Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 14 Dec 2012, 21:08
LOGECT's Avatar
LOGECT LOGECT is offline
 
Join Date: Jun 2010
thanks, this is very useful.
Is there any way to use {vb:raw vboptions.xxx} in plugin.js ?
__________________
LOGECT
Reply With Quote
  #17  
Old 08 Jan 2013, 22:40
DefiantComplex DefiantComplex is offline
 
Join Date: May 2012
Lets say i already have a bbcode, for example the [ hide ] for the dbtech post thanks mod.
How would i add it in this example?
Reply With Quote
  #18  
Old 14 May 2013, 17:48
root2012 root2012 is offline
 
Join Date: Oct 2012

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

how is it possible to remove several button ?????
Reply With Quote
  #19  
Old 20 May 2013, 04:22
root2012 root2012 is offline
 
Join Date: Oct 2012
Unfortunately, no support here more or?????
Reply With Quote
  #20  
Old 08 Jun 2013, 19:56
Typhon Typhon is offline
 
Join Date: Oct 2001
I can't seem to get this to work ... did something change between 4.2 and 4.2.1?
Reply With Quote
  #21  
Old 03 Feb 2014, 22:32
DaSpirit DaSpirit is offline
 
Join Date: Jan 2014
Hello!

Great Plugin!

I want to just attach a link to my file that opens in new window. Would someone possiblly help me with that one?

Thanks a lot!
Reply With Quote
  #22  
Old 03 Feb 2014, 22:37
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
No idea what you want to do, but this article is not about attaching anything to a file, but adding a button to the editor. Please open your own thread in the appropriate forums.
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
  #23  
Old 04 Feb 2014, 00:05
DaSpirit DaSpirit is offline
 
Join Date: Jan 2014
Originally Posted by cellarius View Post
No idea what you want to do, but this article is not about attaching anything to a file, but adding a button to the editor. Please open your own thread in the appropriate forums.
Thanks for the answer!

I want to make the button link to a file in a new window. I have no idea about php and I am new to the vbulletin as well, thats why I am a bit disoriented, sorry about that. I think that what I want is simple, but I do not how to do it
Reply With Quote
  #24  
Old 04 Feb 2014, 07:21
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
OK. As I wrote in the article, this is not normally the place to ask for things that you want the button to do - this is for the addition of the button, not more.

Anyway: This has nothing to do with PHP - all of this is Javascript. And to open a page in a new window, you would add something like

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to the exec part of my code. Like so:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

For the additional syntax of window.open just google that command. There's plenty of sites explaining that.
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
  #25  
Old 05 Feb 2014, 02:56
DaSpirit DaSpirit is offline
 
Join Date: Jan 2014
Thanks a lot!
Reply With Quote
  #26  
Old 20 Mar 2014, 10:04
Easy5s.net Easy5s.net is offline
 
Join Date: Jun 2011
How to move custom button to End Toolbar
Reply With Quote
  #27  
Old 20 Mar 2014, 10:37
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
By inserting it after the last button using the method described in the article.
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
  #28  
Old 18 Aug 2014, 12:06
tini_lam tini_lam is offline
 
Join Date: Dec 2009
vbb 4.2.3 not work. member can't click button... but admin can
Reply With Quote
  #29  
Old 18 Aug 2014, 12:49
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
And? The article describes how you can restrict the button per usergroup. If you don't want that, don't implement it.
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
  #30  
Old 18 Aug 2014, 13:25
tini_lam tini_lam is offline
 
Join Date: Dec 2009
i use code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

course members see this button but can't click it, just administrator can click it to use
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:57.

Layout Options | Width: Wide Color: