Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Black and Gold 3.5 Details »»
Black and Gold 3.5
Mod Version: 1.5, by Andrew (Designer) Andrew is offline
Developer Last Online: Jan 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.4 Rating: (5 votes - 5.00 average) Installs: 170
Released: 29 Sep 2005 Last Update: 05 Mar 2006 Downloads: 204
Not Supported Additional Files  

As promised I have ported over my popular Black and Gold style from vB 3.0.X to vB 3.5 and I have also made some minor changes to it. I received a lot of requests to apply the category spacing modification to the old version; however, due to time constraints I was never able to get that completed but have included it with this release (If you would like a version without this please let me know and I can release it as well.) I also modified a few of the images but the majority of them remain the same as in the previous version.

As always please let me know of any issues with the style - I tested it pretty thoroughly and wasn't able to find anything out of place but I have missed things before.

Update 3/05/2006 Version 1.50
* Updated the .XML file for vBulletin 3.5.4.
* Added reworked status icons for the threads courtesy of dvsDave.


Update 11/20/2005 Version 1.40
* Updated the .XML file for vBulletin 3.5.1.
* Current users need just revert the two templates that changed since 3.5.1.


Update 10/24/2005 Version 1.30
* Added new IM icons created by Lecter - No changes made to the XML file.


Update 10/08/2005 Version 1.20
* Fixed display problem when using outer table widths of anything other than 100%
* Modified "forumhome_forumbit_level1_nopost" template.


Update 9/29/2005 Version 1.10
* Added "attach.gif" and "spelling.gif" to the "/images/bgold/editor/" directory.
* Added matching subforum status icons.
* Modified "forumhome_forumbit_level1_post" template.

Live Demo: Click Here
Column Alignment Fix: Click Here
Installation Instructions: Click Here


Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	forum_home.gif
Views:	5837
Size:	101.9 KB
ID:	34923Click image for larger version

Name:	forum_view.gif
Views:	2450
Size:	65.5 KB
ID:	34924Click image for larger version

Name:	show_thread.gif
Views:	1667
Size:	50.9 KB
ID:	34925

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Black and Gold 3.6 Andrew vBulletin 3.6 Styles 165 26 Apr 2013 10:59
Red 2 Black (v3.5 Gold) RMS-Chef vBulletin 3.5 Styles 158 11 Jan 2013 04:36
Web 2.0 black Status Icons - black matted egtrix vBulletin Status Icon Sets 15 24 Sep 2009 08:40
Black and Gold Style Andrew vBulletin 3.0 Styles 91 13 Apr 2006 16:49

  #76  
Old 30 Oct 2005, 13:29
djlotus djlotus is offline
 
Join Date: Oct 2005
I have tried to install this style, and I believe I missed a step somewhere. I uploaded the images folder to my forum directory, then uploaded the xtml. I made the style active, but when I try to use my style dropdown selector in the forums themselves, it gives me an error. It doesn't even try to load the style. the icon on the bottom left in the status bar in IE has the "!" that is synonomous with microsoft errors. When I double click it I get an error message. See the thumbnail below. Did miss a step somewhere?

Reply With Quote
  #77  
Old 30 Oct 2005, 14:33
Holidazed's Avatar
Holidazed Holidazed is offline
 
Join Date: May 2002
Originally Posted by Andrew
Sorry for not responding to you about that - I checked the source files for my style and the images/misc directory from a fresh vBulletin 3.5.0 installation and those images don't exist in either one. I would try removing and reinstalling the style and see if that fixes the problem - Otherwise I'm at a complete loss as to why it would be looking for those images unless they are for a hack or mod you've installed.
As you have already said, you installed it on a fresh vbb3.5 and you do not see the images either. I have several other styles installed and they are not giving me that problem.

Are you saying that your style does not use these images?
Can you give me a website that is actually using this style? Let me see how it looks there?
Reply With Quote
  #78  
Old 30 Oct 2005, 16:35
djlotus djlotus is offline
 
Join Date: Oct 2005
I got it figured out. I reread the entire thread and found i needed to change the targets for the images.
Reply With Quote
  #79  
Old 30 Oct 2005, 19:13
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Andrew
Originally Posted by bitg
As you have already said, you installed it on a fresh vbb3.5 and you do not see the images either. I have several other styles installed and they are not giving me that problem.

Are you saying that your style does not use these images?
Can you give me a website that is actually using this style? Let me see how it looks there?
I don't know of any styles that use those images including the vBulletin default style. Unfortunately I am using one of my clients dev boards for workling on my styles until I can renew my license and download 3.5 - Because of that I can't link you to my working copy. However, with 80+ installs I am sure someone here has a working version that you could take a look at.
__________________
Andrew Slane - Professional Web Development
www.AndrewSlane.net
Reply With Quote
  #80  
Old 30 Oct 2005, 20:49
Lecter Lecter is offline
 
Join Date: Sep 2003
Real name: Jim
Originally Posted by Andrew
... However, with 80+ installs I am sure someone here has a working version that you could take a look at.
http://lecter.org/forum/

Hope that helps.

Lecter
Reply With Quote
  #81  
Old 31 Oct 2005, 00:27
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Andrew
Originally Posted by Lecter
http://lecter.org/forum/

Hope that helps.

Lecter
Cheers mate - Do you mind if I add that link to the style information to make it easier for people to find ?
__________________
Andrew Slane - Professional Web Development
www.AndrewSlane.net
Reply With Quote
  #82  
Old 31 Oct 2005, 01:54
JGNYC JGNYC is offline
 
Join Date: Oct 2002
Ever since I set this theme as my default, users have been saying that when they try to visit the site they're directed to www.mydomain.com/profile.php rather than www.mydomain.com/forums/profile.php
Is there a place in the theme that I could edit a path?
Reply With Quote
  #83  
Old 31 Oct 2005, 02:14
Holidazed's Avatar
Holidazed Holidazed is offline
 
Join Date: May 2002
Originally Posted by Andrew
I don't know of any styles that use those images including the vBulletin default style. Unfortunately I am using one of my clients dev boards for workling on my styles until I can renew my license and download 3.5 - Because of that I can't link you to my working copy. However, with 80+ installs I am sure someone here has a working version that you could take a look at.
Well, you were right. Your style was not the master style, it was a child style and therefore picked up the mistake I had in the master style. I got it all resolved.

Thank you
Reply With Quote
  #84  
Old 31 Oct 2005, 03:10
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Andrew
Originally Posted by JGNYC
Ever since I set this theme as my default, users have been saying that when they try to visit the site they're directed to www.mydomain.com/profile.php rather than www.mydomain.com/forums/profile.php
Is there a place in the theme that I could edit a path?
Are you using vBAdvanced or another portal ? If sp can you check to make sure you have your paths set correctly - Also you might have to edit your navbar template to contain the full URL to your pages (I.E. - Change usercp.php to http://www.domain.com/directory/usercp.php)
__________________
Andrew Slane - Professional Web Development
www.AndrewSlane.net
Reply With Quote
  #85  
Old 31 Oct 2005, 03:29
JGNYC JGNYC is offline
 
Join Date: Oct 2002
Originally Posted by Andrew
Are you using vBAdvanced or another portal ? If sp can you check to make sure you have your paths set correctly - Also you might have to edit your navbar template to contain the full URL to your pages (I.E. - Change usercp.php to http://www.domain.com/directory/usercp.php)
I'm using VBPortal and the only path I know that I could set is in the Forum admin where it's set correctly.
Reply With Quote
  #86  
Old 31 Oct 2005, 15:44
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Andrew
Originally Posted by JGNYC
I'm using VBPortal and the only path I know that I could set is in the Forum admin where it's set correctly.
I tried to register on your forum to take a look but I got placed in a moderation queue ... Just for future reference you might want to allow members awaiting moderation to view the forums. You allow guests to view them but not members awaiting moderation - To me that just doesn't make too much sense. Let me know when I get moderated so I can take a closer look.
__________________
Andrew Slane - Professional Web Development
www.AndrewSlane.net
Reply With Quote
  #87  
Old 31 Oct 2005, 15:49
JGNYC JGNYC is offline
 
Join Date: Oct 2002
Originally Posted by Andrew
I tried to register on your forum to take a look but I got placed in a moderation queue ... Just for future reference you might want to allow members awaiting moderation to view the forums. You allow guests to view them but not members awaiting moderation - To me that just doesn't make too much sense. Let me know when I get moderated so I can take a closer look.
I approved you.
Sorry about that, I did this recently because I was having trouble with a few users using proxies and registering a bunch of times.
Reply With Quote
  #88  
Old 31 Oct 2005, 16:06
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Andrew
Originally Posted by JGNYC
I approved you.
Sorry about that, I did this recently because I was having trouble with a few users using proxies and registering a bunch of times.
I looked around and couldn't find a broken link to profile.php anywhere - Could you ask your users that reported the problem which specific links were not working ?
__________________
Andrew Slane - Professional Web Development
www.AndrewSlane.net
Reply With Quote
  #89  
Old 31 Oct 2005, 22:15
Lecter Lecter is offline
 
Join Date: Sep 2003
Real name: Jim
Originally Posted by Andrew
Cheers mate - Do you mind if I add that link to the style information to make it easier for people to find ?
Certainly, Andrew. In fact, I'd be honored.
Reply With Quote
  #90  
Old 04 Nov 2005, 12:48
biagrin's Avatar
biagrin biagrin is offline
 
Join Date: Mar 2005
hey great skin - ive been using this one for about 8 months (since 3.0.7). i have a problem now though - how do i align the posts and threads columns on forumhome
__________________
Genesis Gamers for collectors
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:31.

Layout Options | Width: Wide Color: