Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08 May 2002, 23:20
Wow Wow is offline
 
Join Date: Apr 2002
Question Page wrap?

I like the site. One of the features I like the best is how the pages go back to their normal width after someone has posted code (or an unbroken string of letters like a url) that kept the page from wrapping. When someone posts code or a long url that keeps the page from wrapping on my vB all the subsequent posts are also wide and hard to read because of the need to scroll back and forth. Is this a hack or is there another way to get the pages to go back to their normal width?
Reply With Quote
  #2  
Old 09 May 2002, 06:44
Chen's Avatar
Chen Chen is offline
 
Join Date: Sep 2001
Whenever someone posts code with a long line, the page will wrap. There is nothing we can do about this, because we don't wrap code (to keep it intact).
__________________
Chen Avinadav
Formerly vBulletin.org Owner and Founder

chen@avinadav.com
Reply With Quote
  #3  
Old 09 May 2002, 17:54
Wow Wow is offline
 
Join Date: Apr 2002
Hi Chen,
Thanks for the reply. I understand code tags are used to keep the format intact. Like this.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by Wow : 09 May 2002 at 18:11.
Reply With Quote
  #4  
Old 09 May 2002, 17:54
Wow Wow is offline
 
Join Date: Apr 2002
Question

How do you get the next message to go back to the normal width? ( Like this one. )


On my vB when someone uses code to keep the format intact all the other messages in the thread become as wide as the one with the code. I would like the other messages to be the normal width like here. How do I do that?

Sorry I donít have the computer vernacular down.

Last edited by Wow : 09 May 2002 at 18:15.
Reply With Quote
  #5  
Old 09 May 2002, 20:29
Chen's Avatar
Chen Chen is offline
 
Join Date: Sep 2001
It's like this by default in vBulletin. Have you changed your postbit or showthread tepmlates in a drastic way? (removed tables, etc.)
__________________
Chen Avinadav
Formerly vBulletin.org Owner and Founder

chen@avinadav.com
Reply With Quote
  #6  
Old 09 May 2002, 21:58
Wow Wow is offline
 
Join Date: Apr 2002
No. I have not changed the postbit or showthread templates in any way.
Reply With Quote
  #7  
Old 10 May 2002, 04:59
Steve Machol's Avatar
Steve Machol Steve Machol is offline
 
Join Date: Nov 2001
As FireFly said vB works like this by default and has for quite some time.
__________________
Steve Machol, vBulletin Moderator

Please do not email or PM me for vBulletin support. I will try to answer all questions on the vB Forums. Thank you for respecting this request!
Reply With Quote
  #8  
Old 10 May 2002, 12:54
Logician's Avatar
Logician Logician is offline
 
Join Date: Nov 2001
setting the forumdisplay templates to default can help..
__________________
Logician's Blog | WebTemplates for vb 4.x : VB Integrated Content Management System
I do NOT do custom work, so please do not PM/email me for such projects. Thanks for understanding..
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:31.

Layout Options | Width: Wide Color: