a single designated "catch all" thread. Any user with permission to "manage threads" will see this new option in every postbit.

You can optionally disable this for the first post of threads.

If you are browsing the "catch all" thread then the quick-move option won't show in that thread (sine you can't move posts to the thread they are already in.)

Since all posts are already in a <form> and you can't place a new <form> inside and existing HTML <form> this mod uses JavaScript to dynamically create the form only when needed- therefore it requires JavaScript to work.

In addition JavaScript is used to create a pop-up confirmation so yo don't accidentally move a post by a stray mouse click.

Some of the JavaScript used is publicly available at:
Using Javascript to POST data between pages Mental Jetsam

I needed this mod on my OT forum so I could move posts that were disrupting existing threads. I did not want to delete those posts however because sometimes they contained useful information- just not useful to the topic of discussion. So I made a "catch all" thread and my mod staff and I can now quickly clean some of the "junk" out of threads without having to go through like 10 steps to otherwise move a post.

This is compatible with VB 3.8.x and all VB 4.x versions released to date. I expect it will work on older and newer VB versions as well. Tested on VB 3.8.7, 4.0.8, and 4.1.12.

VB 3.x users will want to upload the included .png image that will be used as the "Quick Move Button" in the postbit. VB 4.x uses a text link "QM" so no image is needed.

There are 2 GLOBAL Phrases:
bop5_qmp_quick_move_post - "Quick Move Post" (Tool tip)
bop5_qmp_are_you_sure - "Are you sure?" (Confirmation dialog box)

VBSEO Users - See Post # 8

Please Mark as Installed if you use this.
Donations Always Appreciated.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	quick-move_settings.jpg
Views:	235
Size:	159.7 KB
ID:	137750Click image for larger version

Name:	quick-move_vb3_post.jpg
Views:	413
Size:	113.2 KB
ID:	137751Click image for larger version

Name:	quick-move_vb4_post.jpg
Views:	324
Size:	57.1 KB
ID:	137752

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Quick Reply for Guests for VB4 by BOP5 BirdOPrey5 vBulletin 4.x Add-ons 81 23 Aug 2014 16:06
Block Censored Words in Posts by BOP5 VB4 BirdOPrey5 vBulletin 4.x Add-ons 73 31 Oct 2013 17:52
Quick Reply for Guests by BOP5 BirdOPrey5 vBulletin 3.8 Add-ons 37 29 Aug 2012 23:29
Block Censored Words in Posts by BOP5 BirdOPrey5 vBulletin 3.8 Add-ons 11 12 Jul 2011 16:19

  #16  
Old 14 Apr 2012, 22:33
djbaxter djbaxter is offline
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa, Canada
Originally Posted by BirdOPrey5 View Post
I assume you mean you would want to quick move an entire thread to a specific forum since you can;t quick move a single post to a forum... Well you can but it would make it into a separate thread.
Yes. That's what I would want...

...and the Recycle Bin add-on mentioned above created a problem of some sort (can no longer remember what but it messed up one of the vBulletin features for me).
Reply With Quote
  #17  
Old 14 Apr 2012, 23:16
megabink's Avatar
megabink megabink is offline
 
Join Date: Oct 2011
Real name: John
Installed and it works like a charm,thanks bro.
Reply With Quote
  #18  
Old 15 Apr 2012, 00:13
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is online now
 
Join Date: Nov 2009
Originally Posted by BirdOPrey5 View Post
That's a good idea- I will try and get it in the next update- There would be a URL you could fill in in forum manager per forum and if the value exists it would override the one in the main settings.
Could you make that thread URL be given in forum, from front end with Administrative tools, I mean with this:



In this way even moderators could define thread they want to use as chat (rubbish) thread. I hope moderators could access this?

And if you could enable that you don't need to give whole link, only thread ID, which would make it easier for us who have vBSEO (if it's not compatible with vBSEO).

And yes, I still couldn't like your posts. I obviously like your posts too much.
Reply With Quote
  #19  
Old 15 Apr 2012, 11:33
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
The whole point of this mod though is to Not have to go to drop down menus to move posts. You can already move posts by clicking on the checkbox, going to the moderator tools and pasting in the thread URL you want to move it to.

Why would having to go to "Administrative" and pasting in a threadid be any faster than the built in method for doing this?
__________________
-Joe (@BirdOPrey5)
Qapla.com - Exclusive VB Mods! | Joe's Ultimate Off Topic | My Free VB "Mods"
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #20  
Old 16 Apr 2012, 09:23
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is online now
 
Join Date: Nov 2009
Sorry, you didn't understand what I mean.

You go to Administrative to designate thread that will be used as garbage thread. This is usually done once or rarely. And by moderator if it can be done from front end.

If it's done from back end, moderator needs to tell me (or any other admin with privileges to do so) which thread he wants to use in his forum and I need to go in ACP, forum manager, find forum and enter thread info there.

So I thought, if it could be done to leave that to moderators, that they themselves decide which thread they want to use and that they do actual designation of thread as garbage thread, i.e. one job less for us administrators.

Of course, actual moving of posts is done by clicking on image in posts. And they go to thread moderator designated, hopefully from front end.
Reply With Quote
  #21  
Old 16 Apr 2012, 12:07
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
I see what you are saying now but I won't be adding an entire front end just so mods can set the threads- sorry- that's a lot of work.
__________________
-Joe (@BirdOPrey5)
Qapla.com - Exclusive VB Mods! | Joe's Ultimate Off Topic | My Free VB "Mods"
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #22  
Old 18 Apr 2012, 06:07
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is online now
 
Join Date: Nov 2009
No problem, I understand. Mine is to suggest, yours to decide what to do with it.
Reply With Quote
  #23  
Old 14 May 2012, 18:48
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Did not forget about Alan's suggestion in Post #11 but just released a quick update to disable by style which I needed ASAP for my own forum.
__________________
-Joe (@BirdOPrey5)
Qapla.com - Exclusive VB Mods! | Joe's Ultimate Off Topic | My Free VB "Mods"
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #24  
Old 05 Aug 2012, 18:29
Nirjonadda Nirjonadda is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Md Tajirul Islam
Where I can set user group permission setting ? Its only Admin,Super Moderators,Moderators ?
Reply With Quote
  #25  
Old 06 Aug 2012, 02:19
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Originally Posted by Nirjonadda View Post
Where I can set user group permission setting ? Its only Admin,Super Moderators,Moderators ?
This mod will be active (when enabled) for all users with permission to "Manage Threads" in any given forum.
Admins, super-mods, and any mods tht have thread management permission will see it.
__________________
-Joe (@BirdOPrey5)
Qapla.com - Exclusive VB Mods! | Joe's Ultimate Off Topic | My Free VB "Mods"
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #26  
Old 01 Sep 2012, 06:01
dougdirac's Avatar
dougdirac dougdirac is offline
 
Join Date: Nov 2011
On my board, I have two dumpster threads. "random chitchat", for stuff that got way off topic, and "snippiness" for pointless arguments. Typically those posts are in clusters. So what I'd like to be able to do is to select all those posts and then have two extra options in the Moderation Tools drop menu. One for each of those dumpster threads.

That way can move the posts in bulk and I can choose which of the two threads they should go. Also wouldn't further clutter up the space around my posts which is pretty limited at this point.
Reply With Quote
  #27  
Old 11 Nov 2012, 00:28
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is online now
 
Join Date: Nov 2009
Originally Posted by BirdOPrey5 View Post
Did not forget about Alan's suggestion in Post #11 but just released a quick update to disable by style which I needed ASAP for my own forum.
Just to ask if you plan to implement my suggestion, about different thread for each forum?
Reply With Quote
  #28  
Old 23 Nov 2012, 12:03
Nirjonadda Nirjonadda is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Md Tajirul Islam
How to Show "Quick Move Post" to Another location ? Ex: Near Edit post ! you can add option for "Quick Move Post" display location without manual template edit ?
Reply With Quote
  #29  
Old 23 Nov 2012, 12:06
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
ANy change would require manual template edits. You are free to play with it but I am not going to be moving it anywhere else.
__________________
-Joe (@BirdOPrey5)
Qapla.com - Exclusive VB Mods! | Joe's Ultimate Off Topic | My Free VB "Mods"
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #30  
Old 23 Nov 2012, 12:13
Nirjonadda Nirjonadda is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Md Tajirul Islam
So How to move "Quick Move Post" to Another location ? with manual template edits !
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:25.

Layout Options | Width: Wide Color: