Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #31  
Old 28 Jul 2006, 18:11
Alan @ CIT Alan @ CIT is offline
 
Join Date: Nov 2004
Location: South UK
Real name: Alan
It is at the bottom of "vBulletin : General Administration"

Thanks,
Alan.
__________________
IMPORTANT: I'm afraid that I no longer develop software / modifications for vBulletin. However, thank you to everyone who installed / supported my modifications!
Reply With Quote
  #32  
Old 02 Aug 2006, 18:03
harmor19 harmor19 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Andrew Harmor
I'm getting frustrated because I can't get it to work.

This is for vBulletin 3.6.0 RC 3

Install Code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Uninstall Code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--Hooks--
admindata_start

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

admin_permissions_form

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

admin_permissions_process

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

can_administer

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I create a bitfield XML with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I didn't know what to make bitfield number so I just did the date I created it (m/d/yy).

Last edited by harmor19; 02 Aug 2006 at 19:45.
Reply With Quote
  #33  
Old 04 Aug 2006, 08:12
Dilmah Dilmah is offline
 
Join Date: May 2005
I have this in my custom XML file - the canadminnetwork option works fine, however the canadminrankings part (using your code) returns a value of 2 when Yes, or 0 when No.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Do I have to somehow put things into an array first or something? I tried a few things, but couldn't work it out.
Reply With Quote
  #34  
Old 04 Aug 2006, 09:21
harmor19 harmor19 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Andrew Harmor
Originally Posted by Dilmah
I have this in my custom XML file - the canadminnetwork option works fine, however the canadminrankings part (using your code) returns a value of 2 when Yes, or 0 when No.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Do I have to somehow put things into an array first or something? I tried a few things, but couldn't work it out.
It's supposed to return a value of 2 when you select "Yes".
Reply With Quote
  #35  
Old 04 Aug 2006, 09:23
Dilmah Dilmah is offline
 
Join Date: May 2005
Yes, but how do I put that into a print_yes_no_row for use in adminpermissions.php
Reply With Quote
  #36  
Old 04 Aug 2006, 09:26
harmor19 harmor19 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Andrew Harmor
I have no idea. I need help with it as well.
Reply With Quote
  #37  
Old 07 Aug 2006, 18:35
Buraq's Avatar
Buraq Buraq is offline
 
Join Date: Nov 2004
This is somewhat unrelated, but where can I get info on how to give my plugin an admincp back-end? I'm working on a small plugin for my forum and this would be very useful.
Reply With Quote
  #38  
Old 27 Oct 2006, 14:48
Surviver Surviver is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Julian
Hello, Andreas, I've a problem: The permissions are not stored. When I click save and return to the Permission Overview, The Right i snot saved. (No is ever selected)

I dont know, where the problem is.

Thanks for Help !!!

Surviver

Because of my bed English: http://surviver.bokuv.de/ablage/admi...dminperms.html



//All ok, thanx Andreas

Last edited by Surviver; 28 Oct 2006 at 08:03.
Reply With Quote
  #39  
Old 30 Oct 2006, 18:08
Gerakus's Avatar
Gerakus Gerakus is offline
 
Join Date: Apr 2005
Same problem here.

First, Does this works with 3.6.0? If so what are the right steps to make it work.

Second, Any particular reason why doesnt save the permissions? it just don't do it, I have try in so many ways, but it appears vbulletin for some reason doesnt store the changes.


I am using vbulletin 3.6.0+

Also could you make this hack works with more than one custom permissions?

Thanks on advance.
Reply With Quote
  #40  
Old 30 Oct 2006, 18:25
Surviver Surviver is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Julian
Originally Posted by Gerakus
Same problem here.

First, Does this works with 3.6.0? If so what are the right steps to make it work.

Second, Any particular reason why doesnt save the permissions? it just don't do it, I have try in so many ways, but it appears vbulletin for some reason doesnt store the changes.


I am using vbulletin 3.6.0+

Also could you make this hack works with more than one custom permissions?

Thanks on advance.
have you created the Bitfield ?

Example:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then it will work
Reply With Quote
  #41  
Old 30 Oct 2006, 19:02
Gerakus's Avatar
Gerakus Gerakus is offline
 
Join Date: Apr 2005
Thanks so much Surviver! your input resolve my problem!

And Kirby for this wonderful "plugin/product".
Reply With Quote
  #42  
Old 10 Dec 2006, 07:18
ReadOrDie ReadOrDie is offline
 
Join Date: Sep 2005
how would one get this working on a mod that has already been installed on a forum?
Reply With Quote
  #43  
Old 05 Apr 2007, 23:12
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
I was wondering if this going to work just fine on vB 3.6.5?
Reply With Quote
  #44  
Old 13 Jun 2007, 17:14
Mistah Roth's Avatar
Mistah Roth Mistah Roth is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Dave Hunt
So yea, this doesn't work on the latest vB lol (3.6.7 PL1)

I believe the addition of Dismissed News to the admin permissions screwed it up, I get this error if I try to edit any admin permission (or even if I don't)

Fatal error: Field dismissednews is not defined in $validfields in class vb_datamanager_admin in /includes/class_dm.php on line 485

Looks like an array is being populated with all the admin permission fields, but our addition bumps the last one (dismissednews) out of the array.

Last edited by Mistah Roth; 13 Jun 2007 at 17:28.
Reply With Quote
  #45  
Old 15 Jun 2007, 15:56
Mistah Roth's Avatar
Mistah Roth Mistah Roth is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Dave Hunt
$10 to anyone that can get this working.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:27.

Layout Options | Width: Wide Color: