PDA

View Full Version : Unable to access pages past 1


ozmazdaclub
19 Jul 2006, 08:18
Hi,

Installed VbGarage last night but i now have a problem. I have over 25 members with information in their garages but when i click on the page 2 link at the bottom i get a white page with the following in the address field:

http://www.ozmazdaclub.com/forums/vbgarage.php?do=$_REQUEST[do]&perpage=25&page=2

If i type in the following i can get to page 2:

http://www.ozmazdaclub.com/forums/vbgarage.php?do&perpage=25&page=2

Can anybody assist?

BlueKnight
25 Sep 2006, 09:36
same problem for me... just a white page and rebuilding bitfields doesnt solve it

jaymzz
15 Oct 2006, 18:55
Same for me. Any fix?

jaymzz
17 Oct 2006, 02:54
Is there any support for this mod?

Gixxer33
29 Oct 2006, 19:25
I have also this problem!!

No site 2 !?


Can anybody help??

Tru2Chevy
02 Nov 2006, 19:03
See here for the 3.5.x and 3.6.x version......

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1109494

- Justin

SilentNoise
08 Nov 2006, 05:15
See here for the 3.5.x and 3.6.x version......

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1109494

- Justin
Using that version and have this problem as well.

Anyone figure it out?

Tru2Chevy
13 Nov 2006, 16:53
If you are using that version I highly recommend posting your issues in that thread, as it will see far more activity than this one....

- Justin

Fuzzy Orange
25 Feb 2007, 14:01
Open vbgarage.php and look for this bit of code

$pagenav = construct_page_nav(
$pagenumber, $perpage, $garagecount[garages],
'vbgarage.php?' . $vbulletin->session->vars['sessionurl'] . 'do=$_REQUEST[do]', ''
. (!empty($vbulletin->GPC['perpage']) ? "&perpage=$perpage" : "")
);

Change it to this

$pagenav = construct_page_nav(
$pagenumber, $perpage, $garagecount[garages],
'vbgarage.php?' . $vbulletin->session->vars['sessionurl'] . 'do='.$_REQUEST['do'], ''
. (!empty($vbulletin->GPC['perpage']) ? "&perpage=$perpage" : "")
);

There is a bug in the vbgarage.php file which I couldn't find a solution for so fixed myself
I am running the latest release of vbgarage and vbulletin by the way

Hope this helps others