PDA

View Full Version : A Well Organized Postbit_Legacy


zendiver
28 Dec 2005, 15:05
I keep getting PM's asking about my postbit_legacy template and everyone keeps telling me I should post it. So here it is.

First of all, you will need to install Cyricx's User Info Collapsable Postbit in Legacy (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=94092). Once you have installed the product and get to the step of editing the postbit_legacy template, this is where this one would take over.

(NOTE: I have NOT put this to use in the postbit template, ONLY the postbit_legacy template. If you try it in your postbit, then let someone know that it works)

(ALSO NOTE: I have PhotoPost Pro and Jason's iTrader installed and shown in my users information. If you don't have them installed and have something else you want to show in your members information, just replace that bit of information or add yours to the area that you want it to show up in. Everyones postbit information varies, so adjust your information in the appropriate categories outlined below. See attached screenshots of what mine looks like.)

This is installed on ver 3.5.2.

In your postbit_legacy template:

FIND:

<if condition="$show['avatar']">
<div class="smallfont">
&nbsp;<br /><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]"><img src="$post[avatarurl]" alt="<phrase 1="$post[username]">$vbphrase[xs_avatar]</phrase>" border="0" /></a>
</div>
</if>


PUT THIS BELOW IT: (you will see why in a second)

<!-- ******************************************** -->


NOW FIND:

</td>
<if condition="$show['moderated']">
<td class="alt2" id="td_post_$post[postid]">
<else />
<td class="alt1" id="td_post_$post[postid]">
</if>


ADD ABOVE IT:

<!-- ******************************************** -->


Now replace everything between these:

<!-- ******************************************** -->


WITH THIS:


<div class="smallfont">
&nbsp;<br />
<!-- START COLLAPSABLE POSTBIT BEGINNING-->
<if condition="THIS_SCRIPT=='showthread' OR THIS_SCRIPT=='showpost'">
<table class="tborder" cellspacing="1" border="0" width="100%">
<tbody>
<tr>
<td class="thead" colspan="2">
<a style="float:$stylevar[right]" href="#" onclick="return toggle_collapseuserinfo('postbit_legacy_userinfo$post[postcount]')"><img id="collapseimg_postbit_legacy_userinfo$post[postcount]" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_postbit_legacy_userinfo].gif" alt="" border="0" /></a>$vbphrase[collapse_postbit]
</td>
</tr>
</tbody>
<tbody id="collapseobj_postbit_legacy_userinfo$post[postcount]" style="$vbcollapse[collapseobj_postbit_legacy_userinfo]"><tr><td class="alt2">
</if>
<!-- / END COLLAPSABLE POSTBIT BEGINNING-->

<!-- START PROFILE LEGEND -->
<fieldset class="fieldset">
<legend>$post[musername]'s Profile</legend>
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="1">
<if condition="$post['joindate']"><div>$vbphrase[join_date]: $post[joindate]</div></if>
<if condition="$post['field2']"><div>$vbphrase[location_perm]: $post[field2]</div></if>
</div>
</table>
</fieldset>
<!-- / END PROFILE LEGEND -->

<!-- START STATS LEGEND -->
<fieldset class="fieldset">
<legend>$post[musername]'s Stats</legend>
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="1">
<if condition="$post['age']"><div>$vbphrase[age]: $post[age]</div></if>
<div>
$vbphrase[posts]: $post[posts]
</div>
<if condition="$post['userid']">
<div>iTrader: <b><a href="itrader.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]">$post[itrader_total]</a></b></div></if>
<if condition="$show['reputation']">
<div><if condition="$show['reppower']">$vbphrase[reppower]: $post[reppower]</if>Reputation: $post[reputationdisplay]</div></if>
<if condition="$post['photos']"><div>Photos: <strong>$post[photos]</strong> <a href="$vbpoptions[bbdir]/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=$post[userid]"><img class="inlineimg" src="$stylevar[imgdir_button]/lastpost.gif" alt="Users Photo Gallery" border="0" /></a></if>
</div>
</table>
</fieldset>
<!-- / END STATS LEGEND -->

<!-- START INSTANT MESSAGING LEGEND -->
<if condition="$show['hasimicons']">
<fieldset class="fieldset">
<legend>$post[musername]'s Messaging</legend>
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="1">
<div>$post[icqicon] $post[aimicon] $post[msnicon] $post[yahooicon] $post[skypeicon]</div>
</div>
</table>
</fieldset>
</if>
<!-- / END INSTANT MESSAGING LEGEND -->
</div>
<!-- START COLLAPSABLE POSTBIT ENDING -->
<if condition="THIS_SCRIPT=='showthread' OR THIS_SCRIPT=='showpost'">
</td></tr></tbody></table>
</if>
<!-- / END COLLAPSABLE POSTBIT ENDING -->

Hasann
28 Dec 2005, 15:16
huuuuuu very nice ;)

eXaulz
28 Dec 2005, 15:40
Not really my taste, but it's a great idea.

utw-Mephisto
28 Dec 2005, 15:48
Lol ... one week ago I did it myself which took me bloody hours to get it work :)

Yorixz
28 Dec 2005, 16:06
I really like the idea, I'm just wondering if it's possible to make it standard that everything is collapsed, that would be really welcome.

Cyricx
28 Dec 2005, 16:39
Damn that's nice bro :)

Corriewf
28 Dec 2005, 16:50
Yeah, would remove this:

<div>iTrader: <b><a href="itrader.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]">$post[itrader_total]</a></b></div></if>
<if condition="$post['photos']"><div>Photos: <strong>$post[photos]</strong> <a href="$vbpoptions[bbdir]/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=$post[userid]"><img class="inlineimg" src="$stylevar[imgdir_button]/lastpost.gif" alt="Users Photo Gallery" border="0" /></a></if>
</div>

zendiver
28 Dec 2005, 17:02
Corri, the reason I went ahead and left that in there is that there are quite a few people that have them both installed and have asked for it. Also, it gives them an idea of where they can go to replace with what they are using. Just trying to help. I didn't find this to be a big deal as I was just trying to keep my site a bit more organized, but there have been quite a few people that have commented on it and hounding me to post it....so I did. :)

Cyricx - thank you. Just trying to add more organization to yours.

Corriewf
28 Dec 2005, 17:23
Corri, the reason I went ahead and left that in there is that there are quite a few people that have them both installed and have asked for it. Also, it gives them an idea of where they can go to replace with what they are using. Just trying to help. I didn't find this to be a big deal as I was just trying to keep my site a bit more organized, but there have been quite a few people that have commented on it and hounding me to post it....so I did. :)

Cyricx - thank you. Just trying to add more organization to yours.


A lot of people dont use photopost and some people woudlnt see that code to remove. ect ect.... Good stuff though.

Yorixz
28 Dec 2005, 17:34
I still hope someone can tell me how to make it collapsed by default ;)

Rich
28 Dec 2005, 17:49
Hello,

Just so you know, your instructions are being saved in a PHP file and this may confuse people. They may think they need to upload that file in order for this to work. I would suggest making that a txt file or an html file. :D

zendiver
28 Dec 2005, 18:00
Hello,

Just so you know, your instructions are being saved in a PHP file and this may confuse people. They may think they need to upload that file in order for this to work. I would suggest making that a txt file or an html file. :D

Good point. File has been exchanged to a .txt file.

zendiver
28 Dec 2005, 18:02
I still hope someone can tell me how to make it collapsed by default ;)
Yorixz, I will look into it and talk with Cyricx to see what he thinks, but I don't want to go and start modifying his hack. You may get better luck asking this in his forum. The link is posted in the original post.

Yorixz
28 Dec 2005, 18:24
Ok, thanks. I'll do so tomorrow.

zendiver
28 Dec 2005, 19:12
OK Yorixz, here ya go:

For those that are looking to have them collapsed as their default:

FIND

<tbody id="collapseobj_postbit_legacy_userinfo$post[postcount]" style="$vbcollapse[collapseobj_postbit_legacy_userinfo]><tr><td class="alt2">

REPLACE WITH:
<tbody id="collapseobj_postbit_legacy_userinfo$post[postcount]" style="$vbcollapse[collapseobj_postbit_legacy_userinfo]; display:none"><tr><td class="alt2">

Yorixz
28 Dec 2005, 19:29
I love you, thanks!

Floris
28 Dec 2005, 20:03
Nice stuff dude, thank you for sharing :)

King Kovifor
28 Dec 2005, 20:10
May I suggest $post[username] isntead of $post[musername]? There won't be a mark up.

ShinJi87
29 Dec 2005, 01:55
very nice ! Thanks

Xplorer4x4
29 Dec 2005, 03:42
Thanks Zendiver. ;)

zendiver
29 Dec 2005, 03:55
May I suggest $post[username] isntead of $post[musername]? There won't be a mark up.
KK, I used the $post[musername] for the markup of the color schemes of our members. I felt that it give it more value and it stands out more for our users to even more differentiate between who is who. Using only the $post[username] just blends in with everything and everyone else. It's your own preference.

puertoblack2003
03 Jan 2006, 22:04
hello like you're hack and installed it but there were previous hacks that i had installed and wanted to add to your but have no luck in doing it not a coder and maybe you can help so i can complete it..

will show you samples of before and after:

http://img334.imageshack.us/img334/5104/sample16dr.gif (http://www.puertotech.com) sample # 1 before your hack http://img334.imageshack.us/img334/3489/sample2new3en.gif (http://www.puertotech.com) sample#2 after your hack i will add template, can't figure out how to add it

thanks for your help :rolleyes:

GuaRRand
05 Jan 2006, 19:35
omg, works GREAT!!

http://www.glcoti.com/showthread.php?t=5493

Thnx!

zendiver
05 Jan 2006, 23:12
nievo, see the attachment and see if that is what you are wanting.

puertoblack2003
05 Jan 2006, 23:20
nievo, see the attachment and see if that is what you are wanting.

hey sorry i got carried away in the pm...lol but clicked install and to my liking props to u

zendiver
05 Jan 2006, 23:27
I am glad that it I could help and it was what you were wanting.

Marky
07 Jan 2006, 10:10
Good job :) Looks good ;)

Snake
07 Jan 2006, 10:18
Very nice!

Xplorer4x4
07 Jan 2006, 10:49
Zen maybe you can helps me a bit here. I want to exclude a fieldset form showing up is users have not defined two particular custom profile fields from showing. I tried the folowing but then it does not show these options even if they are filled out.:ermm: Where did I go wrong?

<!-- START ZENDIVER FAVORITES -->
<if condition="$show['field10'] AND $show['field11']==1">
<fieldset class="fieldset">
<legend>$post[musername]'s Favorite
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="1">
<div>
<if condition="$post['field10']">Fav Promotion: $post[field10]
<if condition="$post['field11']">Fav Wrestler(s): $post[field11]
</div>
</table>
</fieldset>
</if>
<!-- / END ZENDIVER FAVORITE LEGEND -->

rza733
08 Jan 2006, 01:04
Will this work for 3.5.0?

Xplorer4x4
08 Jan 2006, 23:04
Will this work for 3.5.0?
Most likley yes.

IrPr
12 Jan 2006, 12:58
seems its buggie when postin by QR HERE (http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=40852&stc=1)

then i changed
<if condition="THIS_SCRIPT=='showthread' OR THIS_SCRIPT=='showpost'">

to
<if condition="THIS_SCRIPT=='showthread' OR THIS_SCRIPT=='showpost' OR THIS_SCRIPT=='newreply'">

but seems not working fine :( screenshot Here (http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=40853&stc=1) after editing

any suggestion?

Edit: Works fine on 3.5.X ( unless QR till not refreshed )

Xplorer4x4
17 Jan 2006, 17:48
Zen maybe you can helps me a bit here. I want to exclude a fieldset form showing up is users have not defined two particular custom profile fields from showing. I tried the folowing but then it does not show these options even if they are filled out.:ermm: Where did I go wrong?

<!-- START ZENDIVER FAVORITES -->
<if condition="$show['field10'] AND $show['field11']==1">
<fieldset class="fieldset">
<legend>$post[musername]'s Favorite
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="1">
<div>
<if condition="$post['field10']">Fav Promotion: $post[field10]
<if condition="$post['field11']">Fav Wrestler(s): $post[field11]
</div>
</table>
</fieldset>
</if>
<!-- / END ZENDIVER FAVORITE LEGEND -->

Anyone?

brvheart
01 Feb 2006, 03:14
I installed, but afterwards, all the post were now on the left between users sigs and the new postbit area....any help here please?

Xplorer4x4
01 Feb 2006, 03:17
I dont understand, but undo the template edits. You went wrong some where.

brvheart
01 Feb 2006, 03:47
I will redo it tomorrow then take a screenshot and post it...I already un-did the template mods....everything is back to normal now....I am not sure how you screw up replace everything between here
<!-- ******************************************** -->and here
<!-- ******************************************** -->

but I guess I did....


Edit: I better stop for the night...careless mistake on my part....had the bottom line after the shown code instead of before it :-/

Xplorer4x4
01 Feb 2006, 04:43
LOL happens to all of us zombies at soem point in time. ;)

argash
01 Feb 2006, 07:15
For some reason when i click the button to collaps the box it just takes me to the top of the current page. Any ideas why that would happen?

brvheart
01 Feb 2006, 14:43
did you make sure that you modded the JavaScript?

stutefc
01 Feb 2006, 15:43
Can someone help me...seems to have worked ok. However how do you guys get the arcade info to show (yes I have an arcade installed) and how do you guys the wee statistical graphs...is that another hack. I also appear to be missing a gif spacer.

I have also lost my awards ie medals to users that won them

zendiver
05 Feb 2006, 20:52
stu, if you have other hacks installed, as mentioned in the main post, you have to add yours in place of others that you don't have or in addition to. Just follow the same format by moving your information between the <!-************-> and the closing one.

ALSO NOTE: I have PhotoPost Pro and Jason's iTrader installed and shown in my users information. If you don't have them installed and have something else you want to show in your members information, just replace that bit of information or add yours to the area that you want it to show up in. Everyones postbit information varies, so adjust your information in the appropriate categories outlined below. See attached screenshots of what mine looks like.)

argash
07 Feb 2006, 12:13
how do i get the number of referals to show in the postbit?

GuaRRand
09 Feb 2006, 14:22
Got it working for 99%.
Only thing which doesnt go ok yet is that, when i have the default to folded (so no additional info) and i post something, it shows the postbit as collapsed after the post has been submitted.

When i then reload the page, its folded again, as should be.
(see attached image).

So it seems that the post is faster then the folding or something.
It seems that the plugin/code cant fold fast enough before the page is fully loaded or something.

Any idea?

Xplorer4x4
14 Feb 2006, 11:11
Zen maybe you can helps me a bit here. I want to exclude a fieldset form showing up is users have not defined two particular custom profile fields from showing. I tried the folowing but then it does not show these options even if they are filled out.:ermm: Where did I go wrong?

<!-- START ZENDIVER FAVORITES -->
<if condition="$show['field10'] AND $show['field11']==1">
<fieldset class="fieldset">
<legend>$post[musername]'s Favorite
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="1">
<div>
<if condition="$post['field10']">Fav Promotion: $post[field10]
<if condition="$post['field11']">Fav Wrestler(s): $post[field11]
</div>
</table>
</fieldset>
</if>
<!-- / END ZENDIVER FAVORITE LEGEND -->

Bump again...

zendiver
14 Feb 2006, 13:45
Hey buddy, sorry for the silence. Let me work up a fix for ya...I will get back to you today. I have a busy one here at work, but I will hook you up. Again sorry....but you knew where to reach me :D

zendiver
14 Feb 2006, 14:54
X, here is your fix buddy. Sorry I didn't get back to your sooner.

<!-- START ZENDIVER FAVORITES -->
<if condition="$post['field10'] or $post['field11']">
<fieldset class="fieldset">
<legend>$post[musername]'s Favorites
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="1">
<if condition="$post['field10']"><div>Fav Promotion: $post[field10]</div></if>
<if condition="$post['field11']"><div>Fav Wrestler(s): $post[field11]</div></if>
</table>
</fieldset>
</if>
<!-- / END ZENDIVER FAVORITES LEGEND -->

bugman
02 Mar 2006, 03:47
Hey, I was wondering.. I have PhotoPost Pro too, how can we show the user's latest photo from their gallery, maybe instead of the # of photos? like under the avatar?

and then maybe a text link under that.

also, is the link to their gallery in your mod based on whether or not they have any photos ?

GuaRRand
15 Mar 2006, 12:06
Any word on my prob? (see 4 posts above)

zendiver
16 Mar 2006, 20:07
GuaRRand, that has something to do with the collapsable information. You may want to ask Cyricx's over in this thread: User Info Collapsable Postbit in Legacy (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=94092)

vbreal
03 Aug 2006, 18:50
how can i do this for regular postbit in 3.5.4

GlitterKill
09 Oct 2006, 23:20
I just installed this on my VB 3.6.1 forum and it works great. :)

http://forums.pcapex.com

GlitterKill
09 Oct 2006, 23:31
Did anyone else notice that when using this mod it increases server load? I just set this mod up and my load just quadrupled!

Minha
12 Oct 2006, 23:06
Hi Zendiver. I'm interested to install your modification. But I have 3 fields and looking your code i don´t know how modificated for my postbit legacy.

This fields are :

Field1 ----Text (Sektor: )
Field2 ----Text (Moto: )
Field6 ----Text (Localización: )

Can you help me?
Thanks and nice work ;)

zendiver
13 Oct 2006, 13:43
Did anyone else notice that when using this mod it increases server load? I just set this mod up and my load just quadrupled!
GK - I do not see a difference in my server load at all. It should have nothing to do with it as it is just a template change.

zendiver
13 Oct 2006, 13:45
Hi Zendiver. I'm interested to install your modification. But I have 3 fields and looking your code i don´t know how modificated for my postbit legacy.

This fields are :

Field1 ----Text (Sektor: )
Field2 ----Text (Moto: )
Field6 ----Text (Localización: )

Can you help me?
Thanks and nice work ;)
Minha, it would be helpful if you could post a link to your site so we can take a look at it. If you would, PM me your postbit_leagacy template and I will take a look.

fishhub
19 Nov 2006, 06:59
It works well. But could have improved alittle bit more such as:

Currently when u click the drag down, it opens up all users add info. Would be good if it operates only on an individule drag down.


:)

fishhub
30 Nov 2006, 19:52
all right, have done much testing and realised it is not working in private message postbit legacy.

Any kind soul can assist?

TIA

fishhub
07 Dec 2006, 18:24
all right, have done much testing and realised it is not working in private message postbit legacy.

Any kind soul can assist?

TIA

any kind soul can assist on the above quote for 3.5.4? TIA

TRªPSTªR
11 Feb 2007, 21:22
Zen do you have AiM Becuase I installed this and it mest up my forum it made all the posts squished on the left side.

donaldgkimball
12 Feb 2007, 17:41
Any chance this can be updated to wrk for vB 3.6.4 too?

Justin Murad
12 Jul 2008, 21:17
Any chance this can be updated to wrk for vB 3.6.4 too?

It's a template edit, It will work on 3.6.x, and 3.7.x too. ;)