Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[DBTech] Profile Hover v1 (vB4) [AJAX] Details »»
[DBTech] Profile Hover v1 (vB4) [AJAX]
Mod Version: 1.4.2, by DragonByte Tech (Coder) DragonByte Tech is offline
Developer Last Online: Jul 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (4 votes - 4.75 average) Installs: 68
Released: 22 Jan 2011 Last Update: 11 Apr 2014 Downloads: 414
Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations  

Profile Hover: What is it?
DragonByte Technologies are proud to present Profile Hover v1: A mini mod that uses AJAX to display user profile information when hovering over a users formatted name.


Why Profile Hover?

DBTech's Profile Hover mod uses AJAX to display user profile information when hovering over a users formatted name. It can be used to get a quick preview of a users profile information without loading the page or as a way to display a users information to encourage communication between your forum members.

-------------------------------------------------------------------------------------------

If you like this mod please hit the button to the right ---->

Please remember to click the, button to the right if you installed the mod ---->

What does 'Marking As Installed' do ?

* It helps you to stay on top of updates - members who have installed modifications will be notified by us whenever new updates are available.

*
For security issues - vbulletin.org will contact all members who have installed a modification whenever a security issue is brought to their attention.

* Marking a modification as installed also helps us know how many people are using our work, giving us extra incentive to provide more features and new modifications.

We appreciate the support!
-------------------------------------------------------------------------------------------

Differences between Pro and Lite

Priority support & Product Demos available at: http://www.dragonbyte-tech.com/vbdownloads.php

-------------------------------------------------------------------------------------------

To Install:
  1. Upload all files in the "upload" folder to your forum.
  2. Import the product file via the product manager in your AdminCP.
  3. Done!
----------------------------------------------------------------------------------

Complete Feature List
  • Lite
    • Display Avatar
    • Display Post Count
    • Display Current and Last Activity
    • Display Thanks/Likes data
    • Display Downloads Data
    • Display vBActivity Stats
    • Display Credits
    • Allow user to disable profile hover
    • Allow Admin to disable/enable each DBT Mod data in ACP
    • Allow Admin to set delay before mouseover fires
    • Allow Admin to set mouseover timeout
    • Allow Admin to set background color
  • Pro
    • Display Custom Fields
    • Display Reputation/Location/Occupation/Signature
    • Display Custom Profile Fields
    • Display Administrator title
    • Display Moderator title and forums user moderates
    • Allow Admin to disable/enable each item from DBT Mods in ACP
    • Allow Admin to set groups allowed to view
----------------------------------------------------------------------------------
This mod displays a copyright notification in the footer of pages generated by this mod which includes:
  • 1 Link to DragonByte Technologies homepage
  • 1 Link to Product Description page of this modification
  • 1 Link to Hivelocity Hosting (Lite Version only, removable via a vBulletin Option)

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	hover.png
Views:	2276
Size:	29.9 KB
ID:	125930Click image for larger version

Name:	acp.png
Views:	513
Size:	62.9 KB
ID:	125931

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
[DBTech] Advanced Post Thanks / Like v3 (vB4) [AJAX] DragonByte Tech vBulletin 4.x Add-ons 2223 Yesterday 01:24
[DBTech] vBDownloads v2 (vB4) [AJAX] DragonByte Tech vBulletin 4.x Add-ons 507 18 Jul 2014 18:22
[DBTech] vBShout v6 (vB4) [AJAX] DragonByte Tech vBulletin 4.x Add-ons 2540 01 Jul 2014 17:03
[DBTech] InfoPanels v2 (vB4) [AJAX] DragonByte Tech vBulletin 4.x Add-ons 263 29 Jun 2014 16:36
[DBTech] Forumon RPG v1 (vB4) [AJAX] DragonByte Tech vBulletin 4.x Add-ons 139 03 Apr 2014 14:52

  #16  
Old 26 Jan 2011, 10:59
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
I'll see if I can fix that. I checked and it does it on my dev sometimes, depending on what side of the name you hover over. Hover over the name from the left and it goes off screen, hover over from the right and it forces the popup over so it's all visible.
Thanks for letting me know

Dylan
You're welcome ..

We'd be interested in pro version once you have it out of beta and all sorted out ...

Regards,
Doug
Reply With Quote
  #17  
Old 26 Jan 2011, 13:23
DjEddie DjEddie is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
The template to edit is dbt_ph_profile
You can either edit each div that has a "td" class and add the background color to the style or you could try doing an inline td style change before the table starts.
Hi, and thanks for your help .. please could u expand in ur meaning as to where I would put bgcolor="#000000" in the coding to give it a black background ..

I've tried to put it in between this coding that appears through out the template ..


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with no luck .. I'm sure thats totally wrong too lol

Thanks for your help
Reply With Quote
  #18  
Old 27 Jan 2011, 19:36
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Real name: Fillip & Iain
Originally Posted by DjEddie View Post
Hi, and thanks for your help .. please could u expand in ur meaning as to where I would put bgcolor="#000000" in the coding to give it a black background ..

I've tried to put it in between this coding that appears through out the template ..


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with no luck .. I'm sure thats totally wrong too lol

Thanks for your help
Open the template dbt_ph_profile
At the very top put

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That worked on my dev site.
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Please support our mods by nominating them to MOTM!
Please do NOT PM us for support. Private Messages are only for exchanging sensitive details (like FTP / AdminCP logins).
Reply With Quote
  #19  
Old 28 Jan 2011, 15:24
OldSchoolDSL OldSchoolDSL is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Adam H.
Anyone have a demo?
Reply With Quote
  #20  
Old 28 Jan 2011, 21:29
DjEddie DjEddie is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
Open the template dbt_ph_profile
At the very top put

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That worked on my dev site.
Works perfect for the background color nice one thanks!
Reply With Quote
  #21  
Old 29 Jan 2011, 10:25
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Testing before going with Pro version ....

So far, works great except for overflow bug mentioned earlier ...

Some users love it, others hate it ...

Is there some way of adding it as a user selectable option so they can choose whether to use it themselves or not?

Thanks ...

Regards,
Doug
Reply With Quote
  #22  
Old 30 Jan 2011, 02:21
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Real name: Fillip & Iain
Originally Posted by BadgerDog View Post
Testing before going with Pro version ....

So far, works great except for overflow bug mentioned earlier ...

Some users love it, others hate it ...

Is there some way of adding it as a user selectable option so they can choose whether to use it themselves or not?

Thanks ...

Regards,
Doug
It doesn't work that way but it's a good idea, I'll add the option for users to disable it in the next version.
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Please support our mods by nominating them to MOTM!
Please do NOT PM us for support. Private Messages are only for exchanging sensitive details (like FTP / AdminCP logins).
Reply With Quote
  #23  
Old 30 Jan 2011, 10:12
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
It doesn't work that way but it's a good idea, I'll add the option for users to disable it in the next version.
Thanks ...

Appreciate the comments ..

We'll disable it for now, but check back and purchase the PRO version for installation as soon as that's available ...

Regards,
Doug
Reply With Quote
  #24  
Old 02 Feb 2011, 17:13
DjEddie DjEddie is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
Open the template dbt_ph_profile
At the very top put

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That worked on my dev site.
Hi this worked fine on firefox but when checking on internet explorer the background was still transparent .. do you have a fix for the IE please?

Thank you

Eddie
Reply With Quote
  #25  
Old 02 Feb 2011, 22:31
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Real name: Fillip & Iain
Originally Posted by DjEddie View Post
Hi this worked fine on firefox but when checking on internet explorer the background was still transparent .. do you have a fix for the IE please?

Thank you

Eddie
It looks like IE isn't liking the internal CSS for it. I was going to release another version tonight anyway so I'll add a field to the ACP to specify a different bg color and do it inline for each div.

Dylan
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Please support our mods by nominating them to MOTM!
Please do NOT PM us for support. Private Messages are only for exchanging sensitive details (like FTP / AdminCP logins).
Reply With Quote
  #26  
Old 04 Feb 2011, 07:49
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Real name: Fillip & Iain
Changelog for
v1.2.0
Fixed error with vBActivity trophies causing popup to not work
Fixed spelling errors
Fixed long decimal value of vBActivity points
Added vB Settings field to set the number of decimal spaces for vBActivity points
Added user option to disable profile hover
Added ACP option to change background color
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Please support our mods by nominating them to MOTM!
Please do NOT PM us for support. Private Messages are only for exchanging sensitive details (like FTP / AdminCP logins).
Reply With Quote
  #27  
Old 04 Feb 2011, 11:26
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
Changelog for
v1.2.0
Installed again with thanks and testing ...

Seems to be working much better ...

Tested directly on Intel Mac OS X 10.6 with Firefox/3.6.13 and works great.

Moderator tested on Windows XP with IE8 and getting some kind of Google pop up interference (see pic), which I suspect is something to do with a Google add-on that needs to be disabled? Anyone know what it is and what to recommend to users to clear the conflict interference?

Regards.
Doug
Attached Images
File Type: jpg Screen shot 2011-02-04 at 7.20.24 AM.jpg (42.2 KB, 18 views)
Reply With Quote
  #28  
Old 08 Feb 2011, 22:16
OldSchoolDSL OldSchoolDSL is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Adam H.
I'm wondering if there is away to get this to run with Jquery, rather then Ajack
Reply With Quote
  #29  
Old 08 Feb 2011, 22:32
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Anyone know how to get support for the Pro version of this product, which we purchased?

Tried their web site and as a customer, can't figure how to get anything posted there ..

Essentially the biggest problem is that even with pro version (new one), pop ups still spill over right edge ...

Plus, besides the Google pop-up covered above, we have some cosmetic issues to report ..

Thanks...

Regards,
Doug
Attached Images
File Type: jpg Screen shot 2011-02-07 at 11.48.26 AM.jpg (83.1 KB, 8 views)
File Type: jpg Screen shot 2011-02-07 at 11.48.04 AM.jpg (84.9 KB, 8 views)

Last edited by BadgerDog : 09 Feb 2011 at 13:27.
Reply With Quote
  #30  
Old 09 Feb 2011, 13:38
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Ok, had to DISABLE the Paid PRO version ....

We use a standard welcome thread on our site and have so for years. It's now reached 373 pages and something is happening with it that has never happened before, at least until we installed the PRO version of this mod ...

As an Admin, when I select this thread to read, my screen clears and I get a white screen of nothingness, with the word DONE on the execution line.

Upon checking further, it also doesn't work for anyone who is a moderator. In other words, it doesn't seem to be able to be read by any usergroup 5,6,7 and all they see is that blank white screen. The thread is perfectly readable by any other usergroup, including unregistered guests.

If I simply turn this PRO version of this mod OFF, everything is fine and all usergroups can read the thread. If I turn it back ON, the once again, usergroup 5,6,7 only see a blank white screen, when trying to read the thread. It's repeatable and consistent, so obviously the mod has a problem with long threads? (a guess), but I have no idea why it would impact just usergroups 5,6,7 ... bizarre ...

Regards,
Doug

Edit: Found the pattern. Any usergroup checked off in the PRO version as being able to use the mod, is unable to view long threads. If you uncheck their ability to use the mod, the thread is viewable again. I suspect it might be a memory problem for their mod with long threads, but I'm no programmer, just a customer.

Last edited by BadgerDog : 09 Feb 2011 at 14:28.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:05.

Layout Options | Width: Wide Color: