PDA

View Full Version : Hybrid postbit


stonyarc
16 Nov 2005, 22:15
Hybrid postbit

Function

Both the legacy and the classic postbit have their advantages. So why not combine them. The legacy itself sometimes seems to big with smaller posts.

This is how the hybrid postbit might look like.
[See screenshot]

Creativity is key.

Live demo: http://www.xboxusersgroup.com/forums/
Requested by

/

Prereq

Activate the legacy postbit.
You can activate this in the admincp / Style & Language Settings (bottom)

Installation

1. open postbitlegacy template in the style manager (postbit templates)
2. look for


<div id="postmenu_$post[postid]">
<if condition="$show['profile']">
<a class="bigusername" href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]">$post[musername]</a>
<script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_$post[postid]", true); </script>
<else />
$post[musername]
</if>
</div>
<if condition="$post['usertitle']"><div class="smallfont">$post[usertitle]</div></if>
<if condition="$post['rank']"><div class="smallfont">$post[rank]</div></if>

And remove or comment out by putting <!--- CODE --->

3. look for


<if condition="$show['moderated']">
<td class="alt2" id="td_post_$post[postid]">
<else />
<td class="alt1" id="td_post_$post[postid]">
</if>

add below


<!-- start top info post -->
<table cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" widht="100%">
<tr>
<td class="alt2" style="font-weight:normal;font-size:10px;width:100%" align="left">
<div id="postmenu_$post[postid]">
<if condition="$show['profile']">
<a class="bigusername" href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]">$post[musername]</a>
<script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_$post[postid]", true); </script>
<else />
$post[musername]
</if>
<if condition="$post['usertitle']"><div class="smallfont">$post[usertitle]</div></if>
</div>
</td>
<td class="alt2" style="font-weight:normal;font-size:10px;width:200px" align="right">
<if condition="$post['rank']"><center><div class="smallfont">$post[rank]</div></center></if>
</td>
</tr>
</table>
<BR>
<!-- End top info post -->

3. save template and done

Variants

- You can add a different functions/phrases/info to different locations.

Live demo
Live demo: http://www.xboxusersgroup.com/forums/showthread.php?t=47578

StonyArc

stonyarc
16 Nov 2005, 22:19
Reserved

Dan
16 Nov 2005, 22:23
I like it :D it has a nice mixture of legacy and the new postbit :D

stonyarc
16 Nov 2005, 22:28
I like it :D it has a nice mixture of legacy and the new postbit :D

Well creativity is key here. As you can see on the live demo.

Omega Prime
17 Nov 2005, 00:08
Great idea!! Installed and working nicely :)

Kran
17 Nov 2005, 00:16
Can I get some screens? I can't seem to load the site :(

stonyarc
17 Nov 2005, 00:17
Can I get some screens? I can't seem to load the site :(

I attached a screenshot.

They are doing maintenance on the server

Kran
17 Nov 2005, 00:24
Thanks! Looks good.

EDIT: I'll ask my members if they want it. Thanks :)

TyleR
17 Nov 2005, 00:31
installed and lovin it..thanks :)

akanevsky
17 Nov 2005, 00:31
Not a good idea to have username in the middle of the post. I'd suggest you place the avatar or other extra info there instead. Because a user usually looks into top left corner first, the most important info (the username) must be there :)

donBLACK
17 Nov 2005, 04:12
I like it...Vision, maybe u can mod it to look diff so it does what u say?

Living in music
17 Nov 2005, 05:19
Not a good idea to have username in the middle of the post. I'd suggest you place the avatar or other extra info there instead. Because a user usually looks into top left corner first, the most important info (the username) must be there :)

i have opinion too

stonyarc
17 Nov 2005, 08:37
Not a good idea to have username in the middle of the post. I'd suggest you place the avatar or other extra info there instead. Because a user usually looks into top left corner first, the most important info (the username) must be there :)

Well it's up to people to use whatever phrase/function they like there.

You can create 100's of variations, add css classes, etc

this is just a framework to play with.

lordofgun
17 Nov 2005, 20:20
I like the idea. I tweaked mine a bit.

michaelbenson
17 Nov 2005, 21:35
Thanks, this looks a really ingenuitive modification.
Of course some tweaking looks neccessary though. Installed.

stonyarc
17 Nov 2005, 22:07
Thanks, this looks a really ingenuitive modification.
Of course some tweaking looks neccessary though. Installed.

You're right if you look at the live demo, it's also different. It's just the idea.

With small posts the legacy looks off a bit and the basic one isn't that cool so why not meet in the middle.

If people need help with tweaks just let me know

Drop in a screenshot or a link to a live demo of your final result !!!!!!!!!!

LIVE DEMO
http://www.xboxusersgroup.com/forums/showthread.php?t=47578

Gizmo5h1t3
17 Nov 2005, 22:31
I like the idea. I tweaked mine a bit.


like the display odf that postbit mate...u got the code mods for that plz??

Snake
17 Nov 2005, 22:58
Not bad... :)

lordofgun
18 Nov 2005, 03:01
like the display odf that postbit mate...u got the code mods for that plz??

I'll PM you.

TyleR
18 Nov 2005, 03:35
I'll PM you.
Well now..your's doesnt look to bad either..hmm..mind PM'ing me yours aswell, lordofgun? :)

dan35
18 Nov 2005, 04:47
Pls pm me too or post it here ;)

Thx!

G-Force 199
18 Nov 2005, 05:19
Nice hack & Click Install.
Can u give people a txt or zip ?

BiReL41r
28 Nov 2005, 01:15
Great hack, finally I have it on the left, rather than at the top.

MustangLisa
17 Jan 2006, 18:22
Thanks!!

Raymondlee714
26 Jan 2006, 06:43
Hi, this is a nice, but some howi can install, please help thanks

devilrulez
04 Feb 2006, 15:57
i tried this but didnt worked on my forum....

i hv vb 3.5.3 on my forum...

how to Activate the legacy postbit?

devilrulez
04 Feb 2006, 16:20
i tried this but didnt worked on my forum....

i hv vb 3.5.3 on my forum...

how to Activate the legacy postbit?


:D


I worked that out.... nice one there

o0Hubba0o
20 Feb 2006, 05:10
Curious if anyone can tell what I need to do to keep my vertical part of the postbit from squishing up, what I need to adjust or add to keep it set at the width it's supposed to be.

It's too narrow now and making the text in the info below wrap and the whole thing stretch down, which defeats the purpose of me adding the hybrid mode; to reduce the vertical length of the side heh. For example; the age and gender used to be on the same line.

http://img.photobucket.com/albums/v496/HubbasBedroom/Graphics%20Anon/psl.gif

eNforce
20 Feb 2006, 09:46
Installed, this is quite nice.

Here's my board:
http://www.seriosgaming.com/showthread.php?t=2662
You can use it in your first post as a live demo if you want.

Oddjob
07 Mar 2006, 21:24
I'll PM you.

Can you PM me with that code as well??????????

The Chief
22 Mar 2006, 03:02
Just installed (basically for the idea) very ingenious idea :)

here is what I did with mine, tried to use every little part of the post and make it look good:

here is demo (http://www.myetalk.com/forums/showthread.php?t=2571)

3z3k3l
30 Mar 2006, 14:30
i tried this but didnt worked on my forum....

i hv vb 3.5.3 on my forum...

how to Activate the legacy postbit?

I found it, Go to VBOptions>Style and Language Settings>Enable legacy.

Can someone post up the template mods for LordofGuns Template modifications? It looks great too!

PabloAM
31 Mar 2006, 15:03
Just installed (basically for the idea) very ingenious idea :)

here is what I did with mine, tried to use every little part of the post and make it look good:

here is demo (http://www.myetalk.com/forums/showthread.php?t=2571)

PLEASE THE Chief,, I like you template :surprised: and I have this horribilus template http://img139.imageshack.us/img139/9894/11og.th.jpg (http://img139.imageshack.us/my.php?image=11og.jpg)

Who you created???
Please help me! :confused:

Roms
02 Apr 2006, 07:35
!!!!!!

You need to be a member of your site to view the demo???? Why did you even bother to post a link then? Honestly, do you think I'm going to take the time to register? I'm older and more willing and even I won't do it, you think someone in thier 20's will?

Allan
09 Apr 2006, 02:07
Nice, and thanks :)

Click Install ;)

o0Hubba0o
09 Apr 2006, 02:48
!!!!!!

You need to be a member of your site to view the demo???? Why did you even bother to post a link then? Honestly, do you think I'm going to take the time to register? I'm older and more willing and even I won't do it, you think someone in thier 20's will?
I'm the same way, don't like registering at a site I might not ever go to just to see something, but dude, he posted an attachment too. lol chill out. ;)

stonyarc
16 Apr 2006, 13:45
I'm the same way, don't like registering at a site I might not ever go to just to see something, but dude, he posted an attachment too. lol chill out. ;)


On http://www.xboxusersgroup.com/forums/ just go to whatever post.

You don't need to register to see posts or most of the forums.

GrendelKhan{TSU
17 Apr 2006, 15:45
Just installed (basically for the idea) very ingenious idea :)

here is what I did with mine, tried to use every little part of the post and make it look good:

here is demo (http://www.myetalk.com/forums/showthread.php?t=2571)

wow! that looks awesome!
man...don't know if that is inspiring or depressing. lol ;)

I have yet to get mine look the way I want it. :(

<< color me jealous.

GrendelKhan{TSU
17 Apr 2006, 15:50
Curious if anyone can tell what I need to do to keep my vertical part of the postbit from squishing up, what I need to adjust or add to keep it set at the width it's supposed to be.

It's too narrow now and making the text in the info below wrap and the whole thing stretch down, which defeats the purpose of me adding the hybrid mode; to reduce the vertical length of the side heh. For example; the age and gender used to be on the same line.



first.... great job! looks awesome! (but yah...too high)
second.... I think it got smushed cause your horital postbit has images that are too wide and forcing your legacy to smush. its being constrained by your whole thread wide (forumdisplay?).

ie: try reducing size of the purple and pink rank images.

WolfsongNevan
19 Apr 2006, 00:03
Does anyone have vbPlaza installed and is running Hybrid Postbit as well? Our TechSupport went to install this today, but said he was concerned because it's editing/modifying/deleting stuff from vbPlaza ....

tei727
21 Apr 2006, 15:32
Does anyone have vbPlaza installed and is running Hybrid Postbit as well? Our TechSupport went to install this today, but said he was concerned because it's editing/modifying/deleting stuff from vbPlaza ....
I have it and saw what he was talking about. Works fine for me.

Coast to Coast
22 Apr 2006, 04:44
Interesting idea, I'll click on install and may come back with results - after installing it.

stonyarc
26 May 2006, 18:10
So who has a screenshot of his/her hybrid postbit.

Kroby
26 May 2006, 22:45
Installed, work nice, thank you :)

Tulsa
26 May 2006, 23:38
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/mysite/public_html/forums/includes/adminfunctions_template.php(3537) : eval()'d code on line 274


After making the edits in the postbit legacy template, the system stopped me during the save with this. Seeing the eval code in there, I'm assuming it's because I'm using php5.

Any thoughts?

stonyarc
28 May 2006, 16:47
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/mysite/public_html/forums/includes/adminfunctions_template.php(3537) : eval()'d code on line 274


After making the edits in the postbit legacy template, the system stopped me during the save with this. Seeing the eval code in there, I'm assuming it's because I'm using php5.

Any thoughts?

This most of the time means a typo eg forgotten ; or " or something like that.

Tulsa
29 May 2006, 04:22
I'm thinking now it's got to be another hack interfering with it. I upgraded to 3.5.4 and went back to php4 and still I have the same issue. I can't see where in the code or why though??

Damned confusing...

Tulsa
29 May 2006, 17:20
I love this site. It's so educational for the coding challenged. Of course I feel like an idiot but I'll get over that soon enough.. ;)

I found my issue. I read in another thread somewhere on here where one person was telling another they needed to make their hack xhtml complaint and since they had <br> instead of <br /> it wasn't compliant and that meant you couldn't have open ended <tr> and such.

Knowing that I have put some <br> in my sig section to space the sig away from the text a bit I went and changed those to <br /> and it worked like a charm.

By the way in the instructions above in the last section you have:

widht="100%"

I'm assuming that should be width and it's a typo but for people copying and pasting without looking at it, it might make a difference.


I could use a little help if you don't mind. I was moving the vbplaza gifts icons to the right table and they are showing fine but they are showing vertical instead of horizontal. It's kind of freaky looking. Any thoughts on how I can get to those to show in a nice straight line?