Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 03 Dec 2006, 13:32
AuroraStorm's Avatar
AuroraStorm AuroraStorm is offline
 
Join Date: Nov 2006
OOPS! Page Not Found

When I go into the AdminCP and click "Arcade", I get that message in every category. Why is that?
Comments
  #2  
Old 03 Dec 2006, 18:08
AuroraStorm's Avatar
AuroraStorm AuroraStorm is offline
 
Join Date: Nov 2006
Wow...that's a lot and it's gonna take me some time...I'll let you know how it goes...

Thanx!
  #3  
Old 03 Dec 2006, 18:34
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Originally Posted by AuroraStorm View Post
Wow...that's a lot and it's gonna take me some time...I'll let you know how it goes...

Thanx!
If you need help please contact me in http://dhp.servebbs.com/forum/
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
  #4  
Old 04 Dec 2006, 06:32
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
Sorry, MrPHD but:

1) these are the instructions only for vBulletin 3.0.x
2) please stop posting whole instructions and codes here (to be viewable for unlicensed users) and just refer to the included instructions-file in the archive


@AuroraStorm:
make sure you uploaded /admincp/arcade.php and this is the correct file
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.2+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
  #5  
Old 05 Dec 2006, 22:43
AuroraStorm's Avatar
AuroraStorm AuroraStorm is offline
 
Join Date: Nov 2006
Oh...I only got as far as the first part of that which was to copy the first part of that into the index.php but I didn't find the second step so I stopped...

But here's a bigger problem; Not only did that not work but now I can't access my forums or change my CHMOD back...it's telling me I have no access to my forums. When I tried to reset the CHMOD, it gives me:

[18:45:38] 550 Can't change directory to /forums: Permission denied

when I go into my SmartFTP.

Well shit. Well at least tell me how to reset that so I can access my forums...
  #6  
Old 09 Dec 2006, 02:13
MARKETPROFITS's Avatar
MARKETPROFITS MARKETPROFITS is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Koach
man, I give up for now...
  #7  
Old 11 Dec 2006, 04:19
AuroraStorm's Avatar
AuroraStorm AuroraStorm is offline
 
Join Date: Nov 2006
Okay I'm on a new server with the 3.6.4 version of vBulletin. I got the IbProArcade installed but when I go in the set the group permissions, I get "page not found". The arcade's there, but when I try to play a game, it tell me "you don't have permission." I thought I followed this right this time...
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:34.

Layout Options | Width: Wide Color: