Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Overlay Round Image for Photopost vBgallery Details »»
Overlay Round Image for Photopost vBgallery
Mod Version: 1.00, by Lizard King (Coder/Designer) Lizard King is offline
Developer Last Online: Jan 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.3 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 3
Released: 08 Jan 2006 Last Update: Never Downloads: 16
Not Supported  

I was looking for this kind of modification for a long time. Last night i worked on it and figured out a way to do this.

Upload overlay-round.gif to your style's misc folder.

Open adv_gallery_imagebit
find :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

replace with :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Optional :

If you like to add any background color you shall use the following code instead of the one above

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

In order to change the background color just change #000 to any color you like. I added a screenshot for the background color.

You are ready to go.

Demo

* You need to have Photopost vB gallery installed for this mod.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	overlayscreen.gif
Views:	284
Size:	11.1 KB
ID:	40670Click image for larger version

Name:	overlayscreen1.gif
Views:	150
Size:	14.6 KB
ID:	40733

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
[PXL] PP Round Thumbnail Overlay v1.2 PixelFx vBulletin 3.6 Template Modifications 42 11 Jun 2010 00:56

Comments
  #2  
Old 08 Jan 2006, 14:53
Stangsta's Avatar
Stangsta Stangsta is offline
 
Join Date: Aug 2004
Nice mod.....but it doesnt automatically fit the thumbnails. Ill attach a screenshot in a sec.
Attached Images
File Type: jpg problem.jpg (12.1 KB, 116 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 08 Jan 2006, 15:05
Lizard King's Avatar
Lizard King Lizard King is offline
 
Join Date: Jan 2005
Real name: Mert
Originally Posted by Stangsta
Nice mod.....but it doesnt automatically fit the thumbnails. Ill attach a screenshot in a sec.
What is your thumbnail size in your gallery settings ?
__________________
Mert G÷kšeimam / Crawlability Inc.

DepKaš | vBSEO 3.3.0 - vBulletin Search Engine Optimisation
Reply With Quote
  #4  
Old 08 Jan 2006, 15:11
Stangsta's Avatar
Stangsta Stangsta is offline
 
Join Date: Aug 2004
Originally Posted by Lizard King
What is your thumbnail size in your gallery settings ?
it was 125, i tried 100 and the same thing happens.
Reply With Quote
  #5  
Old 08 Jan 2006, 15:15
Lizard King's Avatar
Lizard King Lizard King is offline
 
Join Date: Jan 2005
Real name: Mert
Originally Posted by Stangsta
it was 125, i tried 100 and the same thing happens.
Did you rebuild your thumbnails ? after changing to 100 ?

i checked with opera , firefox and internet explorer and the code is working.

Edit : can you try this :
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Mert G÷kšeimam / Crawlability Inc.

DepKaš | vBSEO 3.3.0 - vBulletin Search Engine Optimisation

Last edited by Lizard King : 08 Jan 2006 at 15:18.
Reply With Quote
  #6  
Old 08 Jan 2006, 15:25
Stangsta's Avatar
Stangsta Stangsta is offline
 
Join Date: Aug 2004
Originally Posted by Lizard King
Did you rebuild your thumbnails ? after changing to 100 ?

i checked with opera , firefox and internet explorer and the code is working.

Edit : can you try this :
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Hmmmm. I rebuilt the thumbnails and that didnt help much. I tried the above code, also a no go. It must be a setting on my end, I just dont know which one

EDIT: I think if you could make it so the .gif conforms to the thumbnail sizerather than a static size....we would be golden!
Reply With Quote
  #7  
Old 08 Jan 2006, 15:33
Lizard King's Avatar
Lizard King Lizard King is offline
 
Join Date: Jan 2005
Real name: Mert
Originally Posted by Stangsta
Hmmmm. I rebuilt the thumbnails and that didnt help much. I tried the above code, also a no go. It must be a setting on my end, I just dont know which one

EDIT: I think if you could make it so the .gif conforms to the thumbnail sizerather than a static size....we would be golden!
This is just a simple solution. In order to do what you must ask we need a java to resize the background image. i'll check that.
__________________
Mert G÷kšeimam / Crawlability Inc.

DepKaš | vBSEO 3.3.0 - vBulletin Search Engine Optimisation
Reply With Quote
  #8  
Old 08 Jan 2006, 17:31
b6gm6n's Avatar
b6gm6n b6gm6n is offline
 
Join Date: Aug 2002
Real name: Ant
nice hack, photopost of course has had these for about a year!...

-b6
__________________
b 6 g m 6 n - [ Styles & Mods ]
Reply With Quote
  #9  
Old 08 Jan 2006, 20:09
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
Nice mod!
Reply With Quote
  #10  
Old 08 Jan 2006, 21:36
lazyseller lazyseller is offline
 
Join Date: Oct 2003
how would i go about adding this to the profile picture ? i thinkt hat would be a nice addition...
Reply With Quote
  #11  
Old 09 Jan 2006, 09:52
Barakat's Avatar
Barakat Barakat is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Barakat
great work thank .
Reply With Quote
  #12  
Old 09 Jan 2006, 11:03
Lizard King's Avatar
Lizard King Lizard King is offline
 
Join Date: Jan 2005
Real name: Mert
Originally Posted by lazyseller
how would i go about adding this to the profile picture ? i thinkt hat would be a nice addition...
I will try to add a java so the background image will autosize. Without it i think it will not be so good for profilepictures since every profile picture will have a different size.
__________________
Mert G÷kšeimam / Crawlability Inc.

DepKaš | vBSEO 3.3.0 - vBulletin Search Engine Optimisation
Reply With Quote
  #13  
Old 10 Jan 2006, 01:28
lazyseller lazyseller is offline
 
Join Date: Oct 2003
thanks... and you are right... i tried messing with this but its to complicated for me
Reply With Quote
  #14  
Old 17 Mar 2009, 02:28
GoTTi GoTTi is offline
 
Join Date: Jun 2002
whatever happened with the auto resize?

also, is there a way for the image to load ontop of the pulled graphic for background?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:01.

Layout Options | Width: Wide Color: