Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #31  
Old 25 Jul 2011, 12:11
ismrt ismrt is offline
 
Join Date: Nov 2009
thx but vb4's attachments not on vb3's attachments what will i do
Reply With Quote
  #32  
Old 27 Jul 2011, 16:19
danyxxx danyxxx is offline
 
Join Date: Oct 2010
Originally Posted by Lynne View Post
There is no ImpEx version to import a vB4 database yet. attachments are not only in the attachment table in vb4 - the actual data is in the filedata table which didn't exist in vB3. If you only import stuff from the attachment table, then you will be missing all the actual attachment data.
He explain verry clear or not?
You do nothing, doesn't work , same problem for me .
Reply With Quote
  #33  
Old 27 Jul 2011, 17:47
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by danyxxx View Post
He explain verry clear or not?
You do nothing, doesn't work , same problem for me .
I don't know what to explain. If you downgrade from vB4 to vB3, you will lose your attachments.
__________________
Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #34  
Old 23 Sep 2011, 21:53
angeljs's Avatar
angeljs angeljs is offline
 
Join Date: Aug 2005
Yes, I can confirm that this DOES NOT WORK! All attachments will be lost.

Isn't there a mod out there somewhere, perhaps paid, that can help with this?

Last edited by angeljs : 24 Sep 2011 at 10:02.
Reply With Quote
  #35  
Old 24 Sep 2011, 21:08
vbresults's Avatar
vbresults vbresults is offline
 
Join Date: Apr 2009
If there were enough requests I would make something to fix this, but this topic is only 3 pages long.

Last edited by vbresults : 24 Sep 2011 at 22:52.
Reply With Quote
  #36  
Old 24 Sep 2011, 23:58
angeljs's Avatar
angeljs angeljs is offline
 
Join Date: Aug 2005
Well take a look over at vBulletin.com...plenty of requests there!
Reply With Quote
  #37  
Old 26 Sep 2011, 16:47
kNeeLy kNeeLy is offline
 
Join Date: Nov 2008
Real name: kneel
yea...I made a thread here about downgrading...and they pointed me to this article. This just seems like to much b.s. to deal with just to downgrade.

I made the mistake to give version 4 a shot on my little private board.

"Wrong Call"

Now...I'm prolly just gonna delete the board and do a fresh 3.8 install.

*shakes head

I know now, that my main board, will NEVER leave the 3 series. EVER.
Reply With Quote
  #38  
Old 26 Oct 2011, 10:08
LeventX's Avatar
LeventX LeventX is offline
 
Join Date: Dec 2010
Real name: Levent
Hello
I just Can I switch subjects and the older version to get my messages.
__________________
bilgisayar forum
Reply With Quote
  #39  
Old 22 Dec 2011, 20:32
zeus_r6 zeus_r6 is offline
 
Join Date: Jun 2007
If attachments are stored in filesystem, does that make a difference?
Reply With Quote
  #40  
Old 16 Jan 2012, 17:11
N1GTO4 N1GTO4 is offline
 
Join Date: Jul 2008
@zeus_r6

From reading through all the naysayers that seems to be what the author is saying by using the wording of "storing attachments in host".
Reply With Quote
  #41  
Old 06 Mar 2012, 22:41
m002.p's Avatar
m002.p m002.p is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Matt
Hi all,

I have a query about this method of downgrading. Would appreciate assistance in this thread if someone in the know could spare 5

http://www.vbulletin.org/forum/showt...51#post2306951
__________________
www.sog-team.co.uk
Reply With Quote
  #42  
Old 05 Apr 2012, 19:20
MaXimus's Avatar
MaXimus MaXimus is offline
 
Join Date: Nov 2011
1) I deleted my old forum
2) Installed 3.8.7 with a new mysql database
3) Uploaded IMPEX and set it up this way:

$impexconfig['beracer_forum']['server'] = 'localhost';
$impexconfig['beracer_forum']['user'] = 'beracer_forum';
$impexconfig['beracer_forum']['password'] = 'MYPASSWORD HERE';
$impexconfig['beracer_forum']['database'] = 'beracer_forum';
$impexconfig['beracer_forum']['tableprefix'] = '';

# If the system that is being imported from uses a database,
# enter the details for it here and set 'sourceexists' to true.
# If the source data is NOT stored in a database, set 'sourceexists' to false

$impexconfig['sourceexists'] = true;

####
#
# SOURCE - The source is the old forum database (where the data is coming from)
#
####

# mysql / mssql
$impexconfig['beracer_forums']['databasetype'] = 'mysql'; // mysql OR mssql
$impexconfig['beracer_forums']['server'] = 'localhost';
$impexconfig['beracer_forums']['user'] = 'beracer_forums';
$impexconfig['beracer_forums']['password'] = 'MYPASSWORD HERE';
$impexconfig['beracer_forums']['database'] = 'beracer_forums';
$impexconfig['beracer_forums']['tableprefix'] = '';


But when I try to go to IMPEX Import from the Admin Panel I get this message:

ImpEx Database error

error: Link-ID == false, connect failed

error:

Date: Thursday 05th 2012f April 2012 01:14:07 PM
Database:



Please help, I am sure of the username / database name / password

My database name for the 4.xx forums is: beracer_forums
and the username created for that database is forums

the new database is called: beracer_forum
and the username created for that database is forum

--------------- Added 05 Apr 2012 at 19:53 ---------------

I just submitted a Support Ticket as well...

--------------- Added 05 Apr 2012 at 20:37 ---------------

This guide sucks because the instructions are not very detailed which is why I ended up here!

i will delete my entire forum and recreate it from scratch. bye bye! NEver using this guy's guides again
__________________
MaxGeek Forum - #1 Site for PC supports and tweaking guides!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:45.

Layout Options | Width: Wide Color: