Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced) Details »»
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)
Mod Version: 2.0.5, by Jhonnyf (Coder) Jhonnyf is offline
Developer Last Online: May 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (261 votes - 4.73 average) Installs: 2065
Released: 20 Jan 2010 Last Update: 19 Jan 2011 Downloads: 14196
Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Review:
This mod allows you to easily add and remove tabs on the navigation bar using the adminCP. Tabs can appear as "selected" after being clicked, automatically deselecting the other tabs.
You also have the option of indicating which groups are allowed and not allowed to see the tabs via usergroup id.
Tabs may operate as normal select tabs, as drop-down menus. or as links to external sites.

The Hack only use 1 SQL sentence to create All the Menu, no Template edition

This Hack allows you to create tabs at the bar of vBulletin 4.0

Installation:

- Upload all files in the UPLOAD folder to the root of the forum
- Import the product 'product-evbs_sstab_advanced.xml'
- Configure and manage your tabs in the "Tabs vbSoporte" menu in AdminCP
- Do not forget to "Allow Overwrite" if you are Updating to 2.0

20-01-10: ver 1.0
  • Create Tabs in vBulletin 4
23-01-10: ver 2.0
  • Create/Manager Tabs Drop Down
  • Create/Manager Sublinks for Tabs
  • Option to Disable FORUM, HOME, BLOG, WHAT'S NEW Defaults vBulletin Tabs and not delete their sublinks menu
  • Phrases in native English and all phrases are in variables
  • Code with new algorithm for better performance
  • Spanish Language (sstab_advanced_spanish.xml)
23-01-10: ver 2.0.1
  • Fix some bugs
  • Work with vBadvanced CMPS Menu
23-01-10: ver 2.0.2
  • Fix menu Tab mix problem
  • Define some Rules:
    1. If TABS is a menu -> No process Sublink
    2. If MENU TAB no have Item -> No Process
27-01-10: ver 2.0.3
  • Change Title Size from 20 to 50 characters
  • Fix Error when not have Tabs
  • Add 2 phrases that I forgot to include in the last version
  • Fix Groups Permission when is a TAB MENU or TAB with SUBLINK
  • Add MultiScript
  • Option to TABMODE (THIS_SCRIPT, URL,URL_PARAMETER) Please, READ POST #2
  • membergroup with a list and checkbox (option to SET Colums in Config)
12-May-10: ver 2.0.4 (Compatible with vB 4.0.3)
  • Fix What's News
  • Add Option to ser Imagen to tabs
  • Credits in footer can be disable from Option Panel
  • Fix Calendar problem
  • Fix Option to URL_PARAMETER
19-Jan-11: ver 2.0.5 (Compatible with vB 4.1.1)
  • Fix All Hide Options
  • Allow to use Phrase as Titles (RULES)
    • If the "Phrase Variable Name" don't exist, them use the TITLE
*****************************************************
About URL_PARAMETER
To use this Option only Write the Part that Always repeat, por example for this URLs:
  1. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (Main thread)
  2. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo&p=13#post13 (Post in thread)
  3. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo/page2 (One page of thread)
You Only Set:
  1. Tab Label = Any Name
  2. URL = http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (or only http://x.com/showthread.php?1- that have the ID of thread)
  3. Tab mode: URL_PARAMETER
******************************************************
About Phrases as TITLES
When you create a New Element (Tab, menu, etc) You see a box to put only the variable Phrase name


To create New Phrase go to
Languages & Phrases -> Phrase Manager -> Add New Phrase
******************************************************
Special Thank to
vB Style Taught me about new the CSS system and help me using CSS standards
dieKetzer Betatester and Translator to native English Language

Observation:
  • This Hack is FULL AUTO-TEMPLATE but need the default NAVBAR template to work
  • This Hack have copyright ad at the bottom of the page (if you use this)
Spanish Version, (Version en Español, mi lenguaje Primario ) -> Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)

*******************************************************

How to Add Variables Like userid:

if you need to use vBulletin variables to make URL like http://myurl.com/?u={userid} see this Post
http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1031

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	listado ingles.gif
Views:	12243
Size:	46.5 KB
ID:	110514Click image for larger version

Name:	Principal_new.gif
Views:	10415
Size:	64.1 KB
ID:	110827Click image for larger version

Name:	menudrop.gif
Views:	20538
Size:	8.4 KB
ID:	110830Click image for larger version

Name:	edicion ingles 203.gif
Views:	8558
Size:	47.3 KB
ID:	111264Click image for larger version

Name:	onlyname.gif
Views:	30994
Size:	16.0 KB
ID:	125852

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 09:39

  #1156  
Old 27 Oct 2011, 06:42
Kolbi's Avatar
Kolbi Kolbi is offline
 
Join Date: Mar 2009
Real name: Matthias
It seems to be this addon... I have had a look at the plugin which controls the tabs. There are some empty tags in it but I couldn't manage to find this empty tag, yet. ;-)
Reply With Quote
  #1157  
Old 28 Oct 2011, 20:53
flussmitteldj flussmitteldj is offline
 
Join Date: Sep 2007
no ideas?
__________________
www.OverclockingStation.de
Reply With Quote
  #1158  
Old 05 Nov 2011, 16:56
tweeker tweeker is offline
 
Join Date: Jun 2011
Hi,
I have the Suite with CMS. Is there a way to have a different set of TABS for the CMS then the FORUM has?
Thanks!
Reply With Quote
  #1159  
Old 06 Nov 2011, 10:13
Empire Gaming Empire Gaming is offline
 
Join Date: Dec 2009
Does not work on VB 4.1.7 patch level 2.

Gave syntax errors all over my page and killed my vBa page. Had to uninstall.

Tagged for now. Hopefully someone will be able to fix it.
Reply With Quote
  #1160  
Old 07 Nov 2011, 17:17
tweeker tweeker is offline
 
Join Date: Jun 2011
Originally Posted by Empire Gaming View Post
Does not work on VB 4.1.7 patch level 2.

Gave syntax errors all over my page and killed my vBa page. Had to uninstall.

Tagged for now. Hopefully someone will be able to fix it.
I installed this over 4.1.7 PL 2 and did not get errors as you did.
The mod really does not work as anticipated though so I will have to uninstall.
Reply With Quote
  #1161  
Old 09 Nov 2011, 16:49
flussmitteldj flussmitteldj is offline
 
Join Date: Sep 2007
no support here?
__________________
www.OverclockingStation.de
Reply With Quote
  #1162  
Old 09 Nov 2011, 17:43
mfowler70 mfowler70 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Nice mod. I have a tab created with sub-links, and I'd like for one of the sub-links to be a menu (sub-menu). Does anyone know if this is possible?

I don't mean I want the tab itself to be a menu, but rather one of the sub-links that appear below the nav bar.
Reply With Quote
  #1163  
Old 11 Nov 2011, 14:30
hyperviperx99's Avatar
hyperviperx99 hyperviperx99 is offline
 
Join Date: Feb 2011
Question- When I create the Tab Sub-links, and click on a custom tab, it's not showing up. The tab is linked to a section in a forum, but the same sub tabs you'll find on the forum section are showing up. How do you fix it so that the sub tabs you created are showing up?
Reply With Quote
  #1164  
Old 20 Nov 2011, 05:35
IamSocom IamSocom is offline
 
Join Date: Oct 2010
How do I edit the color of the text?
Reply With Quote
  #1165  
Old 20 Nov 2011, 08:42
DevilNetwork's Avatar
DevilNetwork DevilNetwork is offline
 
Join Date: Nov 2011
Works perfect on 4.1.7p2.
Reply With Quote
  #1166  
Old 20 Nov 2011, 19:28
gm139 gm139 is offline
 
Join Date: Nov 2011
I have installed it with vb 4.1.8. I am not able to highlight the selected tab. Consider I have three tabs, all of them linked to a vb section (content.php?xxx). I tried to work with url and url parameters without results. Can anybody helpme?
Reply With Quote
  #1167  
Old 22 Nov 2011, 22:43
zushiba zushiba is offline
 
Join Date: Jan 2009
No updates since January? I'll assume this mod is quite dead?

Does anyone know of a good alternative? The other project I'm aware of is equally as dead.
Reply With Quote
  #1168  
Old 23 Nov 2011, 06:51
DoDe's Avatar
DoDe DoDe is offline
 
Join Date: Feb 2007
Real name: Daniel
What kind of updates do U need? Compatibility updates? In this case you don't need any because it's working fine in vb.4.1.8
Reply With Quote
  #1169  
Old 27 Nov 2011, 06:21
Gamelobby's Avatar
Gamelobby Gamelobby is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by DoDe View Post
What kind of updates do U need? Compatibility updates? In this case you don't need any because it's working fine in vb.4.1.8
Yes, seems to work fine in 4.1.8..

But i do have a question, & im not sure it has anything to do with this mod or not, but the drop down windows are HUGE.!!
How can i make them smaller.?

This ios how they are supposed to look..
UNLIKE ^this^ example...
See inside the red circle with the two option in a drop down window, the box (blank area) around the text is about 4x bigger than the text itself on my site. (actually the width is fine, but the height is way too big)

Would that be able to be edited in the additional.css or.?


Thanks for any help
Reply With Quote
  #1170  
Old 28 Nov 2011, 15:38
Lazorbeam Lazorbeam is offline
 
Join Date: Aug 2010
Need to know how to format the height of the dropdown boxes, as well as the font inside. Anyone know how to?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
obglobal.net
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:01.

Layout Options | Width: Wide Color: