Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Hide Forum Details »»
Hide Forum
Mod Version: 1.00, by MrPHD (Coder/Designer) MrPHD is offline
Developer Last Online: Aug 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.7.x Rating: (6 votes - 5.00 average) Installs: 42
Released: 28 Dec 2007 Last Update: Never Downloads: 851
Not Supported Uses Plugins Template Edits  

Here you are the Hide forum Plugin whit instrutions and Screenshots to all of you.
Like www.vbulletin.org Template not show up Mods and Styles Forums on Forum home only if you click.

IE:

1: Like vb.org
2: Before change
3: After change


4: Screenshot Like now

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	ie1.jpg
Views:	3572
Size:	78.9 KB
ID:	73879Click image for larger version

Name:	ie2.jpg
Views:	3034
Size:	73.3 KB
ID:	73880Click image for larger version

Name:	ie3.jpg
Views:	2879
Size:	82.8 KB
ID:	73881

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 28 Dec 2007, 11:09
Triky's Avatar
Triky Triky is offline
 
Join Date: Mar 2007
Location: [Italy]
Originally Posted by Magnumutz View Post
Ok, how do ye' report this?
What? Please don't use slang (or whatever it is), I'm italian. LOL

Originally Posted by MrPHD View Post
Yes but you have to create one on Parse_template becouse phpinclude_template no more used on version 3.6.x or 3.7.x . regards
I'm not using any new template, plugin or addon whitin my forum.
__________________
I'm italian, I am learning english.. so, please, if you see any errors in my grammar or spelling, let me know via PM. Danke!

vB-Italy.org - Italian vBulletin Support Forum
Reply With Quote
  #17  
Old 28 Dec 2007, 11:09
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Originally Posted by KURTZ View Post
OK but, where we can find the vB.org template? :P
Hi, You can┤t find any where becouse is copyrighted and only vb.org uses. I change the templates and skins on expecific web site and work on my template since months. Thanks and welcome.
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #18  
Old 28 Dec 2007, 11:13
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
I'm not using any new template, plugin or addon whitin my forum.
Yes but i have on your web forum and see on home page the subforum you have two links to choose, one on Top and Forum on home, ok? not like vb.org or vb-pt.com. Best Regards.
Note: see screenshot please and try to understand. Lol
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #19  
Old 28 Dec 2007, 11:24
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Originally Posted by Triky View Post
Yup, I think it's possible.
Check my forum: http://www.web-city.it/. Click on Main City, for example.
See one example on your web, is not i┤m trying say:
Attached Images
File Type: jpg ie5.jpg (74.5 KB, 198 views)
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #20  
Old 28 Dec 2007, 11:37
Triky's Avatar
Triky Triky is offline
 
Join Date: Mar 2007
Location: [Italy]
I don't know what you mean exactly. My 'Lista CittÓ' is just a drop-down men¨ I've created. I can remove it, my forum still work. What do you mean?
__________________
I'm italian, I am learning english.. so, please, if you see any errors in my grammar or spelling, let me know via PM. Danke!

vB-Italy.org - Italian vBulletin Support Forum
Reply With Quote
  #21  
Old 04 Jan 2008, 17:10
Aakek Aakek is offline
 
Join Date: Sep 2006
Yes you can hide a forum by default in vbulletin. The way to do this is in the forum options to set Forum is Active -> No.

However there is nothing to just optionally hide post counts (selectively).
Reply With Quote
  #22  
Old 07 Jan 2008, 12:49
lovevn lovevn is offline
 
Join Date: May 2004
How to make this work with "category"(I meant hide category)?
Reply With Quote
  #23  
Old 07 Jan 2008, 14:29
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Originally Posted by lovevn View Post
How to make this work with "category"(I meant hide category)?
Hi, go to AdminCP and find -> Forums & Moderators -> Forum Manager -> find your Category and Act as Forum
(Will act as category if no) Yes or No Put YES
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #24  
Old 07 Jan 2008, 14:46
lovevn lovevn is offline
 
Join Date: May 2004
Thanks for your reply. I tried this on my forum and the thing are following:
-If I try to hide a forum which has no parent forum, it does not work.
-If I hide forum which has a parent forum, it works.

For emxample:
a. top level forum
---b. secondary level forum
-----c. third level forum
I can not hide (a). I can hide (b) and (c) if they are "forum", if I change them in to "category" they appear.
Reply With Quote
  #25  
Old 07 Jan 2008, 14:50
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
Lovevn, try put one category inside on one forum and change option Act as Forum YES. regards
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #26  
Old 07 Jan 2008, 14:55
lovevn lovevn is offline
 
Join Date: May 2004
Yeah, I tried this way and it works.
Is there any way to hide top level forum/category?
Reply With Quote
  #27  
Old 07 Jan 2008, 15:10
MrPHD's Avatar
MrPHD MrPHD is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Helder Moreira
I┤m working on it. Best Regards
__________________
InforPHotoviDeo ..:: SITESPHD.COM - WEB HOSTING Help Madeira Island DONATE
Reply With Quote
  #28  
Old 08 Jan 2008, 02:05
silence25 silence25 is offline
 
Join Date: Oct 2006
It didnt' seem to work for me either. I tried the various options posted here and none of them really seemed to make a difference.
Reply With Quote
  #29  
Old 13 Jan 2008, 15:18
ZoltanN's Avatar
ZoltanN ZoltanN is offline
 
Join Date: Feb 2006
Before I would download it, doues it have a per usergroup option? I mean could I simply set which usergroup can see or not certain tab(s)
__________________
vBulletin Hungary
Reply With Quote
  #30  
Old 18 Jan 2008, 12:58
foxfirediego foxfirediego is offline
 
Join Date: Aug 2005
Originally Posted by ZoltanN View Post
Before I would download it, doues it have a per usergroup option? I mean could I simply set which usergroup can see or not certain tab(s)
'if condition' should do the job...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:45.

Layout Options | Width: Wide Color: