PDA

View Full Version : Style "world-cup" renamed in "SOCCER"


bubble-gum
26 May 2006, 05:50
Here my Style up-to-date to the world cup 2006 "SOCCER".

(whit PSD + Font)

Buttons in German + English (English installed) . If you want the buttons in german, upload the germans buttons into the folder:... styles/soccer/buttons and overwrite the existing files.

LIVE-DEMO (http://www.edel-zicken.de/forum.php?styleid=50)

Thanks to Gary Bolton for the Buttons.:banana:

I hope that works for you and if you use it, please click install. :)

Have fun with this Style.

INSTRUCTIONS ON INSTALLATION::

- Extract ZIP folder.
- Upload folder "world-cup" into your forum images/styles directory. The path looks then as follows:.../forum/images/styles/world-cup.
- Log into your admin control panel.
- Choose Styles -> Download/Upload Styles. Under Import Style XML File, click on "Browse..."
- Find the xml folder (from the file you downloaded). Select the file that ends with .xml (there should be only one file).
- Click Import





UPDATE: I renamed the Style in "SOCCER" and changed the headers, since in Germany the term was protected here "world cup 2006" trademark protection legally of the Fifa. And in order to go to difficulties out of the way, change for the headers then. Whether the name is protected world cup 2006 also in UK or the USA or in other European countries, informs you please.

Here a Website with some protected names: http://www.vnr.de/artikel/index_26895.html


Update 02.09.2006: Multiquote-Buttons for 3.6 added.

peterska2
26 May 2006, 06:05
Very nice :)

/me notes the link for reference nearer to the time of the world cup

bubble-gum
26 May 2006, 06:11
Very nice :)

* peterska2 notes the link for reference nearer to the time of the world cup

Thanks, peterska2 :)

Are only a few days up to the World cup here in Germany. :banana:

Developer
26 May 2006, 07:55
Looks nice, but it would be better if use World cup Germany 2006 logo etc.

bubble-gum
26 May 2006, 08:11
Looks nice, but it would be better if use World cup Germany 2006 logo etc.

Hello Developer

Thanks, I was me not sure whether a copyright is of this Logo. Here in Germany there were already some discussions because the FiFa all trademark laws which the Fifa concerns, for itself to have wanted. :cross-eyed:

(Oh man, I hopes you understands me, I speaks badly English :cool: )

projectego
26 May 2006, 08:22
Looks great! ;)

/me clicks install

SagesseForum
26 May 2006, 09:04
/me clicks install :)

Robru
26 May 2006, 10:36
Great, thanks :)

nitro
26 May 2006, 11:02
Looks great nice job :)

You have some unclosed tags.

nothing major but to tidy it up to the footer add right at the end:


</div>
</div>
</div>
</table>


and close the center tag on the copyright link. ;)

bubble-gum
26 May 2006, 13:56
Looks great nice job :)

You have some unclosed tags.

nothing major but to tidy it up to the footer add right at the end:


</div>
</div>
</div>
</table>

and close the center tag on the copyright link. ;)




Hello Nitro

Thanks, with the valid XHTML have I a little trouble always. :cross-eyed: Is it so ok?

<br />
<div class="smallfont" align="center">$vbphrase[all_times_are_gmt_x_time_now_is_y]</div>
<br />

$spacer_close
<!-- /content area table -->

<form action="$vboptions[forumhome].php" method="get">

<table cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" class="page" align="center">
<tr>
<if condition="$show['quickchooser']">
<td class="tfoot">
<select name="styleid" onchange="switch_id(this, 'style')">
<optgroup label="$vbphrase[quick_style_chooser]">
$quickchooserbits
</optgroup>
</select>
</td>
</if>
<if condition="$show['languagechooser']">
<td class="tfoot">
<select name="langid" onchange="switch_id(this, 'lang')">
<optgroup label="$vbphrase[quick_language_chooser]">
$languagechooserbits
</optgroup>
</select>
</td>
</if>
<td class="tfoot" align="$stylevar[right]" width="100%">
<div class="smallfont">
<strong>
<if condition="$show['contactus']"><a href="$vboptions[contactuslink]" rel="nofollow">$vbphrase[contact_us]</a> -</if>
<a href="$vboptions[homeurl]">$vboptions[hometitle]</a> -
<if condition="$show['admincplink']"><a href="$admincpdir/index.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[admin]</a> -</if>
<if condition="$show['modcplink']"><a href="$modcpdir/index.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[mod]</a> -</if>
<if condition="$vboptions['archiveenabled']"><a href="archive/index.php">$vbphrase[archive]</a> -</if>
<if condition="$vboptions[privacyurl]"><a href="$vboptions[privacyurl]">$vbphrase[privacy_statement]</a> -</if>
<a href="#top" onclick="self.scrollTo(0, 0); return false;">$vbphrase[top]</a>
</strong>
</div>
</td>
</tr>
</table>

<br />



<div align="center">
<div class="smallfont" align="center">
<!-- Do not remove this copyright notice -->
$vbphrase[powered_by_vbulletin]
<!-- Do not remove this copyright notice -->
</div>

<div class="smallfont" align="center">
<!-- Do not remove $cronimage or your scheduled tasks will cease to function -->
$cronimage
<!-- Do not remove $cronimage or your scheduled tasks will cease to function -->

$vboptions[copyrighttext]
</div>

<div class="smallfont" align="center">
<a href="http://www.edel-zicken.de">Style by bubble</a></div>


</div>

</form>

<if condition="$show['dst_correction']">
<!-- auto DST correction code -->
<form action="profile.php" method="post" name="dstform">
<input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />
<input type="hidden" name="do" value="dst" />
</form>
<script type="text/javascript">
<!--
var tzOffset = $bbuserinfo[timezoneoffset] + $bbuserinfo[dstonoff];
var utcOffset = new Date().getTimezoneOffset() / 60;
if (Math.abs(tzOffset + utcOffset) == 1)
{ // Dst offset is 1 so its changed
document.forms.dstform.submit();
}
//-->
</script>
<!-- / auto DST correction code -->

</if>
<script type="text/javascript">
<!--
// Main vBulletin Javascript Initialization
vBulletin_init();
//-->
</script>

</tr>
</table>

TomJames
26 May 2006, 14:47
Awesome skin just what im looking for. *Clicks Install*

nitro
26 May 2006, 19:49
Hello Nitro

Thanks, with the valid XHTML have I a little trouble always. :cross-eyed: Is it so ok?

<br />
<div class="smallfont" align="center">$vbphrase[all_times_are_gmt_x_time_now_is_y]</div>
<br />

$spacer_close
<!-- /content area table -->

<form action="$vboptions[forumhome].php" method="get">

<table cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" class="page" align="center">
<tr>
<if condition="$show['quickchooser']">
<td class="tfoot">
<select name="styleid" onchange="switch_id(this, 'style')">
<optgroup label="$vbphrase[quick_style_chooser]">
$quickchooserbits
</optgroup>
</select>
</td>
</if>
<if condition="$show['languagechooser']">
<td class="tfoot">
<select name="langid" onchange="switch_id(this, 'lang')">
<optgroup label="$vbphrase[quick_language_chooser]">
$languagechooserbits
</optgroup>
</select>
</td>
</if>
<td class="tfoot" align="$stylevar[right]" width="100%">
<div class="smallfont">
<strong>
<if condition="$show['contactus']"><a href="$vboptions[contactuslink]" rel="nofollow">$vbphrase[contact_us]</a> -</if>
<a href="$vboptions[homeurl]">$vboptions[hometitle]</a> -
<if condition="$show['admincplink']"><a href="$admincpdir/index.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[admin]</a> -</if>
<if condition="$show['modcplink']"><a href="$modcpdir/index.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[mod]</a> -</if>
<if condition="$vboptions['archiveenabled']"><a href="archive/index.php">$vbphrase[archive]</a> -</if>
<if condition="$vboptions[privacyurl]"><a href="$vboptions[privacyurl]">$vbphrase[privacy_statement]</a> -</if>
<a href="#top" onclick="self.scrollTo(0, 0); return false;">$vbphrase[top]</a>
</strong>
</div>
</td>
</tr>
</table>

<br />



<div align="center">
<div class="smallfont" align="center">
<!-- Do not remove this copyright notice -->
$vbphrase[powered_by_vbulletin]
<!-- Do not remove this copyright notice -->
</div>

<div class="smallfont" align="center">
<!-- Do not remove $cronimage or your scheduled tasks will cease to function -->
$cronimage
<!-- Do not remove $cronimage or your scheduled tasks will cease to function -->

$vboptions[copyrighttext]
</div>

<div class="smallfont" align="center">
<a href="http://www.edel-zicken.de">Style by bubble</a></div>


</div>

</form>

<if condition="$show['dst_correction']">
<!-- auto DST correction code -->
<form action="profile.php" method="post" name="dstform">
<input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />
<input type="hidden" name="do" value="dst" />
</form>
<script type="text/javascript">
<!--
var tzOffset = $bbuserinfo[timezoneoffset] + $bbuserinfo[dstonoff];
var utcOffset = new Date().getTimezoneOffset() / 60;
if (Math.abs(tzOffset + utcOffset) == 1)
{ // Dst offset is 1 so its changed
document.forms.dstform.submit();
}
//-->
</script>
<!-- / auto DST correction code -->

</if>
<script type="text/javascript">
<!--
// Main vBulletin Javascript Initialization
vBulletin_init();
//-->
</script>

</tr>
</table>
Well using the Tidy W3C Firefox plugin tells me what I posted to be correct, although it seems to be a bit wierd not needing the closing cell and row, they must be getting closed elsewhere but where I dont know. I havnt installed it live its only gone onto a non hacked test installation so nothing else should be affecting it.

Dan
26 May 2006, 20:09
Nice style :)

TeaTree
27 May 2006, 22:39
Thanks-Used on my forum:)

*NeighHorse09 has installed*

twitch
28 May 2006, 23:40
excellent!

Devil Woman
01 Jun 2006, 16:14
I have installed this template and to make it so all my hacks went into this template I added it as a child template, am I doing this right? Since I did that I have lost the navbar and also there is broken images and the images it is looking for are not in the file these images are

shaddow_top.gif
shaddow_bottom.gif

Any help would be appreciated as to why I lose my navbar on this template and where I can find the missing images

Thanks

MakZF
01 Jun 2006, 16:24
Really good style, I like it :)

bubble-gum
01 Jun 2006, 16:54
I have installed this template and to make it so all my hacks went into this template I added it as a child template, am I doing this right? Since I did that I have lost the navbar and also there is broken images and the images it is looking for are not in the file these images are

shaddow_top.gif
shaddow_bottom.gif

Any help would be appreciated as to why I lose my navbar on this template and where I can find the missing images

Thanks

Hello Devil Woman

I looked in the Style, the grafics shaddow_top.gif and shaddow_button.gif, do not come from my Style. Can it be the fact that those from an inserted Hack from you come which perhaps in the Child- Style was not transferred correctly? You could try, the Style once again deinstall and new install again, or the Hack once again specially into the Style to build. Can you show me your forum, so that I can look?
Are the paths from the Style everywhere correctly? Show Pic.

Devil Woman
01 Jun 2006, 17:58
I have just reinstalled the template and same problems

1. No Navbar
2. Broken images

The broken images are not from any hack I have installed as I havent any images on the parent style, this is the url I get on properties when I right click the broken images

images/styles/world-cup/misc/shaddow_bottom.gif
images/styles/world-cup/misc/shaddow_top.gif

I have private messaged you my website

Thanks

Devil Woman
01 Jun 2006, 18:09
I think I have sorted it, by the looks of things it was the parent template that was the problem I have now changed the parent template and all is fine, only problem is the background on the template now is the same colour as the parent template but I din't think that can be helped with it being a child of that template

Nikki

bubble-gum
01 Jun 2006, 18:21
I think I have sorted it, by the looks of things it was the parent template that was the problem I have now changed the parent template and all is fine, only problem is the background on the template now is the same colour as the parent template but I din't think that can be helped with it being a child of that template

Nikki

Hallo Nikki

I have with you looked, now seem everything correct to be. The Style World Cup is the Child-Style of the Style Mint. What isn't correct with that now? How was before?

Devil Woman
01 Jun 2006, 18:23
Everythings fine with it now, no broken images and navbar is back, only 1 question really is there anyway I can change the background colour from light green to white without changing the background colour of the mint template if not no worries :)

Thanks

bubble-gum
01 Jun 2006, 18:26
Ah, I it saw, mean you the writing color? Those is now a little green. You can change that directly however in the Style.

Attempt it whether it goes that you change the color directly in the Style World Cup. I believe it go that the parents keep then his own colors.

Devil Woman
01 Jun 2006, 18:31
How would I change the writing colour, also on the main index page if you scroll to the very bottom where it tells you who is online where the copyright notice is can you notice a light green background rather than white is there any way I can change this without changing the background colour on the mint template?

Thanks

bubble-gum
01 Jun 2006, 18:38
How would I change the writing colour, also on the main index page if you scroll to the very bottom where it tells you who is online where the copyright notice is can you notice a light green background rather than white is there any way I can change this without changing the background colour on the mint template?

Thanks

Moment, I makes screen Shots of the Style World Cup fast because of the colors. I believe, the Style everything of the parents Style inherited.

bubble-gum
01 Jun 2006, 18:49
With me it is in German, if you do not understand German, simply down on CSS name respects, so that you register that correctly. I an arrow rank-made.

bubble-gum
01 Jun 2006, 18:52
Register simply all colors into the Style World cup.

bubble-gum
01 Jun 2006, 18:56
Next:

bubble-gum
01 Jun 2006, 19:01
Next pics

bubble-gum
01 Jun 2006, 19:03
The last, more was not changed by me. I hope that then everything is correct with you. :D

Devil Woman
01 Jun 2006, 19:08
I have managed to change the background to white :) only problem now is that the section where the quick reply is and when there is a poll posted I get the green now, where would I find the section to change the colours on the poll and quick reply from light green to white

bubble-gum
01 Jun 2006, 19:15
I have managed to change the background to white :) only problem now is that the section where the quick reply is and when there is a poll posted I get the green now, where would I find the section to change the colours on the poll and quick reply from light green to white

You must change also still the other colors, as in the Sceen Shots. Then you have everywhere the correct colors of the Style World Cup.

Devil Woman
01 Jun 2006, 19:46
All now sorted :) Thanks alot for all the help

Nikki

bubble-gum
01 Jun 2006, 19:52
All now sorted :) Thanks alot for all the help

Nikki



Please Nikki :D

That is always the stupid, if you provide a Child-Style that you must adapt then manually, since he inherited everything of the Parent-Style.

Have fun with this Style.

Fargo
04 Jun 2006, 00:01
nice looking skin. Has some potential for my development site.

Thanks for sharing. *Installs*

stonner
06 Jun 2006, 22:18
thank you very much!

great style!


but how can change the width of the table? because it is to small for the portal: see attachment.

thank you very much

bubble-gum
06 Jun 2006, 22:32
thank you very much!

great style!


but how can change the width of the table? because it is to small for the portal: see attachment.

thank you very much

Hallo stonner

Ich hab gesehen, du hast ein deutsch-sprachiges Forum. Dann schreib ich mal in Deutsch, oder? :D

Ich habe dir einen Screen-Shot rangehängt, damit du sehen kannst, wo du die Forenbreite einstellen kannst. Ich weiß aber gar nicht, ob das auch in dem Portal klappt, denn so ein Portal nutze ich nicht und kenne mich damit nicht aus. Aber versuch es einfach mal, in dem Style die Forenbreite anzupassen, damit er ins Portal reinpasst.

peterska2
06 Jun 2006, 22:43
bubble-gum

Please post in English only.

Thank you.

bubble-gum
06 Jun 2006, 22:55
bubble-gum

Please post in English only.

Thank you.


Oh sorry, I thought I write at stonner into German, because I had seen that stonner also from Germany is.

@ stonner

To change attempts in the Style the table width. See Attachment. I dont know however whether it goes also in the portal, because I am not been versed with the portal.

Silmarillion
11 Jun 2006, 17:28
Good Job, bubble-gum. There`s only one point I criticize: a soccer-style should use a real soccer-stadium header...and not a football-stadium logo. *g*

TomJames
14 Jun 2006, 16:48
Very nice skin, better if it was called football (took ages for a lot of members to know what soccer was :/most of my members know it as football because only about 10% are from the USA.) but nice skin.

bubble-gum
14 Jun 2006, 17:16
Very nice skin, better if it was called football (took ages for a lot of members to know what soccer was :/most of my members know it as football because only about 10% are from the USA.) but nice skin.


Hello TomJames

Thanks :D

I added Font and PSD into the ZipFile, can there everyone into the header be written, what it would like then. :)

Eagle Creek
12 Aug 2006, 22:23
Wowzers!

Is is 3.6 compatible?

bubble-gum
12 Aug 2006, 22:33
Wowzers!

Is is 3.6 compatible?



Hello Eagle Creek :D

I did not try that out yet, because I did not updatet yet on 3.6 and tested that. Perhaps you can try, with installing the Styles, then the option “Styleversion ignore” activate. Perhaps it goes. :)

Greetings, bubble

Eagle Creek
13 Aug 2006, 22:16
Thanks, I will.

Wolf_Hook
15 Aug 2006, 16:33
This is quality, My members are loving it. Many thanks.

dougk
02 Sep 2006, 07:05
high, this is a somthing i would love to have as my style.

I installed and did everything but when it loaded the buttons and some others things did not show? can anyone help me?

p.s. i am using vbulletin 3.6

bubble-gum
02 Sep 2006, 11:35
high, this is a somthing i would love to have as my style.

I installed and did everything but when it loaded the buttons and some others things did not show? can anyone help me?

p.s. i am using vbulletin 3.6

Hello dougk,

I has a straight new Zip file attached because by renaming was a little confusing. :cool:

Download the new Zip simply again and installs again. I added also still the new Multiquote Buttons, which are new with the 3.6 thereby.

iran.gs
02 Sep 2006, 14:22
hi bubble i wanted to tell u this while ago sorry i forgot all u do change the folder in ftp it worked fine for me

Omranic
13 Jan 2007, 14:44
Very nice

HossMon
01 Mar 2007, 13:45
Very nice! :D One of the best I've seen.

cityguy
08 Dec 2010, 13:40
Does this style still work for ver 4+?

Baghira
12 Apr 2012, 09:31
I wish it would....

but no answer for about a half year