PDA

View Full Version : v3arcade - Challenge a user via profile link


Jon_Simmonds
29 Nov 2005, 21:52
This is a simple profile edit, that adds a link to "Challenge this user" using the v3arcade system - www.v3arcade.com, from the user's profile page if the user has enabled the challenges optioin via their user CP

Find in template MEMBERINFO:

<if condition="can_moderate()">
<td class="vbmenu_control"><a href="moderator.php?$session[sessionurl]do=useroptions&amp;u=$userinfo[userid]">$vbphrase[user_options]</a></td>
</if>


Below that, add the following:

<!-- v3arcade challenge user via profile -->
<if condition="($userinfo['arcadeoptions'] & 1) AND $userinfo['userid']!=$bbuserinfo['userid']"><td class="vbmenu_control">
<a href="arcade.php?do=newchallenge&userid=$userinfo[userid]">Challenge <b>$userinfo[username]</b> in the arcade</a></td></if>
<!-- / v3arcade challange user via profile -->

dieselpowered
29 Nov 2005, 22:57
Great, thanks!!

**clicks install**

FYI, mods will probably ask that you place this in a text file and attach it. I have attached one for you :)

rb290
30 Nov 2005, 02:47
wow alotta kool hacks for this Arcade, i gotta upgrade to 3.5.1 cause v3 Arcade aint working for me

Jon_Simmonds
30 Nov 2005, 06:20
Great, thanks!!

**clicks install**

FYI, mods will probably ask that you place this in a text file and attach it. I have attached one for you :)


Thanks for that :)

Jon_Simmonds
30 Nov 2005, 18:09
how many games do you have installed on your arcade? On my arcade, it displays all of the games I have installed. (and this mod will not affect how many games are displayed, it just links to the arcades challange function)

dieselpowered
30 Nov 2005, 18:32
This hack should have nothing to do with how many games are installed...it is simply a link to the challenge system. :)

dieselpowered
30 Nov 2005, 18:33
Thanks for that :)

My pleasure :) Thanks for the hack!

Jon_Simmonds
30 Nov 2005, 20:02
Jon I have 18 games installed.

It list at random 7 of them? Same ones all the time.

one9er

have you double checked all the permisons in the usergroups and the game settings for the arcade?

Jon_Simmonds
30 Nov 2005, 20:03
My pleasure :) Thanks for the hack!

hopefully the first of many! i only joined vb.org to download the hacks, i got semi involved with a few on a previous nick (linked to a forum i no longer admin), guess ive caught the hackign bug :d

Snake
01 Dec 2005, 16:15
Nice! Installed...

dieselpowered
07 Dec 2005, 16:23
Jon, just wanted to let you know that this works with 3.5.2, incase you wanted to change the version at the top of the thread :)

one9er
08 Dec 2005, 00:16
Question for ya Jon!

If the challenge e-mail thats sent gets deleted before the challenge is met how do ya fix that so you can challenge that member or not with out the e-mail?

Mastar
09 Dec 2005, 17:42
It wouldn't show in my user's profile info

VB3.52

Jon_Simmonds
10 Dec 2005, 06:02
Jon, just wanted to let you know that this works with 3.5.2, incase you wanted to change the version at the top of the thread :)
cheers, updated it now :)



Mastar, you will only see the "challange this user in the arcade" if both yourself and the user you wish to challange have enabled challanges in the arcade options in the usercp, by defult this is set to no.

one9er, the challange should still be able to take place, im sure when you goto the arcade, there is a box at the top of the page that appears if you have any pending challanges, if you are not sure, i would suggest contacting John, who wrote v3arcade

Mastar
10 Dec 2005, 10:17
cheers, updated it now :)



Mastar, you will only see the "challange this user in the arcade" if both yourself and the user you wish to challange have enabled challanges in the arcade options in the usercp, by defult this is set to no.

one9er, the challange should still be able to take place, im sure when you goto the arcade, there is a box at the top of the page that appears if you have any pending challanges, if you are not sure, i would suggest contacting John, who wrote v3arcade

thanks! is there anyway to have this on by default?

Paul Papoutsis
18 Dec 2005, 13:45
I am running 3.5.1, will it work on this version? Installed as instructed, but this does not show under the user profile at all

??

Paul

Jon_Simmonds
18 Dec 2005, 17:58
thanks! is there anyway to have this on by default?

Not that i am aware of, it would be something that the coder of v3arcade would have to introduce



I am running 3.5.1, will it work on this version? Installed as instructed, but this does not show under the user profile at all

??

Paul


Have you made sure yourself and the person you are trying to challange has turned on challanges?

yayvb
31 Jan 2006, 20:12
Hi, my users have been requesting a way to basically browse my games and if they see one that they want they can challenge them from that game without leaving and having to once again find the game, etc. Perhaps a text field in which they can enter a username of another member?

Is this already in existence somewhere?

Thanks in advance!!

wbear
07 Feb 2006, 01:20
Any idea why only a few games are available in the challenge drop down for my arcade? Looks like it's only recognizing a few of the core games, and none of the rest. Permissions are fine, just can't get them into the challenge dropdown...

XtremeOffroad
07 Feb 2006, 02:33
Nice addition, Thank you.
Clicks install

Nathan2006
13 Mar 2006, 13:32
Thank you :D

Install

Datenpapst
05 Jan 2007, 13:38
Ähm this hack is not working for me.... dont see the challenge option in the profil :(

Exitilus
05 Jan 2007, 15:25
You need to look at someone elses profile that has ENABLED the challenge feature.

Datenpapst
06 Jan 2007, 09:40
did so. now its working... strange... :o

blueberry
05 Mar 2007, 05:44
this is a great add on... i was roaming around trying to find an easy way to challenge.. but couldnt find.. now this is the easiest way.. thanks alot..

njoker555
11 Jul 2007, 03:07
thanks this helps a lot out for issuing some challenges :)