PDA

View Full Version : Add-On Releases - Word Replacer


beebi
28 Jan 2006, 21:19
Description::.
This hack allows to you to replace any word in you forum's posts
Installation::.
1.Import The Product.
2.upload replacer.php to admincp
3.upload cpnav_word_replacer.xml to includes\xml
History::.
1.8 On 29. Jan 2006 Initial Version.
1.9 On 29. Jan 2006 Fixes 2 bugs
Details
0 plugin , 4 phrases , 2 files
Attention
Don't put a big number because this may cause high server load
aT lAsT
IF YOu lIkE iT cLIcK InsTall (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=installhack&threadid=106566)

bashy
28 Jan 2006, 21:37
Wahoo 1st reply and 1st install
Will let you know how i get on :)

LincolnForums
28 Jan 2006, 21:48
I usually dont doubt peoples mods, but what does this do that the replacement variables doesnt which is a built in vBulletin function

bashy
28 Jan 2006, 21:48
Hi

Ok 1st off i get this error when i search for a word but with no replacement word

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; scrollbar-3dlight-color : #E2E9F6' at line 2
Error Number : 1064
Date : Saturday, January 28th 2006 @ 09:41:38 PM
Script : http://www.bashys-place.com/forums/admincp/replacer.php
Referrer : http://www.bashys-place.com/forums/admincp/replacer.php


When i chose a word to replace with a lod of text it didnt work!
I click go back and that dont work either
Any advice please?

bashy
28 Jan 2006, 21:49
Do these work on posts and threads though, i thought they only worked on the templates and so on?

I usually dont doubt peoples mods, but what does this do that the replacement variables doesnt which is a built in vBulletin function

beebi
28 Jan 2006, 22:05
did u tried one word?

bashy
28 Jan 2006, 22:09
Yep tried that as well....I have tried small made up words to replace made up words incase i did work and changed stuff i didnt want it to lol

LincolnForums
28 Jan 2006, 22:19
Do these work on posts and threads though, i thought they only worked on the templates and so on?

Yes, thats why i was wondering the difference.

and it doesnt physically change the word like this seems to do, say you hate it when people call "wheels" "rims"

You enter rims into the replacement variables, make it change it to wheels or whatever you wish and thats it. And the ability to edit it per theme also makes this super cool

beebi
28 Jan 2006, 22:21
I tried it in 3 forums

and its worked

I'll test it again

Developer
28 Jan 2006, 23:13
Wait For next release beebi had fix the bugs

Developer
28 Jan 2006, 23:20
1.9 Released Bugs had Fixed in this release i had tried it and working very fine

bashy
28 Jan 2006, 23:24
Working 100% now thank you :)

beebi
28 Jan 2006, 23:32
u r welcome;)

COBRAws
28 Jan 2006, 23:34
Is there a way for changing some words into links for example? There is a paid hack for this, made by TheVbGeek :P

Maybe my request is illegal i dont know.

3bir.com
28 Jan 2006, 23:51
thanks Mrs beebi

i wil tray it

LincolnForums
28 Jan 2006, 23:53
Is there a way for changing some words into links for example? There is a paid hack for this, made by TheVbGeek :P

Maybe my request is illegal i dont know.


wouldnt you just enter the word you want replaced, and then what you replace it with, enter the link?

beebi
28 Jan 2006, 23:54
Is there a way for changing some words into links for example? There is a paid hack for this, made by TheVbGeek :P

Maybe my request is illegal i dont know.

maybe in var 2.0

Snake
29 Jan 2006, 12:54
Thanks!

Omranic
29 Jan 2006, 18:56
tested
worked
Installed
thanks alot

Lea Verou
30 Jan 2006, 04:14
WOW! This will save me lots of work!!!!
I will install when I need it howver as I don;t need it atm :)

corbint
03 Feb 2006, 03:30
excellent hack, i needed to edit a bunch of parsed rss articles to remove "<br /> from the posts.

is there any way to have the word replacer continuously run, ie, if anyone posts with the word "dog" in their posts, it automatically changes it to "cat"?

Lea Verou
01 Mar 2006, 00:12
Just installed, worked great :D

da420
04 May 2006, 06:17
Not working. I don't have the option in the admin CP. I refreshed several times, and I uploaded the php file to the admin CP, but to no avail. I could realy use this. ;)

da420
04 May 2006, 16:52
Anyone know why this would be?

bashy
22 Sep 2006, 14:10
Since upgrading to 3.6 this hack no longer works, it gives this db error

Database error in vBulletin 3.6.0:

Invalid SQL:
TRUNCATE TABLE post_parsed;

MySQL Error : Table 'bashys_web184rum.post_parsed' doesn't exist
Error Number : 1146
Date : Friday, September 22nd 2006 @ 02:09:27 PM
Script : http://www.bashys-place.com/forums/admincp/replacer.php?do=replace
Referrer : http://www.bashys-place.com/forums/admincp/replacer.php

Any fix please as i really need this work :)

Forumi Shqiptar
15 Oct 2006, 16:27
yep saim to me i really need this hack as i got to many errorrs on my forum :( please can someone make this work.

Chicago_VLNU_4s
29 Oct 2006, 21:18
wow, VERY useful tool. wonder why this thread is tucked away? anyway, installed. thanks

Mikecp421
16 Nov 2006, 03:21
same type error for me too

Database error in vBulletin 3.6.3:

Invalid SQL:
TRUNCATE TABLE post_parsed;

MySQL Error : Table 'acidstud_forum308.post_parsed' doesn't exist
Error Number : 1146
Date : Wednesday, November 15th 2006 @ 10:19:20 PM
Script : http://acidstudioz.com/forums/admincp/replacer.php?do=replace
Referrer : http://acidstudioz.com/forums/admincp/replacer.php
IP Address :
Username : Mikecp421
Classname : vb_database

Adrian Schneider
16 Nov 2006, 03:30
It's a mistake in the code, you could go into replacer.php and replace all instances of "post_parsed" with "postparsed".

Mikecp421
16 Nov 2006, 03:37
awesome, worked! GO you!! thanks man

ahmed417
28 Sep 2007, 17:25
thanks a lot

lazydesis
09 Oct 2007, 07:11
It's a mistake in the code, you could go into replacer.php and replace all instances of "post_parsed" with "postparsed".

you really made my day :) that worked great :) the original uploader must change this in the files ASAP

Thanx to beebi for such a great hack for free :)

Danat
19 Nov 2007, 12:49
thanks kteer ya 7abibi

great product