Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #271  
Old 31 Jan 2012, 14:47
Loversama Loversama is offline
 
Join Date: Nov 2005
Originally Posted by flbutterflyz View Post
^^Regarding the same code above, is there a way to let the image show to everyone but only usable for certain usergroups? Meaning the image will only be active in 4 usergroups' postbit but everyone can view the image.

Not sure if I'm explaining it well...
<vb:if condition="$post[usergroupid]==17">


;D
Reply With Quote
  #272  
Old 07 Feb 2012, 14:35
AshMagic AshMagic is offline
 
Join Date: Nov 2008
What is the variable for displaying the total amount of registered members on vBulletin 4?

Last edited by AshMagic : 07 Feb 2012 at 14:42.
Reply With Quote
  #273  
Old 10 Feb 2012, 05:45
inigo inigo is offline
 
Join Date: May 2010
I would like to insert some ad code in the CMS home, between the articles preview, but I would like to know the conditional to show this ads only after the preview article position I like.

I have the 1+2 colums selected, so i wouuld like to show,

1 article_preview,
AD CODE
2 article preview 3 article preview
4article preview 5 article preview
AD CODE
6 article preview 7 article preview
8article preview 9 article preview
AD CODE

At the moment I know to add the AD CODE at the end of all the previews (Template article_preview).

Any help of what conditional and in which template have I to use?

Thanks!
Reply With Quote
  #274  
Old 25 Mar 2012, 17:43
MGP_Tech MGP_Tech is offline
 
Join Date: Sep 2009
What conditional would I use for my postbit to only show the Blog Entries if the user has posted a blog?
__________________
http://playvampire.com
Reply With Quote
  #275  
Old 26 Mar 2012, 20:29
MGP_Tech MGP_Tech is offline
 
Join Date: Sep 2009
Originally Posted by MGP_Tech View Post
What conditional would I use for my postbit to only show the Blog Entries if the user has posted a blog?
Found it
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
http://playvampire.com
Reply With Quote
  #276  
Old 27 Mar 2012, 04:59
egysc egysc is offline
 
Join Date: Nov 2008
Real name: Hossam
I wonder what is the if condition for the mobile phones (any type smart or not ) that can be used ?
Reply With Quote
  #277  
Old 05 May 2012, 21:45
sinucello sinucello is offline
 
Join Date: Apr 2006
Location: dutch-german border
Hi,
thanks for the great posts so far, they helped me a lot with integrating different advertising-codes for different pages (IVW) into the header template. I still need 2 conditions:

1. a conditional for announcements
to render something into the header template in all announcements
2. a conditional that effects all sub-forum of a parent forum or category
as I don`t want to use an array with all the forum IDs because the list of IDs is very long and
might change from time to time

would be great if someone has a solution for those 2.

thank you - all the best,
Sacha
Reply With Quote
  #278  
Old 06 May 2012, 21:36
stuartn stuartn is offline
 
Join Date: Apr 2006
In user profile options I want to make and option only viewable to be accessed by a certain usergroup. How would you achieve this ?

--------------- Added 06 May 2012 at 21:39 ---------------

Originally Posted by sinucello View Post
Hi,
thanks for the great posts so far, they helped me a lot with integrating different advertising-codes for different pages (IVW) into the header template. I still need 2 conditions:

1. a conditional for announcements
to render something into the header template in all announcements
2. a conditional that effects all sub-forum of a parent forum or category
as I don`t want to use an array with all the forum IDs because the list of IDs is very long and
might change from time to time

would be great if someone has a solution for those 2.

thank you - all the best,
Sacha
This still works for me

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=132716

Then in the html box insert what you need per forum.
Reply With Quote
  #279  
Old 21 May 2012, 15:16
nrmsŪ's Avatar
nrmsŪ nrmsŪ is offline
 
Join Date: Dec 2008
Real name: Nelson
Another conditional in my case I'm using to make improvements in the sharing of urls in topics:

<vb:if condition="$bookmarksites"> show only if showing bookmarks </vb:if>
__________________
http://i42.tinypic.com/5k0sqe.jpg
Reply With Quote
  #280  
Old 02 Jun 2012, 18:17
Yogesh Sarkar's Avatar
Yogesh Sarkar Yogesh Sarkar is offline
 
Join Date: Jan 2007
If there a conditional that can be used for CMS home page, which would not have an bearing on rest of the CMS pages?
__________________
India Travel Forum | My Blog
Reply With Quote
  #281  
Old 06 Jun 2012, 08:53
Gripi Gripi is offline
 
Join Date: Jul 2009
hi..

i try to put this in the forumdisplay template, but no luck, anyone could help:


<vb:if condition="!in_array($forum['forumid'], array(1, 2))">not show to forumid 1 and 2</vb:if>

still showing to all forum ID, and i read from the 1st page this thread, lots of people got the same problem with me.
Reply With Quote
  #282  
Old 06 Jun 2012, 10:26
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Try using-


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Also, I've never seen a VB forum with a usable forumid 1. Usually 2 is the first usable forumid. 1 is the main category which doesn't work in such a conditional.
__________________
-Joe (@BirdOPrey5)
Qapla.com - Exclusive VB Mods! | Joe's Ultimate Off Topic | My Free VB "Mods"
Note - I do not read my PMs often, do not expect quick replies.
Reply With Quote
  #283  
Old 06 Jun 2012, 15:09
Gripi Gripi is offline
 
Join Date: Jul 2009
ok..

one more thing..

how to make condition "show only to member that already had >= 50 post count" ?

<vb:if condition="$post['postcount'] >= 50"> now show to under 50 postcount</vb:if>

the command above wont work.


thanks

Last edited by Gripi : 06 Jun 2012 at 15:14.
Reply With Quote
  #284  
Old 06 Jun 2012, 15:24
fly fly is offline
 
Join Date: Oct 2003
Originally Posted by Gripi View Post
ok..

one more thing..

how to make condition "show only to member that already had >= 50 post count" ?

<vb:if condition="$post['postcount'] >= 50"> now show to under 50 postcount</vb:if>

the command above wont work.


thanks
Try:

<vb:if condition="$userinfo['postcount'] >= 50"> now show to under 50 postcount</vb:if>
Reply With Quote
  #285  
Old 06 Jun 2012, 15:29
Gripi Gripi is offline
 
Join Date: Jul 2009
Originally Posted by fly View Post
Try:

<vb:if condition="$userinfo['postcount'] >= 50"> now show to under 50 postcount</vb:if>
hi..

not working too.. the command not show to all member.. not just member with under 50 post count
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:16.

Layout Options | Width: Wide Color: