PDA

View Full Version : vBulletin 3.5 Royale


Zachery
21 May 2006, 15:12
This style is based on the Windows XP Royale style

Template / Style Changes:
A few templates have been changed: header & navbar.

All the images are matted properly for this style and are included in the zip.


Instructions
1. Upload the styles folder to to your forum directory
2. AdminCP > Styles & Templates > Download / Upload Styles
3. Import Style XML File > Click on Browse and find where you unziped the .xml file for the style
4. Check the following
-Merge Into Style - {Create New Style}
-Ignore Style Version - Yes
5. Click on Import

Previews
Forum Home (http://www.geekydesigns.com/products/vb3royale/screen1.gif)
Forum Display (http://www.geekydesigns.com/products/vb3royale/screen2.gif)
Postbit (http://www.geekydesigns.com/products/vb3royale/screen3.gif)

nasser71
21 May 2006, 15:48
cool skin m8
installed

thanks

utw-Mephisto
21 May 2006, 15:52
Very simple which makes it a great skin
/me installs it now :)

Zachery
21 May 2006, 15:53
I had almost totally forgoten what a pretty style this is too :D Glad I started moving my styles here.

drdeathuk69
21 May 2006, 17:01
Great m8 nice clean and straight forward style

installing now

Set up is great on this one

top stuuf very impressed on this one more than the black one

Allan
21 May 2006, 17:15
No Bad, good job Zachery ;)

drdeathuk69
21 May 2006, 17:21
any chance we can have a logo anywhere?

agitated
21 May 2006, 17:48
Thanks very much for this Zachery. Excellent.

Request if I may. Could we have the royale_title.psd please.
I'd like to put our forum name on it.

Clicks install

Zachery
21 May 2006, 18:05
title.psd is in the zip, what more do you want?

agitated
21 May 2006, 19:01
Blood!! . :D

Of course the .psd is there, sorry Zachery. Should have looked more closely. Thanks.

Snake
21 May 2006, 19:32
Once again, well done on that bro! :)

Ziki
21 May 2006, 20:09
ZOMFG awsome!Just as windows!

bubble-gum
22 May 2006, 01:09
That is a nice Style :banana:

projectego
22 May 2006, 08:09
Awesome sleek skin, Zachery. ;)

/me clicks install

nasser71
23 May 2006, 19:04
title.psd is in the zip, what more do you want?

we want more gr8 styles from you m8
keep it up

Corriewf
24 May 2006, 06:51
Can you use those Window images like that? Isn't that a copyright infringement?

Zachery
24 May 2006, 13:51
I believe it falls under fair use of their work, I showed it to several microsoft employees and they liked it :), nothing else is said. Like my XP style any requests from microsoft to remove such works and logos of theirs will be respected.

Roms
24 May 2006, 21:49
I believe it falls under fair use of their work, I showed it to several microsoft employees and they liked it :), nothing else is said. Like my XP style any requests from microsoft to remove such works and logos of theirs will be respected.

Also you're not selling it, so it's not like you are making a profit from it for them to worry about. :)

Zachery
25 May 2006, 05:06
I'd still honor any requests for removal from microsoft.

GNDI
25 May 2006, 10:27
looking good, keep up your good work.

just sad you haven't finished all the bottons

lairnoc
27 May 2006, 11:33
how can i get rid of that clock?

Jaymee
27 May 2006, 16:35
LOVE it!

Zachery
28 May 2006, 08:00
how can i get rid of that clock?
Edit the header template and remove it?

Haul
30 May 2006, 10:48
Very nice skin. One of the best ive seen on here.

Eric
31 May 2006, 09:25
Nice, very nice. Will be using this.

*installs

KOKS@LN
10 Jun 2006, 18:20
Hi Zachery,

Thanks for your excellent styles. Clicked install.
Our members and stuff liked this style a lot.

Some borders are grey. How can we change them to Royale blue?

I've attached screenshots of where I want to change the border colour (Quick Reply, Redirecting Window borders etc.)

Zachery
10 Jun 2006, 18:55
They are sposed to be that way, FYI its a windows theme, and whats windows without some grey?

That is the panel outter border I believe. You can change that setting in the CSS manager.

blawson12
10 Jun 2006, 20:02
Awesome! This is exactly what my forum needs.
/me installs

FarukErsin
10 Jun 2006, 20:43
Thanks...
But Turkish BUTON there ?

blawson12
10 Jun 2006, 21:06
That is based on the forum settings.
If you have an English board, all text will be English.

Hemanth
14 Jun 2006, 07:06
I like this skin a lot & installed it in my Technology board. All memebrs & mods like it.

But now i'm facin a problem. the DHTML memnus are not working in some pages.. The Search or Threads tools popup won't come.

eg: http://www.techtalkz.com

In that page check Forum Tools & Search this forum popups.

They appear clearly in other skins. I tried a fresh install of this skin. But get the same.

The strange thing is that it's not causing any issues in some other Sections!

Please take a look at it.

Zachery
14 Jun 2006, 09:33
Hmm make sure its not an issue with your chosen SEO system try disabling it temporarly.

agitated
14 Jun 2006, 13:48
Had the same issue. Reverted one of the templates, not the header.
There were two template warnings in the ACP. Headinclude reverted. Works fine now.

Zachery
14 Jun 2006, 18:05
I'll check the templates.

stinger2
14 Jun 2006, 19:03
can i add another header just on top of this....its beacause i find this one so cool....so i want it to stay under my actual logo?

Hemanth
16 Jun 2006, 04:54
REverted headinclude, no hope.

I'll check the templates.
Ok, we'll wait :)

Zachery
16 Jun 2006, 07:32
Did you try disabling your SEO addon?

stinger2
18 Jun 2006, 23:26
same problem as Hemanth.....the search and dropdown menuw does not work in some pages like new posts , who is online...etc

i dont have a SEO addon

stinger2
19 Jun 2006, 00:28
i got it fixed ...

in styles/expand the she royale style

find Navigation /Breadcrumb template
expand
navbar

find
<!-- / NAVBAR POPUP MENUS -->

add below

<!-- PAGENAV POPUP -->

<div class="vbmenu_popup" id="pagenav_menu" style="display:none">
<table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0">
<tr>
<td class="thead" nowrap="nowrap">$vbphrase[go_to_page]</td>
</tr>
<tr>
<td class="vbmenu_option" title="nohilite">
<form action="$vboptions[forumhome].php" method="get" onsubmit="return this.gotopage()" id="pagenav_form">
<input type="text" class="bginput" id="pagenav_itxt" style="font-size:11px" size="4" />
<input type="button" class="button" id="pagenav_ibtn" value="$vbphrase[go]" />
</form>
</td>
</tr>
</table>
</div>

<!-- / PAGENAV POPUP -->

Zachery
19 Jun 2006, 07:06
I'll get it updated shortly I didnt think I have the navbar template was customized.

stinger2
19 Jun 2006, 15:30
its ok zachery....your support is great..it must have skipped your eyes...

that was the only thing i could think of and it was

Hemanth
21 Jun 2006, 09:48
I'm not sure it's fixed or not. After changing the code it sems ok now. But once i got the same old situation. Maybe cached..

Thank you veymuch stinger2 :)

stinger2
21 Jun 2006, 22:32
you are welcome hemanth ..it was my pleasure

bonjurkes
22 Jun 2006, 16:45
ok, when user tries to log out it gives error like, an error occured while trying to log out. Please click here to log out.

I am sure it is because of style.

I found the reason :

<!--<span style="float:$stylevar[right]">[<a href="login.php?$session[sessionurl]do=logout&amp;logouthash=$bbuserinfo[logouthash]" onclick="return log_out()">$vbphrase[log_out]</a>]</span>-->


at my old skin it was like

<td class="vbmenu_control"><a href="login.php?$session[sessionurl]do=logout&amp;logouthash=$bbuserinfo[logouthash]" onclick="return log_out()">$vbphrase[log_out]</a></td>


so is anyone has idea what can cause this?

echinacea100
28 Jun 2006, 21:22
my first style to upload and i ran into this problem (user training im sure)

"1. Upload the styles folder to to your forum directory"

what styles folder? the zip file had:

images_royale folder
vBulletin_3_Royale folder
and the psd files and the main XML file.

I added the style easily enough but the vbulletin documentation doesnt say where the images should be uploaded (image directory or another directory if i wanted to organize styles?)

Zachery
28 Jun 2006, 21:40
I must have been in a hurry last time I updated the zip, I will sort this in a day or two after I get the navbar code fixed.

echinacea100
28 Jun 2006, 21:57
I must have been in a hurry last time I updated the zip, I will sort this in a day or two after I get the navbar code fixed.
i found it Zach, i think it was the folder of where the files were located to make the zip (i think theres an absolute or relative path ability).....i had to select "Go" next to the style and point to the folder I uploaded the images to and it looks beautiful.

now....with no PHP training and little vBulletin admin im poking around in the navbar to make the vBChat plugin entry look the same (probably a simple fix for you guys but i'll learn a lot just observing the code and figuring it out....i'll upload the code if i get it)

thanks for another pretty skin

agitated
31 Aug 2006, 17:24
Zachery, do you have any future plans for ugrading this style for use on 3.6.0
or can you say if it will work on 3.6.0 ?

Zachery
31 Aug 2006, 19:26
Style should work on 3.6 baring ome missing images.

agitated
31 Aug 2006, 21:42
K. Thanks for the info. A couple of images should not present a problem.

jaydeluxe
14 Sep 2006, 08:50
Anyone make up Royale style images for the vB3.6 multi-quote button and the infraction icons?
Willing to share?

Really love this Style by the way. Good work, Zachery!

Raul7
22 Nov 2006, 02:32
ok, when user tries to log out it gives error like, an error occured while trying to log out. Please click here to log out.

I am sure it is because of style.

I found the reason :

<!--<span style="float:$stylevar[right]">[<a href="login.php?$session[sessionurl]do=logout&amp;logouthash=$bbuserinfo[logouthash]" onclick="return log_out()">$vbphrase[log_out]</a>]</span>-->


at my old skin it was like

<td class="vbmenu_control"><a href="login.php?$session[sessionurl]do=logout&amp;logouthash=$bbuserinfo[logouthash]" onclick="return log_out()">$vbphrase[log_out]</a></td>


so is anyone has idea what can cause this?
I have the same issue, i even replaced the code from bottom of the page but still no luck :(

stinger2
28 May 2008, 20:06
zachery....i made your skin my default because i loved it so much.. ...any plan of updating this for 3.7?? or is there any thin i should add to make it 3.7 compatible.?

ps...i did not have any problem during 3.6

NAZIA
19 Jun 2008, 09:47
The great Style..
Please make it for VB 3.7
Regarded..