PDA

View Full Version : Show admin groups


Kier
15 Mar 2001, 04:08
Updated to Version 2.0 16-3-2001
(v2 includes bug fixes and full avatar support)

This is a complete rewrite of my super-moderators listing hack for Me2Be...

http://kier.3dfrontier.com/vbhacks/showmods_v2.gif

This new version shows all members of the Administrators, Super-Moderators and Moderators groups. Note that moderators do not have to be placed in a new usergroup for this hack to work.

Users have their online status and location displayed, along with a PM link. Moderators also have the forums they moderate displayed. There is an option in the script to enable avatar support.

Installation is almost completely automatic, through an install script (supplied). Upload showmods.php to your forums directory, and install_showmods.php to your forums/admin folder.

If you want to disable avatars, open the showmods.php script and set $showavatars to "no". (If you have disabled avatars in the control panel, they will not be shown anyway).

Then run the install script (admin/install_showmods.php) each time you upgrade your board to a new version of vbulletin, in order to add the necessary templates to the master template set.

You should run the install script if you are upgrading from the previous version too, it will perform the necessary steps to upgrade the global templates.

You can then add a link to "showmods.php?s=$session[sessionhash]" to any of your other templates.

15 Mar 2001, 04:46
*bows to Kier*

15 Mar 2001, 05:23
Ok if I want to include the moderaters avatar next to their name how would I do that?

Great hack BTW

15 Mar 2001, 05:43
Simply add this somewhere in the showmods_bit template: <img src="avatar.php?s=$session[sessionhash]&userid=$user[userid]" border=0> :)

[edit] - full avatar functionality is now included.

15 Mar 2001, 05:56
that didn't work :(

15 Mar 2001, 06:14
That code will only work with custom avatars...

I'll post a code snippet later for full avatar support, but now I gotta go to bed... PHP gets much more tricky to write after you've been up for 48 hours... ;)

15 Mar 2001, 07:55
No problems to install it

15 Mar 2001, 09:32
Will install it tonight ! :)

15 Mar 2001, 09:55
YOU DA MAN!!

Thanks for your help with this!

15 Mar 2001, 11:57
i got problem is as below.
Fatal error: Call to unsupported or undefined function foreach() in /web1/users/909090/docs/forums/showmods.php on line 78

15 Mar 2001, 12:27
wow! another brilliant hack!

15 Mar 2001, 13:01
Originally posted by Ryan Little
Forums that have administrative moderators are shown more than once under the moderators table. This could become very annoying if an administrator moderated more than one forum.

Is there any way to prevent this from happening? See attachment.


Got the same Problem

15 Mar 2001, 14:35
cool :D

15 Mar 2001, 15:05
Originally posted by pipi
i got problem is as below.
Fatal error: Call to unsupported or undefined function foreach() in /web1/users/909090/docs/forums/showmods.php on line 78 How did you get hold of that version? The version downloadable above does not use the foreach() function at all.

15 Mar 2001, 16:33
Got same prob with admin = mod and listing all forums x times.....

and would also like the avatar thing and the title + posts :D

15 Mar 2001, 16:46
Just incase anyone wants it, I took 2 mins and make a View List link next to my Moderator column. It underlines on mouseover like the categories.

Open FORUMHOME Template. Find:
<td valign=bottom><smallfont COLOR="#afa3c5"><B>Moderator</B></smallfont>
Under it add:
<!--- Veiw Mod List --->
|&nbsp;<b><a href="showmods.php?s=$session[sessionhash]" target="_blank"><smallfont COLOR="#FFFFFF">View List</a></smallfont>
<!--- /Veiw Mod List --->

snyx
(i just wanna help)

15 Mar 2001, 16:50
I'm getting this error

Parse error: parse error in /home/sites/home/web/forum/showmods.php on line 72

any ideas?

15 Mar 2001, 16:56
Originally posted by upgrader
I'm getting this error

Parse error: parse error in /home/sites/home/web/forum/showmods.php on line 72

any ideas?
find: if ($modforums[$user[userid]] == "")
eval("\$modforums[".$user[userid]."] .= \"".gettemplate("showmods_forumbit")."\";");
else {
eval("\$modforums[".$user[userid]."] .= \"".gettemplate("showmods_forumsplit")."\";");
eval("\$modforums[".$user[userid]."] .= \"".gettemplate("showmods_forumbit")."\";");
}
try change it to: if ($modforums[$user[userid]] == "") {
eval("\$modforums[".$user[userid]."] .= \"".gettemplate("showmods_forumbit")."\";");
} else {
eval("\$modforums[".$user[userid]."] .= \"".gettemplate("showmods_forumsplit")."\";");
eval("\$modforums[".$user[userid]."] .= \"".gettemplate("showmods_forumbit")."\";");
}

15 Mar 2001, 17:24
Not putting the brackets around a one line if/else is valid. I would guess (without looking at the code) that your problem is that you need to change eval("$modforums to eval("\$modforums

15 Mar 2001, 17:38
DO NOT copy the code in The Sisko's post above.

The vB PHP parsing feature has a problem with some escaped characters, so if you put \$ into a [ PHP ] block, it will be printed out as $.

The code in showmods.php already has those $ symbols escaped.

[edit] - now that The Sisko has changed hos post to use [ code ] tags instead of [ php ] tags, go ahead and try the modification if you like... although I can't see that it would make a difference, as leaving out the braces for a single statement in a loop is perfectly legal syntax in PHP

15 Mar 2001, 17:45
Didn't know that the: The vB PHP parsing funktion
has an error...sorry for that!

15 Mar 2001, 17:57
Well sisco's code change actually cured my problem

15 Mar 2001, 18:56
nice :)

what is the adress of your forums kier???

15 Mar 2001, 21:08
Originally posted by jojo85
nice :)

what is the adress of your forums kier??? My forums are not currently open to the public. I'll post an announcement when the site opens.

15 Mar 2001, 22:08
Originally posted by Kier
How did you get hold of that version? The version downloadable above does not use the foreach() function at all.
my version is vb2 b2 upgraded from vb114, is htat possible to solve it? thanks you offer a nice hack

16 Mar 2001, 00:47
Hey kier that was an excellent hack...

YOU simply ROCK

16 Mar 2001, 03:53
I just fixed it...

I can't believe how stupid the problem was...:rolleyes: the reason I couldn't reproduce the error on my board was because I was using a completely different version of the code.

Somehow I managed to zip up an old version of the code for the attachment.

I'm just adding the requested avatar functionality, and I'll upload the new version.

::hides face in shame:: ;)

16 Mar 2001, 04:02
ok hurry up open your forums :)

16 Mar 2001, 05:20
Updated - check the first post in this thread

The new version fixes the administrative-moderator bug, and adds full avatar support (can be turned off easily if you don't want it).

Originally posted by jojo85
ok hurry up open your forums :) Erm... no ;).

My current hosting arrangement is about to go belly-up, and I'm trying to raise the cash to organise a new server... which is not easy for a site as large and complex as that which I've built...

16 Mar 2001, 05:26
Originally posted by Kier
Updated - check the first post in this thread

The new version fixes the administrative-moderator bug, and adds full avatar support (can be turned off easily if you don't want it).

Erm... no ;).

My current hosting arrangement is about to go belly-up, and I'm trying to raise the cash to organise a new server... which is not easy for a site as large and complex as that which I've built...

do we need remove old templates before install new version?

16 Mar 2001, 05:38
The install script will update all the global templates.

If you have customized any templates, you should delete showmods_pm, as it's no longer used, and then add $user[avatar] somewhere in showmods_bit and showmods_adminbit.

16 Mar 2001, 06:17
Originally posted by Kier
Updated - check the first post in this thread

The new version fixes the administrative-moderator bug, and adds full avatar support (can be turned off easily if you don't want it).

Erm... no ;).

My current hosting arrangement is about to go belly-up, and I'm trying to raise the cash to organise a new server... which is not easy for a site as large and complex as that which I've built...

Works fine now :D:D
thank you

16 Mar 2001, 06:21
Got another error with the new version:

Parse error: parse error in /home/sites/home/web/forum/showmods.php on line 103

16 Mar 2001, 06:22
Originally posted by Ryan Little
I know it'll be great, but what exactly will your new site feature? Is it a new version of Alternate Perspective 3D's site or a new site altogether? Newayz, I know all of us can't wait. This is all I am going to say on the matter for now... ;)

16 Mar 2001, 07:15
Worked like a charm. The avatar's are great

16 Mar 2001, 08:28
Ok!
Thx very much!!
This version create auto. the bbcodes need?

16 Mar 2001, 08:36
Originally posted by jojo85
Ok!
Thx very much!!
This version create auto. the bbcodes need? Just run the install script and follow the simple instructions. It's a very easy hack to install.

16 Mar 2001, 08:53
hehe :)
Are you now in the dev team?

16 Mar 2001, 08:57
Originally posted by jojo85
hehe :)
Are you now in the dev team? If I am, I haven't heard about it. Wouldn't my user title show vBulletin Developer if I was on the dev team?

16 Mar 2001, 08:59
Bah, If I keep installing Kier hacks at this rate I will have almost as much of your coding as vB code. Another great hack Kier :)

16 Mar 2001, 09:31
Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/hi/public_html/forums/showmods.php on line 110

16 Mar 2001, 10:29
Originally posted by pipi
Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/hi/public_html/forums/showmods.php on line 110 I can only think of two possible reasons why this might happen:

1) you have no moderators
2) you are using the version of PHP that Noah used when he was building the ark...

Parker Clack
08 Apr 2001, 11:14
Kier:

I you use a custom title for your admins and moderators they will not show as online. Anyway to add this option to the query on the user table in the database so they show as online?

Parker

Parker Clack
08 Apr 2001, 11:42
Kier:

Nevermind I just changed:

if ($user[sessionuserid]>0 and $user[lastactivity]>$datecut) eval("\$onlinestatus = \"".gettemplate("postbit_online")."\";");

to

if ($user[sessionuserid]>0 and $user[lastactivity]>$datecut and $user[customtitle]>0) eval("\$onlinestatus = \"".gettemplate("postbit_online")."\";");

the_sisko
08 Apr 2001, 16:15
After I upgraded to beta 4 it only shows the topics of the page but no admin, mods,..???
http://www.studenten-city.de/stf/showmods.php4

Lost
09 Apr 2001, 12:37
Great lill hack :)
Thanx for the hard work:)

TechTalk
14 Apr 2001, 22:12
Kier please tell me since you are a developer that all of this will be added to vb 2.1?? I think this is a great feature and gives the users a little more info which is always good.

~Chris

zothip
15 Apr 2001, 19:33
Parse error: parse error in /home/zothip2/squadpage-www/forums/showmods.php on line 30

:)

JJR512
17 Apr 2001, 05:16
This hack is pretty neat. I just have two questions.

1. Can you please show me how to add an email button link below the PM button link?

2. Can you fix, in a future version of this hack, the appearance so that the columns line up a bit neater?

Thanks!

floleb7
21 Apr 2001, 12:37
Originally posted by Zothip
Parse error: parse error in /home/zothip2/squadpage-www/forums/showmods.php on line 30

:)

same problem

Craig Antill
25 Apr 2001, 18:47
Hidden forums are showing up in the list - any way to hide them ??

inetd
25 Apr 2001, 19:53
Add please to this VB hack possibility of sending identical PM at once all Moderators/SuperModerators/Administrator

Craig Antill
26 Apr 2001, 17:56
Any thoughts on the hidden forums thing ? I've agreed to put a list of admins and moderators together for our site, and really want to use this hack, but i've got to do it soon, so I might end up doing it by hand! :( Of course, if it's not possible to amend this hack to suit, i'll start working now... :)

Susan
26 Apr 2001, 18:34
Craig, you could always just take the forums out of the templates. I know that's not ideal.... Seems that some of the "include" code that's used for pulling posts on a main page has something that checks the forums for specific forums...probably could be modified to work with this, but I'm not even to the stage in PHP where I could do that. Maybe someone else could.

Sorry I'm of no help. ;)

Craig Antill
26 Apr 2001, 18:37
Yeah, I thought of that, but one of our hidden forums has a moderator who does not moderate any of the public forums... would cause huge confusion! :) Thanks anyway :)

Lorina
26 Apr 2001, 18:54
Craig,

This might be a bit too much of a pain, but what if you have that moderator in his own usergroup (with all the mod privledges), so he wouldn't show in the listing?

ztsky
27 Apr 2001, 08:13
\--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Zothip
Parse error: parse error in /home/zothip2/squadpage-www/forums/showmods.php on line 30


--------------------------------------------------------------------------------



same problem

help!!

zothip
27 Apr 2001, 14:12
It must be the version of php we have...

Craig Antill
27 Apr 2001, 18:37
Originally posted by Lorina
Craig,

This might be a bit too much of a pain, but what if you have that moderator in his own usergroup (with all the mod privledges), so he wouldn't show in the listing?

Sadly not... good idea, tried it... but it doesn't work - I don't think this script uses the usergroup structure to determine who's a moderator :(

Any other thoughts, guys ?? :)

ff92k
27 Apr 2001, 20:18
Works like a dream...nice 1

Joshs
28 Apr 2001, 19:45
First, is there any way to add email under the pm button? Secondly the Location field is messed up if a user doesn't have a Location... Shouldnt there be a divider between it and the contact info (make a name for that last field)...??? Lastly, shoulnt there also be a divider between online and username? And call the first field online? Just thought it would be better that way! Thanks!

Blue2000
30 Apr 2001, 00:32
this is a nice hack mate, but i have a problem with it


once you have made somone a mod and then removed there mod and set the permission back to a standed account, they still show on the list.

It maybe just me but as anyone else had this ?

Joshs
30 Apr 2001, 00:48
Originally posted by Joshs
First, is there any way to add email under the pm button? Secondly the Location field is messed up if a user doesn't have a Location... Shouldnt there be a divider between it and the contact info (make a name for that last field)...??? Lastly, shoulnt there also be a divider between online and username? And call the first field online? Just thought it would be better that way! Thanks!

Yeah, is there a fix for that...??? Also can someone take a look at my above post.

ztsky
04 May 2001, 03:33
Originally posted by ztsky
\--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Zothip
Parse error: parse error in /home/zothip2/squadpage-www/forums/showmods.php on line 30


--------------------------------------------------------------------------------



same problem

help!!

help!!!!!!
can Anyone help me ?

Martz
07 May 2001, 11:12
Works great! Thanks a lot. I'd like to change part of it slightly, instead of Super Moderators I would like to list all the members in another usergroup.

I've managed to do this, I looked up the usergroup ID of the group I want to display, and used it in place of Super Moderators. However I still get the supermoderators header title for the table . I've read through the code and concluded that it must be bringing the title through in a global variable? (please note my inability to unerstand php - but my ability to learn? :))

I'd also like to be able to show multiple user_id's in where the supermoderators list is - could anyone point me in the right direction please? :)

Thanks

ztsky
07 May 2001, 17:02
Originally posted by ztsky


help!!!!!!
can Anyone help me ?


....................can Anyone help me ?

Mohamed
08 May 2001, 12:16
hi boys I have in this hack in :

Warning: Variable passed to each() is not an array or object


vb/showmods.php on line 110


can any one help me ....!!!!!!! :confused: :(

Martz
08 May 2001, 16:55
Originally posted by Martz
Works great! Thanks a lot. I'd like to change part of it slightly, instead of Super Moderators I would like to list all the members in another usergroup.

I'd also like to be able to show multiple user_id's in where the supermoderators list is - could anyone point me in the right direction please? :)


Sorry I can't answer any of the other guys questions, but I found a "solution" to my own problems, so I thought I may as well be able to share them. Anything which I say which is *obvious* please don't flame me for, I'm just starting out as I am sure many other people may be. :)

The install script included has all the data regarding layout, table title (usergroup titles) etc. This can be edited to change the names, however I wans't sure of the routine to actually grab this using the userid from the mySQL table.

Secondly, including other groups in the listings can be done by editing the showmods source as follows:

At the top where the usergroups are defined, such as:


$supermod_usergroup = 5;


add as many new groups as you want, or change the current group value

$myother_usergroup = 10;
$alsomyother_usergroup = 9;


Next find the "// get administrators & super moderators *************************" section of code.

where:

WHERE user.usergroupid IN($admin_usergroup,$supermod_usergroup)

change to:

WHERE user.usergroupid IN($admin_usergroup,$supermod_usergroup,$myother_usergroup,$alsomyother_usergrou p)


Next, further down find:

while ($user = $DB_site->fetch_array($users)) {
if ($user[usergroupid] == $admin_usergroup) {
if (($admincount++ % 2) == 0) $backcolor = "#EFEFEF";
else $backcolor = "#DEDEDE";
douserinfo();
eval("\$adminbits .= \"".gettemplate("showmods_adminbit")."\";");
}
else {
if (($smodcount++ % 2) == 0) $backcolor = "#EFEFEF";
else $backcolor = "#DEDEDE";
douserinfo();
eval("\$supermodbits .= \"".gettemplate("showmods_adminbit")."\";");
}
}


and change to:


while ($user = $DB_site->fetch_array($users)) {
if ($user[usergroupid] == $admin_usergroup) {
if (($admincount++ % 2) == 0) $backcolor = "#EFEFEF";
else $backcolor = "#DEDEDE";
douserinfo();
eval("\$adminbits .= \"".gettemplate("showmods_adminbit")."\";");
}
else if ($user[usergroupid] == $myother_usergroup) {
if (($smodcount++ % 2) == 0) $backcolor = "#EFEFEF";
else $backcolor = "#DEDEDE";
douserinfo();
eval("\$supermodbits .= \"".gettemplate("showmods_adminbit")."\";");
}
else if ($user[usergroupid] == $alsomyother_usergroup) {
if (($smodcount++ % 2) == 0) $backcolor = "#EFEFEF";
else $backcolor = "#DEDEDE";
douserinfo();
eval("\$supermodbits .= \"".gettemplate("showmods_adminbit")."\";");
}
else {
if (($smodcount++ % 2) == 0) $backcolor = "#EFEFEF";
else $backcolor = "#DEDEDE";
douserinfo();
eval("\$supermodbits .= \"".gettemplate("showmods_adminbit")."\";");
}

}


It works for me anyway! Hope this is of some help to someone, and not completely lame :)

Mohamed
10 May 2001, 18:24
no body can't help me

so bad
:(

maverick1236
11 May 2001, 03:03
sorry-im a newbie
everythings in the right place-but how EXACTLY do i link to that php file?

Martz
11 May 2001, 10:04
Well, I created a new button called top_links.gif to go along with usercp, register, calendar etc etc

Edit your header template and find:


<!-- toplinks -->
<a href="usercp.php?s=$session[sessionhash]"><img width="67" height="25" src="images/top_profile.gif" alt="Edit your profile" border="0"></a
><a href="register.php?s=$session[sessionhash]&action=signup"><img width="67" height="25" src="images/top_register.gif" alt="Registration is free!" border="0"></a
><a href="calendar.php?s=$session[sessionhash]"><img width="67" height="25" src="images/top_calendar.gif" alt="Calendar" border="0"></a
><a href="memberlist.php?s=$session[sessionhash]"><img width="67" height="25" src="images/top_members.gif" alt="Find other members" border="0"></a
><a href="misc.php?s=$session[sessionhash]&action=faq"><img width="67" height="25" src="images/top_faq.gif" alt="Frequently Asked Questions" border="0"></a
><a href="search.php?s=$session[sessionhash]"><img width="67" height="25" src="images/top_search.gif" alt="Search" border="0"></a
><a href="index.php?s=$session[sessionhash]"><img width="67" height="25" src="images/top_home.gif" alt="Home" border="0"></a
> <!-- <a href="member.php?s=$session[sessionhash]&action=logout"><img width="67" height="25" src="images/top_logout.gif" alt="Logout" border="0"></a> -->


Add the following at the end to have it as the last button

<a href="links.php?s=$session[sessionhash]"><img width="67" height="25" src="images/top_links.gif" alt="Links Directory" border="0"></a>


Hope this works for you :)

Joshs
13 May 2001, 13:28
First... is there any way to add email under the pm button? Secondly the Location field is messed up if a user doesn't have a Location... Shouldnt there be a divider between it and the contact info (make a name for that last field)...??? Lastly, shoulnt there also be a divider between online and username? And call the first field online? Just thought it would be better that way! Thanks!

Second... Since upgrading too RC3 I get an error in CGI application. Can someone please help me fix this?

Joshs
13 May 2001, 13:33
Okay, I forgot to put the php file back, but now I am getting blank pages...

Dontom
14 May 2001, 19:31
after upgrading to rc 3 showmods stopped working (groups are empty..)-
any idea why??
http://www.mtb-news.de/forum/showmods.php
Thanks
Tom

Martz
16 May 2001, 08:47
Dontom - this is just a guess, but try and check in phpAdmin os similar what the values of your groupid's are - and make sure they are the same as the ones declared at the start of the script.

Joshs
16 May 2001, 12:22
Anyone have any idea why I am getting a blank page?

Christian
16 May 2001, 21:49
Don't forget that you have to run the install script again after you an upgrade!

Dontom
17 May 2001, 21:30
Originally posted by Christian
Don't forget that you have to run the install script again after you an upgrade!
Dankeschön!!
That was the solution!!
:D

inetd
21 May 2001, 21:33
Make an opportunity of sending PM at once all Adminstators and/or Moderators and/or Super Moderators. How it is made in buddy list. :cool:

Dontom
21 May 2001, 21:40
Don't forget that you have to run the install script again after you run an upgrade!

(install_showmods.php)

Joshs
21 May 2001, 21:53
First... is there any way to add email under the pm button? Secondly the Location field is messed up if a user doesn't have a Location... Shouldnt there be a divider between it and the contact info (make a name for that last field)...??? Lastly, shoulnt there also be a divider between online and username? And call the first field online? Just thought it would be better that way! Thanks!

brady
21 May 2001, 23:06
THANKS!

worked like a charm ;) at consoleboards.com

keep up the amazing work

Rogue
26 May 2001, 22:41
Great hack!
One question though. If one of your super mods have a forum assigned to him he shows up in both the super mod list and the "regular" mod list. Is there a way to exclude him from the "regular" mod list?

scopeman
27 May 2001, 04:42
I have this problem, please help!!!

Warning:
Variable passed to each() is not an array or object in /.........../..........showmods.php on line 110


thx

ThomasP
03 Jun 2001, 12:50
Same error here:

Parse error: parse error in /home/usr/(...)/forum/showmods.php on line 31

Am using php3...

Any solution pleeaase? :o
-Tom

DEMOLiTiON
03 Jun 2001, 20:06
Originally posted by upgrader
Got another error with the new version:

Parse error: parse error in /home/sites/home/web/forum/showmods.php on line 103 me 2 :(

zarkov
04 Jun 2001, 09:58
Kier, Well done this is a great hack, installed and working like a charm in less than 2 mins.

Cheers :)

ThomasP
09 Jun 2001, 18:55
Please Kier,

don't let us parse-erroneous people down :(

Quite a few people in this thread -including me- would love to integrate your hack, but have those nasty parse errors.
It may has something to do with using PHP3 which may be outdated, but the only option for us - at least me.

So, please state if there's any chance to get it running under PHP3 or ...

Thanks,
-Tom

grant
10 Jun 2001, 23:58
Warning: Variable passed to each() is not an array or object in c:\apache\htdocs\carlingfxp\showmods.php on line 110

sigh :)

not havin a good day thats usin latest php + apache on raq3.


corrected the error after a lil fiddlin thou :)

Nocturnal
24 Jun 2001, 20:48
How would I edit this to say include one of my own user groups ? For Example I have a group called Mentors? how would i edit it to display this as well ?

rmusic
12 Jul 2001, 10:41
im going to add my line 110 error :)

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/sites/site60/web/forums/showmods.php on line 110


i like this hack , except for that error that shows at the top of the page

rmusic
12 Jul 2001, 10:59
ok i seen in an erlier post that if you have no moderators that you will get the 110 error so i figured that

now how can i get the tables to be wider than they are

http://www.r-music.net/forums/showmods.php

Marty
12 Jul 2001, 23:00
test this :

search:

while(list($user) = each($moderator)) {
if (($modcount++ % 2) == 0) $backcolor = "{secondaltcolor}";
else $backcolor = "{firstaltcolor}";
$forumbits = $modforums[$user[userid]];
douserinfo();
eval("\$moderatorbits .= \"".gettemplate("showmods_bit")."\";");
}


replays with this:


if ($moderator != "") {
while(list($user) = each($moderator)) {
if (($modcount++ % 2) == 0) $backcolor = "{secondaltcolor}";
else $backcolor = "{firstaltcolor}";
$forumbits = $modforums[$user[userid]];
douserinfo();
eval("\$moderatorbits .= \"".gettemplate("showmods_bit")."\";");
}
}

DarkReaper
17 Jul 2001, 23:44
Hidden forums are shown! How can it be made so it doesn't show the hidden forums, and if a moderator is only a moderator in hidden forums, they aren't shown at all??

Kengan
19 Jul 2001, 05:11
Originally posted by Kier
Simply add this somewhere in the showmods_bit template: <img src="avatar.php?s=$session[sessionhash]&userid=$user[userid]" border=0> :)

[edit] - full avatar functionality is now included.


Good Hack ! Thanks !
:rolleyes:

ThomasP
28 Jul 2001, 23:58
Originally posted by DarkReaper
Hidden forums are shown! How can it be made so it doesn't show the hidden forums, and if a moderator is only a moderator in hidden forums, they aren't shown at all??

Same over here, how to not show hidden forums?

Apart of that: Great hack that really rocks!
Especially the install func. is amazing.
thx,
-Tom

GB
29 Jul 2001, 00:42
Got the hack to work, but when i click on the link on the very right that says click here to send PM, it brings up an error page. Also it doesnt seem like any of the graphics are working in my showmods panel.....the image can be found here (http://www.anabolic-advantage.com/images/showmods.jpg)

ThomasP
29 Jul 2001, 09:57
[GB: please take the pic off or make it smaller, 1440055 bytes is way too big]
thanks :)
Had problems loading this thread on ISDN...
Tom

JJR512
06 Aug 2001, 02:00
I'm still wondering how to add an email link. Actually now I'd like to add an email link, homepage link, findposts link, and also want to show the join date and post count. Yes: I'm trying to make it look very similar to the standard Memberlist.

I've got the formatting all worked out; that's a piece of cake. But I can't figure out how to actually get the guts in there.

Look: http://www.jjr512.com/forums/showmods.php?s=

dxb
11 Aug 2001, 01:19
great hack Kier .....

i wonder can anybody tell the way of adding custom user groups ... I noticed that Martz did it ...but the problem with his modification was .... the custom user groups adds up to the super moderator table which is not good

I hope somebody will tell me how to have the custom user group to a different table

Kengan
14 Aug 2001, 00:18
Good Hack !!

Each time upgrade the Vb ! I need to reinstall showmod again !!

any idea ?

Panja
23 Aug 2001, 12:42
tnx alot
working excellent

SirSteve
26 Aug 2001, 14:43
Using 2.0.3. Worked fine before I added moderators and now we get these errors:

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 45

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 45

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 45

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /forums/showmods.php on line 45

Help!

LuBi
26 Aug 2001, 15:27
Does this hack work for 2.0.3 and is the file updated and complete?

DarkReaper
26 Aug 2001, 17:17
Hidden forums are shown...shouldn't be....

almighty one
05 Sep 2001, 04:23
well my problem is i make people moderators but they dont show on the list as mod? is there soemthing in here i need to edit? i would really like to use this hack i have noticred in the code it has about
while ($user = $DB_site->fetch_array($users)) {
$moderator[$user[userid]] = $user;
if ($modforums[$user[userid]] == "")

should the userid have a number for the mod like 5 in there or no? i dont know just guessing well please let me know how to fix this prob mine is the 110 error but if i ant gte it to list my mod then i cant fix it heh

almighty one
05 Sep 2001, 04:36
ok i have noticed nowhere in this thing does it call for a mod deal it only has admin and super mods maybe ya could add the moderators to it and fix this 110 line error i tried but i know nothing of php thanx for fixin it in advance

DarkReaper
05 Sep 2001, 23:40
Originally posted by DarkReaper
Hidden forums are shown! How can it be made so it doesn't show the hidden forums, and if a moderator is only a moderator in hidden forums, they aren't shown at all??

...

squawell
06 Sep 2001, 01:31
CANN'T INSTALL~~~WHY??

SOMEBODY TELL ME!!

LuBi
06 Sep 2001, 01:36
What happened to the demo pic?

Strife
06 Sep 2001, 20:10
I installed it on my forums, but the avatars won't change even when I it reload on the page. :\ Could anyone help me out?

http://130.49.87.53/forum/showmods.php?s=

Goddess Washu
06 Sep 2001, 22:02
Another thing is this hack doesn't hide forums (and consequently some moderators) of hidden forums. Hopefully that is something Kier can add. I just don't have the time to write that much code. (Yeah I know it's not much, but I am really busy lately). Thanks for all the help.

squawell
11 Sep 2001, 06:27
Originally posted by pipi
Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/hi/public_html/forums/showmods.php on line 110

sorry!!the problem clear!!

squawell
11 Sep 2001, 07:07
another problem need someone help me~~~

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 45

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 45

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 45

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 19

Warning: Cannot use a scalar value as an array in /showmods.php on line 45

what's wrong??

_v7_
27 Sep 2001, 16:34
Thanks a lot ... works fine !

_v7_

numerodix
05 Oct 2001, 13:10
Ok, suggestion here.

The mod hack shows mods based on their forums. How about changing it so that it shows all mods, regardless whether they have a forum or not?

Also, how do I change the hack so that forums are also displayed for the admins and supermods?

DarkReaper
05 Oct 2001, 19:42
Originally posted by DarkReaper...In July
Hidden forums are shown! How can it be made so it doesn't show the hidden forums, and if a moderator is only a moderator in hidden forums, they aren't shown at all??
.....

dbdbdbdb
11 Nov 2001, 10:13
Hi!

I installed the hack some days ago and everything worked fine. But at a given time the display of the team wasn't possible anymore.

It is so strange: in index.php all the moderators are shown correctly, but in showmods.php only the template is displayed.

My thought: Database could be corrupt. I didn't find any error in the table "moderator"...

Only thing that could cause the error: I added about 200 invisible forums with no moderators. Some of them are in fifth generation... Is the forumnumber a known problem to vbulletin?

I appreciate any ideas!

Thanks!

Madison
20 Nov 2001, 07:18
Thanx a lot! Great hack!

VolsReport
04 Dec 2001, 21:54
Where in da template do u add this ? "showmods.php?s=$session[sessionhash]" ?

VolsReport
04 Dec 2001, 23:06
Can Somebody Post Da Instructions right here for me?

VolsReport
05 Dec 2001, 03:05
Anybody?

Dark Blaze
05 Dec 2001, 04:25
Great hack, good job Kier :)


Btw, I have a small request to make... Could you make the script so that you can have a second link to "Forum Leaders" which can be modified without the need of modifying the script, so that you can show another group of members?

Currently, you have it showing Admins, Super Mods, Mods. If it's not possible to have it show one or more groups extra, how could it be to create another "Forum Leaders" for another group?


Thank you for your time,

VolsReport
05 Dec 2001, 22:11
Originally posted by VolsReport
Can Somebody Post Da Instructions right here for me?
Comin anybody?

Dark Blaze
06 Dec 2001, 04:46
Originally posted by VolsReport

Comin anybody?

All the instructions are located in an attachment located in this thread which is first post of thread. To view the first post, I have posted you a link for ithere (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?postid=77502#post77502).

You may only view the contents of the attachment if you are a licensed member and download it, otherwise you cannot.

This is done, so that if you are a pirate, you cannot download and use files created only for licensed members.

VolsReport
06 Dec 2001, 22:12
Ight thanxx..I am a licensed member...

Dark Blaze
07 Dec 2001, 19:31
Originally posted by VolsReport
Ight thanxx..I am a licensed member...

you're welcome :)

Psychdrone
22 Dec 2001, 06:42
Well I am a paying customer

and Well how do I make it so that I could add another usergroup to there

I have created another user group and would wish for it to bee seen there?

I am sure this is not hard

could some please help me?

Arathorn
08 Jan 2002, 14:30
Originally posted by almighty one
ok i have noticed nowhere in this thing does it call for a mod deal it only has admin and super mods maybe ya could add the moderators to it and fix this 110 line error i tried but i know nothing of php thanx for fixin it in advance

The 110 error only occurs when you have no mods. Mods must be attached to forums for it to display.