Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #76  
Old 20 Jan 2009, 04:12
ddaybofb ddaybofb is offline
 
Join Date: Aug 2008
Any update on this?

Im getting the same error:
This score was not submitted from the game. Your score will not be saved.
Latest version of Vbulletin and the Arcade
Reply With Quote
  #77  
Old 28 Jan 2009, 06:06
Pitman's Avatar
Pitman Pitman is offline
 
Join Date: Dec 2001
This score was not submitted from the game. Your score will not be saved.

Error #011 -> gid=23|ui[a_sess_gid]=23|g[gid]=|vs[mid]=1|vs[gname]=archery2000BH|gamename=
Please advise.
Reply With Quote
  #78  
Old 29 Jan 2009, 07:54
haytham's Avatar
haytham haytham is offline
 
Join Date: Jan 2003
Real name: Haytham
Did you guys upgrade to 2.6.8? Upgrade and it will work fine. It did for me.
Reply With Quote
  #79  
Old 30 Jan 2009, 05:05
Pitman's Avatar
Pitman Pitman is offline
 
Join Date: Dec 2001
I am running 2.6.8 and vBulletin 3.8.0... I just installed it for the first time and it doesn't not save scores no matter what I do.
Reply With Quote
  #80  
Old 03 Feb 2009, 11:03
pierians pierians is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by Pitman View Post
I am running 2.6.8 and vBulletin 3.8.0... I just installed it for the first time and it doesn't not save scores no matter what I do.

Same problem here...

Could you please find a solution?
Reply With Quote
  #81  
Old 06 Feb 2009, 17:33
mash mash is offline
 
Join Date: May 2007
Same problem,when you click submit on mine it goes back to the website home page, no scores stored

2.6.8 and 3.8.1

Any ideas?
Reply With Quote
  #82  
Old 17 Feb 2009, 17:43
MotMann MotMann is offline
 
Join Date: Jan 2006
There was a change in the htacces.. i thing. Or it was the aracde.php?

But i dont found that one.
Reply With Quote
  #83  
Old 22 Feb 2009, 20:24
Pitman's Avatar
Pitman Pitman is offline
 
Join Date: Dec 2001
My problem is due to my .htaccess file. I have /index.php redirected to / and when it tries to save the score, it redirects to /?act=Arcade&do=newscore rather than /index.php?act=Arcade&do=newscore which causes it not to save the score.

Is there anyway to either change something where it saves the score to /?act=Arcade&do=newscore (no index.php) or a RewriteCond I can use in the .htaccess file to work around this problem?

Here is basically what I'm using in my .htaccess file, if I remove this part, the scores save. I need the scores to save and the functionality of this to remain the same.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

--------------- Added 22 Feb 2009 at 21:03 ---------------

Adding:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Has seem to have worked.

Last edited by Pitman : 23 Feb 2009 at 17:12. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #84  
Old 23 Feb 2009, 17:15
rapidphim rapidphim is offline
 
Join Date: Feb 2007
anyone got any hints on why some of the tar games' score could not be saved?
Reply With Quote
  #85  
Old 02 Mar 2009, 18:28
kreatorij kreatorij is offline
 
Join Date: Nov 2008
maybe this will help you if you has problems with scores

open arcade.php

find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and change it to


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by kreatorij : 02 Mar 2009 at 18:33.
Reply With Quote
  #86  
Old 23 Mar 2009, 18:25
skylab's Avatar
skylab skylab is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Mike
I've been getting this error lately and seems like theres no answer yet. I'm running everything on the latest and I don't have vbseo
Reply With Quote
  #87  
Old 19 Apr 2009, 12:44
Fynnon Fynnon is offline
 
Join Date: Jul 2008
yes, you get this error with the latest version of the arcade but only with the vbsdeo rules installed

So if you use this: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=190490
you have a great chance to get that error
Reply With Quote
  #88  
Old 20 Apr 2009, 10:00
shaynehammy's Avatar
shaynehammy shaynehammy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Real name: Shayne
Just a thought.

Are you playing the game and then pressing the back button and trying to submit the score on the second attempt? One of my members could produce that error everytime he did that.
__________________
----------------------------
www.thechiefbaboon.com
----------------------------
Reply With Quote
  #89  
Old 23 Jul 2009, 07:49
TheKdd TheKdd is offline
 
Join Date: Oct 2008
I'm having the same issues on my forum. I cannot reproduce it myself, but have gotten many complaints. One person it happens to every time, some days every game they play. I made sure they weren't opening games in tabs, weren't using refresh, playing only one game at a time, making sure they have checked remember me. It was happening with my old shared server, upgraded to a less crowded server and it seems to be the same if not worse.

Is there any answer for this at all? Using VB 3.8.2 and IB 2.6.8
Reply With Quote
  #90  
Old 12 Aug 2009, 14:58
GoTTi GoTTi is offline
 
Join Date: Jun 2002
i have been getting errors on my arcade:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

are we not able to fix the problem?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:51.

Layout Options | Width: Wide Color: