Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 19 Dec 2008, 21:49
gtluke gtluke is offline
 
Join Date: Aug 2006
Not saving any scores at all, no solutions in 4 pages, wtf?

--------------- Added 19 Dec 2008 at 22:18 ---------------

FYI I get error #8
vb 3.7.4
arcade 2.6.7

I have the following products installed
AME 2.5
CYB paypal donate 4.8
and the arcade.

There are many domains and things running on my server like wordpress that who knows, may step on this product.

--------------- Added 19 Dec 2008 at 22:51 ---------------

BAH HAHA!
I found a fix!

I deleted this whole mess form arcade.php
I have NOOOO idea what I'm doing, so be careful
// look who sends the POST-data...
$referer = "";
if ($_SERVER['REFERER']!="") { $referer = strtolower($_SERVER['REFERER']); }
if ($_SERVER['HTTP_REFERER']!="") { $referer =

strtolower($_SERVER['HTTP_REFERER']); }
if ($HTTP_SERVER_VARS['REFERER']!="") { $referer =

strtolower($HTTP_SERVER_VARS['REFERER']); }

// avoid external scripts calling this function
if ((strpos($referer,"arcade.php") > 0) && (strpos($referer,$vboptions[bburl]) >

0))
{
// maybe there is some cheater trying to inject a score ?! *boooooh*
$ERRORLEVEL = ($DEBUGMODE == 0) ? "" : "Error #008";
$VERBOSE = ($DEBUGMODE == 2) ? " -> REF = ".$referer : "";
$ERRORLEVEL = $ERRORLEVEL . $VERBOSE;
$std->Error( array( LEVEL => 1, MSG => 'cheater', EXTRA => $ERRORLEVEL) );
}

Last edited by gtluke : 19 Dec 2008 at 22:51. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #62  
Old 30 Dec 2008, 13:52
Super Jinni Super Jinni is offline
 
Join Date: Mar 2008
I just installed it and got the same error.
gtluke, haven't you got any other errors for deleting the code you mentioned?
and does that really fixed the problem?

I hope MrZeropage can confirm that.

thanks
Reply With Quote
  #63  
Old 02 Jan 2009, 15:43
ArcadeKing ArcadeKing is offline
 
Join Date: Sep 2008
has no one come with a solution about arcade, as all my 7000 games are not submitting scores, please i need help as soon as possible, i can,t reopen website til its fixed

thanks ArcadeKing
Reply With Quote
  #64  
Old 04 Jan 2009, 08:16
agitated agitated is offline
 
Join Date: Jan 2005
Same problem here. Uninstalled!
Reply With Quote
  #65  
Old 04 Jan 2009, 18:02
steven72555 steven72555 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Steven Croney
Uninstalled
Reply With Quote
  #66  
Old 05 Jan 2009, 06:01
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Have you guys even bothered trying the new version released yesterday?
__________________
Reply With Quote
  #67  
Old 05 Jan 2009, 15:20
haytham's Avatar
haytham haytham is offline
 
Join Date: Jan 2003
Real name: Haytham
Yeah I am thinking of trying it but the coder should have said why the update was needed and if was going to fix these problems or not.
Reply With Quote
  #68  
Old 05 Jan 2009, 17:55
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by haytham View Post
Yeah I am thinking of trying it but the coder should have said why the update was needed and if was going to fix these problems or not.
Actually, he did say what was changed in the update notification.
__________________
Reply With Quote
  #69  
Old 06 Jan 2009, 13:15
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
if all of you have this "ERROR #008" it is a URL-Problem, this is a protection to prevent external sites injection cheated scores in the arcade...

I am willing to fix this problem, but on sites I do administer it does not appear. So it is hard to fix without having it reproduceable...

Try latest v2.6.8+
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 144.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.2+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Reply With Quote
  #70  
Old 06 Jan 2009, 14:39
newguy's Avatar
newguy newguy is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by CompuJonathan View Post
I tried to sign up for an account at your website to make sure - but not only do you require email validation but also manual account verification - didn't want to wait to confirm.

But if you are using vbSEO - make sure you have it disabled in your arcade. We found that having rewrite rules in the arcade would mess with the arcade scores system.

Just a suggestion!

- Compu
I do not like messing with my vbSEO setting. Can you tell how to do this?
Reply With Quote
  #71  
Old 07 Jan 2009, 00:05
Mark.B Mark.B is offline
 
Join Date: Feb 2004
Originally Posted by MrZeropage View Post
if all of you have this "ERROR #008" it is a URL-Problem, this is a protection to prevent external sites injection cheated scores in the arcade...

I am willing to fix this problem, but on sites I do administer it does not appear. So it is hard to fix without having it reproduceable...

Try latest v2.6.8+
Mine seems to be error 10 and 11 more than 8. I'm still on 2.6.7 at the moment though...upgrading will take me a little bit.

A while ago I added to the error message text a link to a thread asking people to post the error messages they got...here it is. As you can see it happens quite often, mostly it seems the game id is not being put in the URL somehow....

Here is my thread.

http://www.bowlandcentral.com/forum/...ad.php?t=68341
__________________
MARK.B | vBULLETIN SUPPORT
Reply With Quote
  #72  
Old 07 Jan 2009, 21:31
Chris Lang Chris Lang is offline
 
Join Date: Jun 2005
I had the "No scores submitted error" and here's what I did. I'm running the new update and VBSeo:

Excluded "arcade.php" in VBSEO settings.

AdminCP > VB SEO > VBSEO Options > Exclude pages

I also removed all references to the arcade in the Re-write:

AdminCP > VB SEO > URL Rewrite Rules

The arcade is no longer Seach Engine Friendly, but at least its working.

Hopefully a better fix is coming soon. Let me know if doing this worked for you (be sure to save what you deleted).

Be sure to check any links to point them to: www.yourserver.com/forum/arcade.php instead of the HTML page.
Reply With Quote
  #73  
Old 16 Jan 2009, 01:39
theque's Avatar
theque theque is offline
 
Join Date: Jul 2008
Lightbulb

i removed the vbseo rewrite rules and all saving ok been trying to fix this 4 months what a joke but not very funny for our members sort it out plz v3 arcade was better for me 4 years ago on nuke
Reply With Quote
  #74  
Old 16 Jan 2009, 14:41
haytham's Avatar
haytham haytham is offline
 
Join Date: Jan 2003
Real name: Haytham
Originally Posted by Digital Jedi View Post
Actually, he did say what was changed in the update notification.
Yeah. Found it. Sorry about that. It's ok now. Just updated to 3.8.0 today. Will see if all is well still. Thanks.
Reply With Quote
  #75  
Old 17 Jan 2009, 02:52
abroad abroad is offline
 
Join Date: Mar 2007
Originally Posted by Chris Lang View Post
I had the "No scores submitted error" and here's what I did. I'm running the new update and VBSeo:

Excluded "arcade.php" in VBSEO settings.

AdminCP > VB SEO > VBSEO Options > Exclude pages

I also removed all references to the arcade in the Re-write:

AdminCP > VB SEO > URL Rewrite Rules

The arcade is no longer Seach Engine Friendly, but at least its working.

Hopefully a better fix is coming soon. Let me know if doing this worked for you (be sure to save what you deleted).

Be sure to check any links to point them to: www.yourserver.com/forum/arcade.php instead of the HTML page.

done the same but it still doesnt work to save scores
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:35.

Layout Options | Width: Wide Color: