PDA

View Full Version : Silver And Red


Hellcat
10 Jun 2006, 02:30
And another 3.6 port :D

3.5 version can be found here (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=102848)


This time it's a quite bright and light one.
And it should load pretty good even on slow connections since the complete images folder is only ~200kB ;)


Have fun :)

Barakat
10 Jun 2006, 03:10
thanks for shareing ...

very nice style

Brandon Sheley
10 Jun 2006, 06:01
sharp :) I'll be looking this up after upgrading

Smiry Kin's
10 Jun 2006, 08:00
nice one dude, ever thought about releasing one in blue??

projectego
10 Jun 2006, 13:24
Very nice style indeed. ;)

Snake
10 Jun 2006, 15:14
Lovely!

ubblite
12 Jun 2006, 02:56
This is a very nice style... any chance of creating a fixed version? That would be great.

ubblite
14 Jun 2006, 01:29
Has anyone tried this style with 3.6.0 Beta 1 and noticed the new 'search' pull-down from the navbar still looks like vb3.5.4 and earlier versions or is it just me?

Also, one minor suggestion: I would change the 'multi-quote' & 'quick-reply to this message' buttons as they look a bit hard to read.

Hellcat
15 Jun 2006, 14:44
Fixed version is already running on my local dev install :) (looks nice, indeed)
Will fix the search dropdown and redo/tweak the quote buttons when I get the time and then update the archive here :)

Hellcat
16 Jun 2006, 14:51
OK :)

Here comes the update:

- Upgraded for vB 3.6 Beta2
- Fixed the quick search dropdown
- Added optional fixed-width style :)


Have fun :)

ubblite
16 Jun 2006, 21:09
Very nice style and thanks for the update.

Brandon Sheley
23 Jun 2006, 04:36
here is a dumb question..

where do I edit >>> your logo here <<<<< ?

ubblite
23 Jun 2006, 05:35
here is a dumb question..

where do I edit >>> your logo here <<<<< ?
Goto: Styles & Templates --> Style Manager --> Silver & Red --> All Style Options --> Go

Scroll down a bit until you find the section titled 'Image Paths' and the first line is titled 'Title Image' & that's the one you need to edit. The path should be:
images/ahsite/header/logo.gif - you can either keep the same title or change it to your new name for your finished logo.

Keep in mind that with default settings you will want to keep the image height around 60px.

Brandon Sheley
23 Jun 2006, 16:29
thx, now to break out photoshop and see what I can carve up :)

Benj
23 Jun 2006, 23:10
verycool

Brandon Sheley
28 Jun 2006, 02:46
my contact page is messed up

http://locoforum.com/contact/

any thoughts ? :)

ubblite
28 Jun 2006, 04:11
my contact page is messed up

http://locoforum.com/contact/

any thoughts ? :)
As an example, your working pages are referring to this link for this style:
locoforum.com/images/ahsite/borders/cat4.gif

but on your 'contact us' page it is referring to this:
locoforum.com/http://locoforum.com/images/ahsite/borders/cat4.gif

As you can see, your site name is repeated twice, and that is causing your problem. Perhaps you changed something in the contact us page which is causing this problem?

Brandon Sheley
28 Jun 2006, 05:05
hmmm not that I know of

ubblite
28 Jun 2006, 06:11
Sorry, wish I could help more... but I'm afraid I don't have any more suggestions, so maybe an expert will pop in this thread and give his or her two cents worth. ;)

Brandon Sheley
28 Jun 2006, 06:31
it might be a vbseo setting, I'll look later,, thx for the suggestions :)
i really like this red style :D

Neal-UK
04 Jul 2006, 01:54
Working fine on 3.6 beta 3 anyone know?

Brandon Sheley
05 Jul 2006, 06:03
ya, works fine on beta 3

i've somehow managed to merge this style and one of miners on my site
http://locoforum.com what do u think ? i like it, but wonder how I'll upgrade styles :|

Neal-UK
05 Jul 2006, 07:39
will this work on beta 4 (lol)?

Tulsa
09 Jul 2006, 07:19
Looks good, thanks.

Red Matrix
05 Aug 2006, 14:44
The upgrade from 3.5 doesn't work.


EDIT: I hadn't imported the xml file yet. Good skin.

kushal
05 Aug 2006, 20:41
The skin is very fast to load. But the curve images are little zazzy. Also the button needs more touching.

gtsch
05 Aug 2006, 20:44
you are a good man

Dermo-MIO
06 Aug 2006, 19:56
would i get away with just uploading the new images to my folder becuase i have this in 3.5.4 already with all my template changes and dont want to loose them ?

Dermo-MIO
07 Aug 2006, 12:44
can this be updated to 3.6 i just realised i cant upload this on 3.6 as its 3.6beta2

SilverVice
08 Aug 2006, 17:31
can this be updated to 3.6 i just realised i cant upload this on 3.6 as its 3.6beta2

Yes, can you please update this style to 3.6. This is exactly what I need.

Thanks in advance

rocketrex
08 Aug 2006, 20:40
Yes, can you please update this style to 3.6. This is exactly what I need.

Thanks in advance

i'll triple suggest this. I REALLY like this style but i have 3.6

HackSawed
09 Aug 2006, 11:10
it still works on 3.6

HackSawed
09 Aug 2006, 16:04
I would like to thank you for creating this style. I have installed it on my board (with some modifications to fit my banner in, had to redo most of the top half etc) but its a very aesthetically pleasing skin.

Top Work.

Dermo-MIO
10 Aug 2006, 16:43
it still works on 3.6

vb wont let you install it, it says "this was made for 3.6 beta2 you are using 3.6 you cannot use this" or sumtim like that

ChrisTech
17 Aug 2006, 00:01
vb wont let you install it, it says "this was made for 3.6 beta2 you are using 3.6 you cannot use this" or sumtim like that

Click on the option to ignore version (its a radio button on the import page) and it comes up fine.

ChrisTech
17 Aug 2006, 04:14
Just installed IBPro Arcade and vbPlaza/Bux addon. I got the Arcade link up there, but is there a way to add in another link on the navbar (actually its located in the header template).


The vbPlaza/Bux Addon uses a drop down box, similar to the quicklinks dropdown box in this style.

Dermo-MIO
18 Aug 2006, 01:36
Click on the option to ignore version (its a radio button on the import page) and it comes up fine.

ok thanks i will try that later:D

Hemanth
18 Aug 2006, 11:19
Installed in vB 3.6.0 Gold & Confirmed. Working fine with vB & vBACMPS.
Thanks a lot for the professional skin.

ChrisTech
20 Aug 2006, 19:26
Anyone know how to edit this so I can get an extra text line/link on the navbar?

LilyDinh
22 Aug 2006, 01:56
HC, that's a great design u got there. It's nice, thanks a lot. Keep up with good work ok.

shanemcse
26 Sep 2006, 01:40
How do I add a link to the link 1, link 2, link 3, link 4 on top left? Tried a few things but just hosed it up. What line do I edit.

gtsch
26 Sep 2006, 20:35
How do I add a link to the link 1, link 2, link 3, link 4 on top left? Tried a few things but just hosed it up. What line do I edit.It's in the header template

shanemcse
27 Sep 2006, 21:52
It's in the header template

I still don't know what line to edit. Say I wanted link 1 to go to www.yahoo.com. What code do I edit?

<!-- TOPMENU -->
<!-- edit your additional nav links here -->

<table border="0" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>

<!-- menu item -->
<td><img src="images/ahsite/header/topmenu_open.gif" /></td>
<td class="topmenubg"><a href="#">Link 1</a></td> <!-- edit the link in this line -->
<td><img src="images/ahsite/header/topmenu_close.gif" /></td>
<!-- /menu item -->

<td><img src="images/ahsite/header/topmenu_open.gif" /></td>
<td class="topmenubg"><a href="#">>Link 2</a></td>
<td><img src="images/ahsite/header/topmenu_close.gif" /></td>

<td><img src="images/ahsite/header/topmenu_open.gif" /></td>
<td class="topmenubg"><a href="#">Link 3</a> | <a href="#">Link 4</a></td>
<td><img src="images/ahsite/header/topmenu_close.gif" /></td>

</tr>
</table>

shanemcse
27 Sep 2006, 23:12
Got it. I am such a rookie. I didn't have the http:// in the beginning so it wasn't working.

Before:
<td class="topmenubg"><a href="#">Link 1</a></td>

After:
<td class="topmenubg"><a href="http://video.google.com/videoplay?docid=8968326093647118174&q=elmo+tmx&hl=en">Elmo TMX Video</a></td>

shanemcse
27 Sep 2006, 23:22
Alright. How do I make a new window open then go to the link? Rather than using the current window to open the link.

Got it too.

Add target="_blank"

Before:
<td class="topmenubg"><a href="http://video.google.com/videoplay?docid=8968326093647118174&q=elmo+tmx&hl=en">Elmo TMX Video</a></td>

After:
<td class="topmenubg"><a href="http://video.google.com/videoplay?docid=8968326093647118174&q=elmo+tmx&hl=en"target="_blank">ELMO TMX VIDEO</a></td>

Capper5016
28 Sep 2006, 03:24
How can I change the height so an image 982x120 will fit?

http://forums.hardwarelogic.com

If anyone can help me make this work, I'd be very appreciative.

staff80
14 Oct 2006, 13:55
i installed this mod but changing Main Table Width does't work on Forum Home. It does nothing, but still i want to make whole site to fix in a certain width and want some spaces on each sides. My version is vB 3.6.2 and i am new on vB. Can someone help me about this? Thanks.

Capper5016
14 Oct 2006, 16:05
I've been asking for help for three weeks without any response.....find another template

staff80
14 Oct 2006, 18:21
yea, i found one another. Thanks anyway...

jarcher
24 Mar 2007, 23:45
I love the style. .
I have been editing the header
and then I noticed that half of the bottom was uneven. .
my logo moved to the left (wich is actually pretty cool)
but what do I do to keep it all the way it is
but fix whatever the bottom is called?

mag4net
28 Mar 2007, 00:11
thnx 4 this nice style

kaptanblack
01 Apr 2007, 09:38
Nice style
thanx

swatkins
12 May 2007, 03:01
I love the style. .
I have been editing the header
and then I noticed that half of the bottom was uneven. .
my logo moved to the left (wich is actually pretty cool)
but what do I do to keep it all the way it is
but fix whatever the bottom is called?

I figured out how to fix your problem :) If you still need help I will go look at what I changed.

njoker555
06 Jul 2007, 05:06
great theme that's actually working with what i need it to work with, took me a while to find a working one until now lol :)