Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 May 2012, 18:05
mattballew mattballew is offline
 
Join Date: Jan 2011
Email issues

Im completely lost here, so any help would be greatly appreciated..

Im running Windows Server 2008 Enterprise, with IIS 7.5. Ive installed a SMTP Server through the features list on IIS, and test it using a simple PHP Mail script. It works.

Ive configured vBulletin every way possible but it still will not send an email using this server... The server is on Localhost with no username or password. Ive tried to enable the -f parameter but nothing will work.. Any suggestions?

As a complete last resort i tried to configure vBulletin to use smtp.google.com and just use my GMail, that also failed.
Its like vBulletin cannot connect to anything for some reason..

Also, is there an error log i can find somewhere, That may tell me exactly whats wrong?

Thanks

--------------- Added 04 May 2012 at 18:16 ---------------

Heres a funny one... i went in to the maintenance part of the site to test the email, and it worked! However new user registration emails aren't sending..
Reply With Quote
  #2  
Old 07 May 2012, 21:40
mattballew mattballew is offline
 
Join Date: Jan 2011
Something with the server, Moved it to a new server and not having any problems. Resolved.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:07.

Layout Options | Width: Wide Color: