Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced) Details »»
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)
Mod Version: 2.0.5, by Jhonnyf (Coder) Jhonnyf is offline
Developer Last Online: May 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (261 votes - 4.73 average) Installs: 2065
Released: 20 Jan 2010 Last Update: 19 Jan 2011 Downloads: 14174
Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Review:
This mod allows you to easily add and remove tabs on the navigation bar using the adminCP. Tabs can appear as "selected" after being clicked, automatically deselecting the other tabs.
You also have the option of indicating which groups are allowed and not allowed to see the tabs via usergroup id.
Tabs may operate as normal select tabs, as drop-down menus. or as links to external sites.

The Hack only use 1 SQL sentence to create All the Menu, no Template edition

This Hack allows you to create tabs at the bar of vBulletin 4.0

Installation:

- Upload all files in the UPLOAD folder to the root of the forum
- Import the product 'product-evbs_sstab_advanced.xml'
- Configure and manage your tabs in the "Tabs vbSoporte" menu in AdminCP
- Do not forget to "Allow Overwrite" if you are Updating to 2.0

20-01-10: ver 1.0
  • Create Tabs in vBulletin 4
23-01-10: ver 2.0
  • Create/Manager Tabs Drop Down
  • Create/Manager Sublinks for Tabs
  • Option to Disable FORUM, HOME, BLOG, WHAT'S NEW Defaults vBulletin Tabs and not delete their sublinks menu
  • Phrases in native English and all phrases are in variables
  • Code with new algorithm for better performance
  • Spanish Language (sstab_advanced_spanish.xml)
23-01-10: ver 2.0.1
  • Fix some bugs
  • Work with vBadvanced CMPS Menu
23-01-10: ver 2.0.2
  • Fix menu Tab mix problem
  • Define some Rules:
    1. If TABS is a menu -> No process Sublink
    2. If MENU TAB no have Item -> No Process
27-01-10: ver 2.0.3
  • Change Title Size from 20 to 50 characters
  • Fix Error when not have Tabs
  • Add 2 phrases that I forgot to include in the last version
  • Fix Groups Permission when is a TAB MENU or TAB with SUBLINK
  • Add MultiScript
  • Option to TABMODE (THIS_SCRIPT, URL,URL_PARAMETER) Please, READ POST #2
  • membergroup with a list and checkbox (option to SET Colums in Config)
12-May-10: ver 2.0.4 (Compatible with vB 4.0.3)
  • Fix What's News
  • Add Option to ser Imagen to tabs
  • Credits in footer can be disable from Option Panel
  • Fix Calendar problem
  • Fix Option to URL_PARAMETER
19-Jan-11: ver 2.0.5 (Compatible with vB 4.1.1)
  • Fix All Hide Options
  • Allow to use Phrase as Titles (RULES)
    • If the "Phrase Variable Name" don't exist, them use the TITLE
*****************************************************
About URL_PARAMETER
To use this Option only Write the Part that Always repeat, por example for this URLs:
  1. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (Main thread)
  2. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo&p=13#post13 (Post in thread)
  3. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo/page2 (One page of thread)
You Only Set:
  1. Tab Label = Any Name
  2. URL = http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (or only http://x.com/showthread.php?1- that have the ID of thread)
  3. Tab mode: URL_PARAMETER
******************************************************
About Phrases as TITLES
When you create a New Element (Tab, menu, etc) You see a box to put only the variable Phrase name


To create New Phrase go to
Languages & Phrases -> Phrase Manager -> Add New Phrase
******************************************************
Special Thank to
vB Style Taught me about new the CSS system and help me using CSS standards
dieKetzer Betatester and Translator to native English Language

Observation:
  • This Hack is FULL AUTO-TEMPLATE but need the default NAVBAR template to work
  • This Hack have copyright ad at the bottom of the page (if you use this)
Spanish Version, (Version en Espa˝ol, mi lenguaje Primario ) -> Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)

*******************************************************

How to Add Variables Like userid:

if you need to use vBulletin variables to make URL like http://myurl.com/?u={userid} see this Post
http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1031

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	listado ingles.gif
Views:	12219
Size:	46.5 KB
ID:	110514Click image for larger version

Name:	Principal_new.gif
Views:	10391
Size:	64.1 KB
ID:	110827Click image for larger version

Name:	menudrop.gif
Views:	20483
Size:	8.4 KB
ID:	110830Click image for larger version

Name:	edicion ingles 203.gif
Views:	8538
Size:	47.3 KB
ID:	111264Click image for larger version

Name:	onlyname.gif
Views:	30844
Size:	16.0 KB
ID:	125852

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 09:39

  #1141  
Old 06 Oct 2011, 14:47
Teascu Dorin's Avatar
Teascu Dorin Teascu Dorin is offline
 
Join Date: Nov 2009
Real name: Teascu Dorin
Romanian translation

Romanian translation for this addon (Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced) v2.0.5)

Enjoy!

-Dorin
Attached Files
File Type: zip vblang_evbs_sstab_advanced_ro.zip (2.1 KB, 0 views)
__________________
https://www.rostyles.com/forum
- Romanian Support & Help
- Romanian Translations (all software and many mods)
Reply With Quote
  #1142  
Old 09 Oct 2011, 17:54
Roland155 Roland155 is offline
 
Join Date: Jul 2011
Does anyone have an idea, how to give the Menu-Tab a z-index: 999 ???
Reply With Quote
  #1143  
Old 09 Oct 2011, 18:15
kamil89 kamil89 is offline
 
Join Date: Oct 2011
My tabs all of a sudden disappeared. Idk what to do.

edit* nevermind i forgot to set permissions to my new usergroups
Reply With Quote
  #1144  
Old 10 Oct 2011, 12:06
PI Guy PI Guy is offline
 
Join Date: Oct 2008
The Tabs don't appear in my Admincp. can anyone help? I am on VB 4.1.7
__________________
To hear, one must be silent
To light a candle is to cast a shadow
The wise don't need to ask, the fool asks in vain
The Latin Forums | e-LEGAL Gatherings
Reply With Quote
  #1145  
Old 10 Oct 2011, 12:50
Sheldon77 Sheldon77 is offline
 
Join Date: Oct 2011
Is there any way when I view page that tab is active. Right now I have created 6 menu but, when I view that page, related tab is not active. This is basic thing and please help me here if someone has fixed this issue..
Reply With Quote
  #1146  
Old 13 Oct 2011, 13:27
Roland155 Roland155 is offline
 
Join Date: Jul 2011
... the same, i am looking for a solution since 4 month...
Reply With Quote
  #1147  
Old 15 Oct 2011, 21:07
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by Jhonnyf View Post
In Plugin Insertando Tabs
find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after that, you can use {userid} in your URLs
thank you this did it for me and for my webmaster helping me
Reply With Quote
  #1148  
Old 17 Oct 2011, 12:49
solohdes solohdes is offline
 
Join Date: Feb 2011
Why when the tab is a menu, the icon disappears?



Is it possible to move the icons down to center with the tab text, like this?


Last edited by solohdes : 17 Oct 2011 at 13:37.
Reply With Quote
  #1149  
Old 21 Oct 2011, 21:01
misericorde's Avatar
misericorde misericorde is offline
 
Join Date: May 2011
Hello

Not for vb 4.1.7. Bug

Sorry I have a big problem and I don't like it....

No good : BUG !!!

No comment
Reply With Quote
  #1150  
Old 24 Oct 2011, 22:29
Adem GENă's Avatar
Adem GENă Adem GENă is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Adem GENă
Hello,

I've created a template page: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229194

I added a tab


"SET the THIS_SCRIPT value, you can set many values using comas
ejem: adv_index,memberlist"

not working
What should I do to maintain tab is selected?

My URL: http://www.my_domain.com/misc.php?do...mplate=E_Posta

Thanks

Last edited by Adem GENă : 25 Oct 2011 at 22:32.
Reply With Quote
  #1151  
Old 26 Oct 2011, 18:35
flussmitteldj flussmitteldj is offline
 
Join Date: Sep 2007
Hello, I have problems with the distance the Tabs! What can be?

Here is a Link:

http://www.overclockingstation.de/forum.php
Attached Images
File Type: png Tab.png (27.6 KB, 30 views)
__________________
www.OverclockingStation.de
Reply With Quote
  #1152  
Old 26 Oct 2011, 18:51
Ski4People Ski4People is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by flussmitteldj View Post
Hello, I have problems with the distance the Tabs! What can be?

Here is a Link:

http://www.overclockingstation.de/forum.php
You have an empy "li" here... (line #4)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #1153  
Old 26 Oct 2011, 19:08
flussmitteldj flussmitteldj is offline
 
Join Date: Sep 2007
How can I find this?
__________________
www.OverclockingStation.de
Reply With Quote
  #1154  
Old 26 Oct 2011, 19:20
Ski4People Ski4People is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by flussmitteldj View Post
How can I find this?
I found it looking at the html code of your board, but I don't know if it's a bug of your template or this add-on... Actually I don't use this add-on on my board, I just tried it.
Reply With Quote
  #1155  
Old 26 Oct 2011, 19:25
flussmitteldj flussmitteldj is offline
 
Join Date: Sep 2007
I do not find yet times the template to the Addon: (
__________________
www.OverclockingStation.de
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:36.

Layout Options | Width: Wide Color: