PDA

View Full Version : [GDV] DJ style


Living in music
17 Jun 2006, 11:49
DJ style is the first my style for vBulletin version 3.6.x
Included:
-PSD, FONTS ...etc..
Install:
-Unzip then upload styles folder to forum/ root.
-Import vbulletin-djstyle-fixedwidth.xml or vbulletin-djstyle-fuildwidth.xml in PSD-FONT-XML folder.

Style History:
-06-23-2006 - Updated to work with vBulletin 3.6.0 Beta 3

I hope you like it and don't forget click INSTALL! :D

lovevn
17 Jun 2006, 12:11
Very attractive! Thanks for sharing!

Snake
17 Jun 2006, 13:12
Thanks for the style! :)

Lqd
17 Jun 2006, 20:07
I won't install it, but respect for sharing it, it looks very slick! Very nice job!

euan doc
17 Jun 2006, 21:33
Installed. Thanx :)

Neal-UK
17 Jun 2006, 21:45
A very good style, don't need to wait now for 3.6 to go final before I updated the skin for my clubbing site: www.clubfixforums.eu

Excellent work matey!

Living in music
18 Jun 2006, 04:38
Thank bro! I'll upgrade this style for next vB version.

MissKalunji
18 Jun 2006, 04:38
i wish i could get that for 3.5

Living in music
18 Jun 2006, 04:40
i wish i could get that for 3.5

Wait me plz! I'll upload DJ style for vB3.5 today!

Living in music
18 Jun 2006, 05:20
MissKalunji, for you for me! :D
DJ style [vB3.5] -> http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=118928

Reeve of shinra
18 Jun 2006, 05:37
very nice, thank you for sharing!

MissKalunji
18 Jun 2006, 12:43
MissKalunji, for you for me! :D
DJ style [vB3.5] -> http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=118928

NICE THANKS!!!!!!!!!!!!!

vbviet
18 Jun 2006, 13:35
Good job :) You always make pro styles :)

Living in music
19 Jun 2006, 13:06
++++++, i'm waiting your skins too:)

maroceve
20 Jun 2006, 12:21
Hey guys is it normal that on my cmps the colors and the header are not the same ?

check it out :

cmps (http://www.maroceve.com/index36.php)


forums "works perfectly" (http://www.maroceve.com/forums36)

Living in music
20 Jun 2006, 12:57
With vBadvanced CMPS, you must change all images path :)

Go to ACP/Style manager/DJ Style/Style vars/
and
go to ACP/Style manager/DJ Style/Main CSS

Replace all path: styles/dj/... with http://yourdomain/forumfolder/styles/dj/...

Enjoy!

imranbaig
22 Jun 2006, 10:16
very good looking skin, thanks man

Living in music
23 Jun 2006, 13:14
Updated to work with vBulletin 3.6.0 Beta 3! Have funs!

Neal-UK
23 Jun 2006, 18:58
It still says that files are for beta 2 when adding the style. Not a big problem I know, but I don't like them messages ;-)

Brandon Sheley
24 Jun 2006, 17:15
very nice
I'll instal it and try

looking forward to 3.6. b3

this is how it looks so far,, big blank space top right ?

http://www.locoforum.com/index.php?styleid=5

Living in music
25 Jun 2006, 04:24
Can you try setting your forums in ACP ?

misticjeff
03 Jul 2006, 01:03
I like the style but noticed some buttons are not included, the biggest being a "reply" button for posts. Using it on 3.6.0 beta 2

nevermind: hyphen vs. underscore issue...

Living in music
03 Jul 2006, 13:26
nevermind: i'm tested! :)

flushingcomic
08 Jul 2006, 07:04
took a bit of creative editing to get this to work with VBA and vrewrite
but 4 hours into it i think i tracked down all bugs.

global replace
(styles/dj/ with http://www.YourURL.com/forum/styles/dj/ to bypass the VBA errors. and make sure u take the Nav Bar rediericts and make its in the Header instead.

Running 3.6.0B4 and it works..

thanks for the PS files and everything. I changed the Red to a blue to get a softer feel. wish u did some image slicing to make it a bit easier but it wasnt too hard as im pretty good with PS.

Oddjob
10 Jul 2006, 21:10
Installed and running on

www.oneforums.com

Living in music
16 Jul 2006, 08:03
Thank you! Have funs!

I'll upgrade this style work for vB3.6.0 RC1.

Marty McFly
17 Jul 2006, 23:13
does this work with the RC versions of 3.6?

Living in music
19 Jul 2006, 04:27
no, don't use this style version for vBRC1. Let's wait for next style version

Neal-UK
31 Jul 2006, 14:06
working yet for rc3?

big dan
05 Aug 2006, 13:47
Awesome template it fits my forum perfectly! :)

I have a question though you only included the PSD for the banner. I only need to edit the forum name & slogan which is in the file header_04.png. How do I edit that with out messing up the over lay. Am I missing something? Could I possibly get the PSD for that file?

Thanks in advance,
Dan

Living in music
06 Aug 2006, 02:07
You can do it and you need "Save for Web" only! :D

Deepdog009
06 Aug 2006, 14:28
Im trying to change the banner_04 to a gif ? Its a .PNG<<<<<<<<<<<<

Where the hec is the info at to do this?

I went into styles and change some stuff but the path or url has me baffled?

HELP :confused:

Neal-UK
06 Aug 2006, 23:18
You need a graphic program to do it correctly. I use fireworks, send me a pm and i'll pass you my e-mail and i'll have a go if you want.

defcon_420
21 Aug 2006, 15:21
was looking so good ... but it dont quite work in 3.6 full release :(

https://www.vbulletin.org/forum/external/2006/08/6.jpg

shame i really liked this skin.. let me know if you update it to work correctly with 3.6 :)

Get Shorty
21 Aug 2006, 16:46
was looking so good ... but it dont quite work in 3.6 full release :(

http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=52409&stc=1&d=1156170401

shame i really liked this skin.. let me know if you update it to work correctly with 3.6 :)

Strange. I'm having zero problems with this skin at 3.6.0.

KevNJ
22 Aug 2006, 22:33
works with 3.6 as well

how do i correctly save the header to work with my logo ?

smallie biggs
23 Aug 2006, 05:28
yeah, i need help with that, i edited the psd with my own logo, but the slices dont line up

sabillondesigns
03 Sep 2006, 18:49
I need some help in adding an Arcade Link to the navigation bar on top...

i add this code in the Header section

<td class="vbmenu_control"><a href="arcade.php$session[sessionurl_q]">Arcade</a></td>

for some reason it is not formattin as the other links...

what code should i add?

here is the screenshot.

Thanks in Advanced!!:)

navjotjsingh
08 Sep 2006, 06:43
Me too liked the theme very much but will wait till it is released for 3.6 final.

big dan
14 Sep 2006, 00:26
Any chance of this being updated for 3.6.1? I upgraded this morning and got all sorts of template warnings so I uninstalled it.

Thank you,

-Danny

Get Shorty
15 Sep 2006, 19:07
Any chance of this being updated for 3.6.1? I upgraded this morning and got all sorts of template warnings so I uninstalled it.

Thank you,

-Danny

Same here... An updated version would be great. :)

big dan
15 Sep 2006, 21:29
Update:

I did a fresh install on my test board the only template that had to reverted was the navbar which doesn't seem to have any effect.

I'm thinking the problem was all the hacks I had added to the templates. I've reinstalled this skin on my board and re-added all the hacks. All works fine.

-Danny

Dominico Savio
16 Sep 2006, 03:21
I could not install, got this message from the board:

This file was created using a different version of vBulletin from the one you are running.

Your version: 3.6.1
File version: 3.6.0 Beta 3

What should I do? or just wait for the newer release?

big dan
16 Sep 2006, 03:23
I could not install, got this message from the board:



What should I do? or just wait for the newer release?

When installing set

"Ignore style version" to yes :)

Dominico Savio
16 Sep 2006, 03:25
thanks, I am such a newbie :)

Dominico Savio
16 Sep 2006, 06:50
I run into another problem again.

I want to modify this skin, so I copy the dj folder to another folder, named dj-mod, then I install it under a new name "dj-mod", test it and everything fine. then when I change /dj/ to /dj-mod/ in the xml file (so it can point to different folder where I keep different images) the head banner dissappear.

I couldn't figure out what I do wrong. Please help!

What did I do wrong?

Dominico Savio
19 Sep 2006, 04:28
no help? please!

Dominico Savio
19 Sep 2006, 17:01
I'd figured it out.

Thanks ... God

andrewrhs
30 Sep 2006, 20:41
I need some help in adding an Arcade Link to the navigation bar on top...

i add this code in the Header section



for some reason it is not formattin as the other links...

what code should i add?

here is the screenshot.

Thanks in Advanced!!:)

here's what you need to change

from (your code):
<td class="vbmenu_control"><a href="arcade.php$session[sessionurl_q]">Arcade</a></td>
to (mine code):
<td class="vbmenu2_control"><a href="arcade.php$session[sessionurl_q]">Arcade</a></td>

Killraven
03 Oct 2006, 03:50
Hi,

I installed this and trying to add my own header- which has turned out to be such a pain. Using the .psd files I created a banner of my own, but cannot get things to line up. The CMS page looks fine, but when you go into the forums it starts to break on the right.

Here is my board- www.aerthyr.com

Also the fixed width breaks on posting or reading threads. If you need screenshots just let me know.

I got fed up with the repeat-x repeating my banner_5 image.. I just don't know how to work around it, so I extended the width of banner_4 all the way across and just deleted banner_5 and banner_6.png files. I hope this makes sense.

Thanks,

/dk

Killraven
03 Oct 2006, 13:27
Ok so after looking at it, it's my cmps that is breaking it. Ugh.. sorry for the double post.. just came in fresh and realized what was going on.

SteveOh_UK
03 Oct 2006, 15:46
Looks cool.... ty.... Installed

Living in music
04 Oct 2006, 02:21
Hi,

I installed this and trying to add my own header- which has turned out to be such a pain. Using the .psd files I created a banner of my own, but cannot get things to line up. The CMS page looks fine, but when you go into the forums it starts to break on the right.

Here is my board- www.aerthyr.com

Also the fixed width breaks on posting or reading threads. If you need screenshots just let me know.

I got fed up with the repeat-x repeating my banner_5 image.. I just don't know how to work around it, so I extended the width of banner_4 all the way across and just deleted banner_5 and banner_6.png files. I hope this makes sense.

Thanks,

/dk

View this page, plz
http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1011835&postcount=16
or run http://yourdomain.com/vbulletin_forum/admincp/vba_cmps_install.php and upgrade style.

Killraven
04 Oct 2006, 04:32
View this page, plz
http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1011835&postcount=16
or run http://yourdomain.com/vbulletin_forum/admincp/vba_cmps_install.php and upgrade style.

Hey thanks a bunch :)

scruby
05 Oct 2006, 07:24
This is an incredible style! I am using it as my default skin!

Rouzbeh1
13 Oct 2006, 03:52
thanks for this nice style
could someone please update style templates for 3.6.2 (IF POSSIBLE of course)

thanks in advance

yesfans
26 Oct 2006, 21:25
Well I have it loaded, looks fine but I can't figure out how to get MY logo on it! HELPPPPPPPPPPPPPPPPP

www.yesfans.com

ldwebtech
29 Oct 2006, 13:23
i like this skin thanks a lot

alawee.blawee
03 Nov 2006, 18:40
Dear Guys I installed it but i need to add some navbar bottons or even another navbar

it doesn't allow me to add anything

just like the navbar is built-in the banner
so i can't edit it


what can i do?

please help me


note: i used this thread with no help
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=127525

optrex
03 Nov 2006, 21:47
It does allow you to do what you want to do. Having installed this mod and tested, you can use it fine with multiple menu's.

https://www.vbulletin.org/forum/ (http://img299.imageshack.us/my.php?image=menuej7.jpg)

alawee.blawee
04 Nov 2006, 08:56
Sir
The same problem


some options re-appeared

project-Buckfas
04 Nov 2006, 14:15
I would like this too...

thanks for this nice style
could someone please update style templates for 3.6.2 (IF POSSIBLE of course)

thanks in advance

big dan
04 Nov 2006, 19:28
I don't get the problem; Just install it on 3.6.2 and revert the templates that need reverting.

I've done it twice, works perfectly. :)

alawee.blawee
05 Nov 2006, 08:34
I don't get the problem; Just install it on 3.6.2 and revert the templates that need reverting.

I've done it twice, works perfectly. :)



Dear Friend

I did it too on my 3.6.2 Forum

The only Problem I've got is the another navbar matter coz the navbar is built-in the banner

but the style is tirrific and wonderful...recomand all the visitors try it



hehe

big dan
05 Nov 2006, 09:10
Sorry you're right there are two navbars.

The top nav-bar "in the banner" is controlled in the header template

The normal navbar with the red background is controled in the navbar template.

I actually find it really useful because I can show more links that way. :)

alawee.blawee
05 Nov 2006, 17:25
yeah indeed but all the options re appeared with and its not useful or acceptable to re appear

this was the point

BuzuL
06 Nov 2006, 22:23
Good Job...
INSTALLED 3.6.2....

alawee.blawee
07 Nov 2006, 07:06
any moderator here?

any support?

squallerequin
12 Nov 2006, 19:30
Sorry i am french.

Hello.
I have modified the thème DJ Style in blue, if you are interested contact me.
My forum with the DJ STYLE BLUE :
http://www.universpc.info/



in french :
Bonjour, j'ai modifié le thème DJ STYLE en bleu, si vous êtes interressé n'hésitez pas à me contacter, n'hésitez pas à venir sur mon forum.
http://www.universpc.info/
En vous remerciant.

squallerequin
16 Nov 2006, 20:23
n'hésitez pas si ce thème vous interresse !

squallerequin
17 Nov 2006, 16:31
He is here :
http://www.univers-pc.info/Forums/showthread.php?t=1420

mcgra
31 Dec 2006, 23:30
Hi, absolutely love the style and have it installed as the default, quite new to vB and was wondering if you've come across this problem in firefox:

The last post column doesn't align in Firefox, it isn't as bad in IE.

I wouldn't have asked but the other skins ive installed have been fine, if this is just a daft option that ive missed i apologise in advance!

Thanks

http://img354.imageshack.us/img354/3623/layoutquestionkc6.jpg

Omranic
02 Feb 2007, 02:37
nice
thanks

Roundup
02 Feb 2007, 22:46
I like this one :) Thanks! Keep up the good work! Downloaded:up:

Pete C
03 Feb 2007, 15:32
Just gonna run this up on my test board, I guess that counts as an install of sorts ;)

The name of my site's in my siggy, so you can guess why I'd like to get this style onboard :D

Thanks for releasing, nice idea.

DJ MDX
04 Feb 2007, 22:51
Love this style.

Have it installed on my site with some customization.

Thanks!

vvd
07 Feb 2007, 16:43
i dont understand french for some reason i cant download the file for DJ bLUE!!!


can please some upload it or email it me on: ripon18@gmail.com

thanx

bash18

lieto
04 Apr 2007, 04:18
gr8 work man :)

Get Shorty
14 Jun 2007, 03:06
This was easy enough to update for 3.6.7. :)

ceekay
25 Jul 2007, 21:05
Any chance you can get this to work with 3.6.7

ShawneyJ
05 Aug 2007, 14:37
had to remove since my upgrade to 3.6.8

rapidphim
07 Aug 2007, 00:55
Can someone please update this to 3.6.8? And I'd love this style if it's in blue

Charuvils
12 Aug 2007, 21:16
can u please update this to 3.6.8 version

lagrace
17 Nov 2007, 21:25
Hi !

I have two bugs:

1st : When "display moderator" is enable they are a bug on the forumdisplay. The column is replaced by the column case. On Forumhome, column apperas but is empty !

2nd : I have changed the color's background of the Secondary Alternative CSS. After that, when i create a new post, if it is too long, a bug appears (Look screens)

if anyone knows how to do ...

Thanks.

+1 for upgrading to 3.6.8 !

subzonline
21 Nov 2007, 18:22
any time scale on where there be a version for 3.6.8?

as this is the only music related theme i have seen for vb that doesn't cost

ShawneyJ
29 Nov 2007, 23:43
3.6.8 m8 cant wait love this style :)

parash
26 Dec 2007, 06:00
how can i use this skin for 3.6.8 version plz let me know asap

ShawneyJ
26 Dec 2007, 15:40
how can i use this skin for 3.6.8 version plz let me know asap

easy just upload it.

just dont [Revert] "forumhome_forumbit_level1_nopost" and "navbar"

seesawgame
01 Jan 2008, 12:29
waiting for 3.6.8 version
and misc folder lost file -- navbits_finallink_ltr.gif

parash
01 Jan 2008, 17:00
easy just upload it.

just dont [Revert] "forumhome_forumbit_level1_nopost" and "navbar"

thanks sorry to reply late.....i had fixed...it easily....was confused was first time use of vbulletin...thanks for your reply..

alawee.blawee
09 Jul 2008, 18:34
its awesome but needs some work for the 3.7 version

Spaz Incendio
27 Mar 2009, 04:14
yeah a good 3.7 version would be nice

NakedAlien
16 Apr 2009, 12:17
A good 3.8 version would be nicer! :D