PDA

View Full Version : Integration with vBulletin - Battlefield 2 Squad Stats integration for VBAdvanced


Oap JTRipper
28 Jul 2006, 22:17
What it is
Integration for your teams stats with a link to their own stats page if you use BF2 Stats (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=122423)

Installation

edit the config file to enter your pid's

upload the contents as is

if your cmps file is called something different from index.php you can edit the link to there stats in the index.php in bf2squad -- Line 166

Go to vBa cmps Add Page & use the settings in the images included here

chmod your cache folder to 777


Demo
Oap Squad (http://www.oapsquad.com/forums/index.php?page=bf2squad)

SgtTechHead
29 Jul 2006, 21:08
Nice work dude! Installed!

I noticed one thing in the index.php file though. I found the following "extra" tags just above the closing body tag towards the bottom where breaking my theme:

</td>
</tr>
</table>
</p>
</form>

After I removed them, everything looks fine now...;)

Oap JTRipper
30 Jul 2006, 19:57
hmm remnants of the compare feature in the original scripts maybe

Cowboy[Texas]
06 Sep 2006, 22:35
Installed and got it working.

However.. I had to mess around with my page settings in order to get it to display. I had to manually add the correct link in my navigation section in order to get to it. Im not sure if its because my cmps_index is named "cmps_index"... so I kept getting a dead link even though I made the edits on line 166 of the index.php file. Anyway.. I like the mod.. nice job.

TheHitman
25 Oct 2006, 17:42
Any way we could get this modified for 2142?

P.Jackson
25 Oct 2006, 19:56
^^ Would also like to know

africanw
22 Nov 2006, 06:24
C'com on Rip chop chop :)

back2basic
01 Dec 2006, 22:15
Any way we could get this modified for 2142?

That would be great....

I bought my bf2142 just today but I can't stop playing :)

back2basic
01 Dec 2006, 22:17
maybe its somehow custimizable for bf 2142 I'll check it out later this week , but I don't have much knowledge of html / php

I'll give it a try

craigr313
03 Dec 2006, 15:13
is this hack for vb advanced only as i cant get it to work for me! which is disapointing cos im a bf2 forum! :(

cheers for any help! craig

tekram
04 Dec 2006, 07:49
Yes please make it for Battlefield 2142 that was nice

back2basic
09 Dec 2006, 15:40
maybe its somehow custimizable for bf 2142 I'll check it out later this week , but I don't have much knowledge of html / php

I'll give it a try

I can't get it to work (I'm to noobish)
I hope someone else can take a look into it ...

blind-eddie
20 Dec 2006, 14:42
Can this be edited for Americas Army?

willisbryan
12 Jan 2007, 21:47
Yes please make it for Battlefield 2142 that was nice

There will be no Monitors available publicly for Battlefield 2142.

EA has not released a public XML feed for 2142 stats. You guys can try to rearrange the code as much as you want, it wont work.

We already have custom scripts written, but we are unable to use them because EA has decided to be idiots!

Hope this stops everyone from asking for 2142 scripts. LOL


Bryan
aka JediKnight

www.2142-Battlefield.com
www.MyGamingForums.com (Beta)

sinisterpain
13 Jan 2007, 02:09
I keep getting that the cache folder is not world writeable but I have set it to 777 any thoughts on this

**********EDIT***********
figured it out if anyone else has the problem in the bf2s-mlb.php file

find:
function test_cache() {
if( isset($this->has_cache) )
return $this->has_cache;

replace with:
function test_cache() {
if( isset($this->has_cache) )
return $this->has_cache;

$this->has_cache = true;
return $this->has_cache;

Thanks to NM156

nstagtr
06 Feb 2007, 22:11
i keep gettin this error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in \bf2squad\index.php on line 12

can someone help PLEASE

sinisterpain
07 Feb 2007, 01:43
i keep gettin this error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in \bf2squad\index.php on line 12

can someone help PLEASE

Check you uploaded all the files and the configuration in the config. Re-read the readme. Something is not configured right.

nstagtr
07 Feb 2007, 13:56
Tried all of that and still get the same thing, if i go into it a different way it shows up like this:

http://www.24-7gamers.com/bf2squad/index.php?page=leaders

I know it works, just for some reason with the stye i am using i get that error.

sinisterpain
07 Feb 2007, 23:03
Tried all of that and still get the same thing, if i go into it a different way it shows up like this:

http://www.24-7gamers.com/bf2squad/index.php?page=leaders

I know it works, just for some reason with the stye i am using i get that error.
Is your cmps index called index.php or cmps_index.php?
Also check in the cmps page you created, your path should be bf2squad/index.php. modular shell yes, clean output yes.
Modules selected should be Custom Page Content.

nstagtr
08 Feb 2007, 14:05
My cmps index is caled index.php and i just finished triple checkin the page and the path is bf2squad/idex.php, module shell is yes, clean output is yes and the only thing checked is Custom Page Content.

nstagtr
08 Feb 2007, 14:05
Thanks for the help sinister, Really appreciate it.

SuperTaz
23 Jul 2007, 02:08
I like this hack. It works well with my site

durdan1
18 Aug 2009, 16:56
Hi I could not get this to work on my site. I'm using the latest verion of vbbulletin and vbadvanced 3.2.1. However I was able to install bf2 stats integration perfectly, but with this I just get this. My cmps file is called index, I followed your picture tutorial exactly like you said.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/bf2squad/bf2s-mlb.php on line 327

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/bf2squad/index.php on line 97

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 186

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 187

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 188

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 189

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 190

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 191

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 192

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 193

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 194

Warning: Division by zero in [path]/bf2squad/index.php on line 195

Any suggestions?

team76
19 Feb 2010, 08:46
hello

I have the same problem