Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too. Details »
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too.
Mod Version: 1.00, by mini2 (Member) mini2 is offline
Developer Last Online: Oct 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.8 Rating: (29 votes - 4.62 average) Installs: 278
Released: 12 Feb 2007 Last Update: 01 Jun 2007 Downloads: 2642
Not Supported  

Gone

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Integration with vBulletin vBgallery - vBulletin Highslide integration Sakera vBulletin 3.6 Add-ons 24 21 Sep 2008 14:18
Lightbox/ThickBox works with Inline Editing redgoals22 vBulletin 3.6 Template Modifications 104 13 May 2008 23:28

  #46  
Old 16 Feb 2007, 18:42
roger.kore roger.kore is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by mini2 View Post
There's an [attach] code, if you click the paperclip icon when making a new post/reply it shows there. You must upload the attachments as usual first, then the paperclip works.
Wonderfull, do you have a donation page?

Edit: It's ok If I resize manually the control image? also, how change his diretions? top or right
Reply With Quote
  #47  
Old 16 Feb 2007, 20:40
roger.kore roger.kore is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by mini2 View Post
No donations page, I made this mod for me as much as anyone else!

Not sure I understand your questions, sorry.
I meant, this image:
controlbar2.gif

It's ok remove the size?
Reply With Quote
  #48  
Old 17 Feb 2007, 04:03
ERuiz ERuiz is offline
 
Join Date: Feb 2005
Hello mini2,

I've got a question. I currently am displaying my VB install, within a 900 pixel wide iframe. When I click on an image and highslide opens it up, if I drag the image, it will hide behind the edges of the iframe.

Is there a way to be able to drag the images over the edges of the iframe window?

The problem is that if the image is wider than 900 pixels, then the edges of the image will be cropped out of view, by the edges of the iframe.

Thanks for any help, buddy.

Regards,

ERuiz
Reply With Quote
  #49  
Old 17 Feb 2007, 15:42
ERuiz ERuiz is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by mini2 View Post
To be honest you're better off asking that at the highslide support forum, they seem helpful there!
Will do, buddy! THANKS!
Reply With Quote
  #50  
Old 17 Feb 2007, 19:24
rolfw1 rolfw1 is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Rolf
Cracking Mod, thanks Mini2.
Reply With Quote
  #51  
Old 17 Feb 2007, 23:00
JohnBee JohnBee is offline
 
Join Date: Oct 2004
Originally Posted by mini2 View Post
To be honest you're better off asking that at the highslide support forum, they seem helpful there!
Unfortunately the coder of the hack wants to avoid darkening the background to avoid replicating the original lightbox script.
Our forum being a photography forum do not want to compromised on the high contrast image presentation that the lightbox script offers. Which is to bad because this script is so much faster than the original.

I can only hope that someone might work on the lighbox script to enhance its speed and performance as well.

I wonder also... is lightbox the first script ever to darken the screen?

Last edited by JohnBee; 18 Feb 2007 at 14:25.
Reply With Quote
  #52  
Old 18 Feb 2007, 14:21
Red Spider's Avatar
Red Spider Red Spider is offline
 
Join Date: Jan 2006
Works fine and looks sexy, except i have an "Error on Page"


Nevermind, it fixed itself when i added the ", align: 'center'"

Last edited by Red Spider; 18 Feb 2007 at 14:24.
Reply With Quote
  #53  
Old 19 Feb 2007, 22:39
tris tris is offline
 
Join Date: Jun 2004
Originally Posted by mini2 View Post
The img tag is a tricky thing indeed. I have it working for img tags only when from my gallery, as I know what the format will be, not as a resizer, just as a pop-up.
How did you make it working? Help would be wonderful
Reply With Quote
  #54  
Old 19 Feb 2007, 23:34
Smoothie Smoothie is offline
 
Join Date: Oct 2001
Originally Posted by mini2 View Post
LOL.
Reply With Quote
  #55  
Old 24 Feb 2007, 14:54
milsirhc's Avatar
milsirhc milsirhc is offline
 
Join Date: Jan 2007
Thanks for the beautiful mod!

How do we add the "loading" graphic when the thumbnail is clicked? (Same as what you have on your site)

and also is there a way to make it work when the user use the image Url and make it auto resize instead of the attachment button?
Reply With Quote
  #56  
Old 25 Feb 2007, 08:40
Quaxi Quaxi is offline
 
Join Date: Feb 2007
BB-Code

Hi,

thx for this great mod , now , all is working fine


Greetings Quax

Last edited by Quaxi; 25 Feb 2007 at 09:04. Reason: Problem solved
Reply With Quote
  #57  
Old 25 Feb 2007, 12:31
Dock Dock is offline
 
Join Date: Nov 2001
I'm having problems with this mod, but I have problems with the demo page too. When I click the attachments it just pops up as a regular forum attachment, but when I click on your Mini Gallery thumbnails then it works perfectly.

It seems to work in IE but not in firefox. Any ideas why?
Does anyone else have this problem?
Reply With Quote
  #58  
Old 25 Feb 2007, 18:53
Skavenger Skavenger is offline
 
Join Date: Sep 2005
Is there any way to change the background when the picture loads?

For example:
Now is like this

03.jpg

And I want it like this

02.jpg
Reply With Quote
  #59  
Old 25 Feb 2007, 19:33
Dock Dock is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by Dock View Post
I'm having problems with this mod, but I have problems with the demo page too. When I click the attachments it just pops up as a regular forum attachment, but when I click on your Mini Gallery thumbnails then it works perfectly.

It seems to work in IE but not in firefox. Any ideas why?
Does anyone else have this problem?
Ah, it seems that it wasn't working with firefox 1.5. I upgraded to firefox 2 and all is dandy.
Reply With Quote
  #60  
Old 26 Feb 2007, 15:48
Smoothie Smoothie is offline
 
Join Date: Oct 2001
May have found a slight bug with this. If you have an attachment in the first post on any page, and if you click it, the viewer opens fine, but it opens under the navbar. Screenshot below...
Attached Images
File Type: jpg Picture 2.jpg (58.7 KB, 34 views)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:43.

Layout Options | Width: Wide Color: