PDA

View Full Version : Miscellaneous Hacks - Cyb - Advanced 'New Posts'


Valter
04 Aug 2006, 08:39
vB 3.7 VERSION HERE:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=177930

======

Info:
This hack will show how many new posts/threads have been posted on forums since user last visit. "New Posts" in navbar menu will be replaced by "New Posts: x (In y Threads)". Optionally you can enable and configure Smart Search Menu to give users ability to search only wanted forums. See screenshots...


Installation:
Import product XML: AdminCP > Plugin System > Manage Products > [Add/Import Product]


To set options:
Go to: AdminCP > vBulletin Options > Cyb - Advanced 'New Posts'


Versions:
v1.0 - Apr 29. 2006.
-First Release
v1.5 - Jun 25. 2006.
-Added - advanced searching of new posts (see screenshots)
-Improved codes (recommended to upgrade because of this)
v1.6 - Jun 26. 2006.
-Advanced searching of new posts splitted into two menu items
v1.7 - Jun 28. 2006.
-Changed the way of showing new posts info. Now we have flexible phrase depending on number of new posts/updated threads.
New Posts: 0
New Posts: 1
New Posts: 2 (In One Thread)
New Posts: 3 (In 2 Threads)
-Added links to used phrases on hack options page so you can easily find and change/translate them.
v1.8 - Aug 04. 2006.
-Release of this hack for vB v3.6
v1.9 - Sep 28. 2006.
-Added Product Version Checking
-Fixed links to phrases in ACP (used to easily customize phrases)
-Added option to change text color
-Fixed bug ("Advanced New Posts Search Menu" not centered between other items in navbar menu)
-Hack name changed to "Cyb - Advanced 'New Posts'"
NOTE: Before upgrading save somewhere content of "Menu Items" field to restore it after upgrade. It will be removed during upgrade process.
v2.0 - Jul 31. 2007.
-Added "No New Posts" to show when there is no new posts after user last visit
-Smart Search Menu (SSM) improved (no more need to write lines of code, just put forum IDs in setting field)
-SSM automatically hidden when there is no new posts
-A lot of improvements and optimization done, including:
*two templates removed
*improved integration with different styles (to avoid manual template edits)


Mark as installed (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=installhack&threadid=122995) to get support and updates.


Cybernetec

Snatch
08 Aug 2006, 07:48
Great Hack, but one thing. Is it possible to make it, that the hack shows me also only new threads ?

GreeTz
Snatch

wizardan
16 Aug 2006, 16:11
I desperatly need to change the font color of the links in the Navbar.
I tried the tricks you gave me for the 3.5.4 version, in Phrases.
My changes won't stick.

noel_leon
25 Aug 2006, 23:54
Awesome, just what I like. Thanks for making this public.

edit: I just noticed that the numbers are gone when viewing the forum from my vbadvanced index. Got any ideas on how to fix that?

Ninth Dimension
26 Aug 2006, 00:52
I like the idea of this hack, but it doesn't work with the template I've got installed. The navbar has been moved into the header template, which is fair enough, I was able to find the required code and change it, but upon doing it, the table got all screwed up (and the text was a diffrent colour).

SCRIPT3R
12 Sep 2006, 20:48
any chance of putting this into the member block rather then the navbar; similar to PaulM's hack here (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=123886)?

Valter
12 Sep 2006, 22:15
any chance of putting this into the member block rather then the navbar; similar to PaulM's hack here (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=123886)?
Yes, use Paul's hack.

SCRIPT3R
12 Sep 2006, 22:36
well, they're way different - guess i'll write my own merging both of yours.

Gaia
15 Sep 2006, 13:47
Hi, i'm trying to install this on vB 3.6.1 and when i try to import it as a product it says that it is a plugin and that i should use the plugin manager to upload. So i went to Upload/download plugin, uploaded it, and nothing happened.

Fenriz
21 Sep 2006, 05:04
Thank you! It is a long-awaiting hack for me!
One question - I have a big space between the "New Posts In" item and the next item. How could I reduce this space? Thank you.

CrystaStarLight
27 Sep 2006, 15:43
I'd like to know how to prevent the font from being another color in the NavBar too. I need it to change it to how the rest of my links in the NavBar look. Thank you!

SCRIPT3R
27 Sep 2006, 16:44
I'd like to know how to prevent the font from being another color in the NavBar too. I need it to change it to how the rest of my links in the NavBar look. Thank you!
here's the product (v1.8) without the text formatting. just Import and Allow Overwrite.

Valter
28 Sep 2006, 06:23
Phrase Manager

captainslater
28 Sep 2006, 07:34
If I click in the vBulletin-Settings > Cyb product > on the three phrase links there comes an error: "No phrases found"

If I'm searching via "Browse Phrases" there they are.

I don't edit anything before this.

Valter
28 Sep 2006, 11:37
v1.9 - Sep 28. 2006.
-Added Product Version Checking
-Fixed links to phrases in ACP (used to easily customize phrases)
-Added option to change text color
-Fixed bug (unneded extra space after "Advanced New Posts Search Menu" in navbar menu)
-Hack name changed to "Cyb - Advanced 'New Posts'"
NOTE: Before upgrading save somewhere content of "Menu Items" field to restore it after upgrade. It will be removed during upgrade process.

nathanrich
28 Sep 2006, 22:54
Nice Hack.

1 Question. Is there a way to combine the two links in the navbar into just one?

Thanks

Valter
29 Sep 2006, 00:54
nathanrich,

It was one link previously but it was boring to expand menu every time when you want to search new posts. Believe me, you don't need this. :rolleyes:

nathanrich
29 Sep 2006, 01:16
nathanrich,

It was one link previously but it was boring to expand menu every time when you want to search new posts. Believe me, you don't need this. :rolleyes:
hehe, fair enough :)

SCRIPT3R
29 Sep 2006, 01:20
1 Question. Is there a way to combine the two links in the navbar into just one?
yes, very easy to do.

gator777
02 Oct 2006, 09:38
Nice hack, but I have one problem. I am using VBAvanced, and it will not display the number of posts when viewing the CMPS main page. Your help would be appreciated. :D

Eagle Creek
07 Nov 2006, 09:44
I do like the hack, but as soon as I enable it my server CPU starts to go crazy!
Therfore I had ti disable it.

Terminatoronly
01 Jan 2007, 14:08
nice hack installed of course :D but how can i make it for showing the new threads?????

IceBurn3000
08 Jan 2007, 08:56
Nice hack, but I have one problem. I am using VBAvanced, and it will not display the number of posts when viewing the CMPS main page. Your help would be appreciated. :D
I have this same problem and another one:

For some reason, I can have read all threads (thus there being no new posts), and the "Advanced New Posts" link will tell me I have x-amount new posts in y-amount new threads.

I have the problem in both FF2 and IE7.

Apoco
08 Jan 2007, 19:40
I have this same problem and another one:

For some reason, I can have read all threads (thus there being no new posts), and the "Advanced New Posts" link will tell me I have x-amount new posts in y-amount new threads.

I have the problem in both FF2 and IE7.
I am having the same problems.

Roonie
08 Jan 2007, 23:06
Thnks a lot for your hack :)

brvheart
08 Jan 2007, 23:36
great mod as usual cyb :)

anyway to put this in the welcome block (not the menu part...just the post/threads?

TheBlackPoet
25 Jan 2007, 07:20
Cyb!!!! man, your hacks are the best... you have an ear to the ground and seem to know what people need! thanks for this hack..

Makc666
02 Apr 2007, 11:36
1.
Can you add phrase translation to "Menu Items", please.
The same as for:
Phrase 1 Phrase 2 Phrase 3 Phrase 4

2.
Why not to add "Phrase 5" with text like: "There is no new posts".
It will be a replace for "New Posts: 0".

3.
Allow uses to add picture before $cyb_nptc_menu1 via ACP

Valter
02 Apr 2007, 13:52
Last Update: 28-09-06
I must do something here when I have some time. :)

Thanks ;)

Xplorer4x4
19 Jun 2007, 05:59
Well if you feel like adding new things..:p

A Large edit button would be nice for the "Menu Items" section. Otherwise not to much i can think of.

legion!
19 Jun 2007, 08:40
i get the error that looks like this New Post ( Array Threads)

so i disabled the hack

Valter
30 Jul 2007, 23:49
v2.0 - Jul 31. 2007.
-Added "No New Posts" to show when there is no new posts after user last visit
-Smart Search Menu (SSM) improved (no more need to write lines of code, just put forum IDs in setting field)
-SSM automatically hidden when there is no new posts
-A lot of improvements and optimization done, including:
*two templates removed
*improved integration with different styles (to avoid manual template edits)

To upgrade: Import product XML, allow overwrite.

Fenriz
31 Jul 2007, 03:23
I have a modified navbar and use $cyb_nptc_menu1 and $cyb_nptc_menu2 lines of code. After upgrading to the 2.0 they don't work and just disappeared.
What kind of code should I use instead of?

Fenriz
31 Jul 2007, 03:32
..and where are the links to all the phrases?

Valter
31 Jul 2007, 09:40
You don't need to do any template changes. It should work with no problems (unless you miss navbar template on your board :)). To find/customize phrases use Search function in PhraseManager.

Fenriz
31 Jul 2007, 13:18
Cybernetec, it works only with unmodified navbar template for me. I have heavy modified navbar and need to define where the phrase "New Posts" will be.. What I need to insert then?

To find/customize phrases use Search function in PhraseManager. Heh. And what phrases do I need to search (exept New Posts:))?

Valter
01 Aug 2007, 01:34
Cybernetec, it works only with unmodified navbar template for me. I have heavy modified navbar and need to define where the phrase "New Posts" will be.. What I need to insert then?
Replace table cell (td) which contains "New Posts" with "$cyb_anp".
Heh. And what phrases do I need to search (exept New Posts:))?
No New Posts
New Posts: {1}
New Posts: {1} (In One Thread)
New Posts: {1} (In {2} Threads)
New Posts In
Show All New Posts
All New Posts
Show New Posts From
Show Today's Posts

Fenriz
02 Aug 2007, 02:49
Cybernetec, thank you! Now everything is ok. Your hack rocks!

yaoren
02 Aug 2007, 03:11
does it show ALL new posts to ALL members since last visit...including the ones posted in a private forum. I don't need "non private forum members" wondering where all the other posts are that they can't read.

Valter
02 Aug 2007, 12:08
does it show ALL new posts to ALL members since last visit...including the ones posted in a private forum. I don't need "non private forum members" wondering where all the other posts are that they can't read.
It will not show anything which is not shown without this hack installed.

PlymWS
14 Aug 2007, 14:03
I have over 100 forums that I would like indexing. Instead of the laborious task of entering every forum id seperately is there any way I can get this hack to monitor every forum on the board ?

BuRaCh
14 Aug 2007, 17:59
very good mod
thanks..

albibak
03 Nov 2007, 11:53
Hello Cybernetec,
I have some problem with this hack.

When I click on the link who indicate new post, it's work, but when I read a new post, and I come back to the forumhome, I allways have the same number as new posts...

Second thing:
I write a post on a thread, so 1 new post in 1 thread.
I write a soncd post in a second thread, so 2 new posts in 2 threads
This is OK.
But when I write an other post in the second thread, I have, 3 news posts in 3 threads... (but that shlud be 2 threads...)

For information:
I install the version 2.0 on vb 3.6.8, in a local mode.
The only hack installed is ibProArcade...

albibak
03 Nov 2007, 13:30
Find in attachement the french translation of this hack.
Just import the original product, then, import the french langage file.

o0Hubba0o
04 Nov 2007, 02:53
Ok this wasn't showing up for me in my skin, so I switched to default and it was working. Then I realized I have my new posts in the top nav mod, so new posts aren't in the navbar template. And just adding $cyb_anp doesn't work. So what do I need to edit to get it to show up in a different template than the navbar?

357Magnum
17 Dec 2007, 04:26
ok so i installed this and it deleted the "New Posts" button off my NavBar...without adding in the new one...

prolly should saved the code for the navbar but a little late now...

help? :)

ajmboy
27 Dec 2007, 01:48
Hello Cybernetec,
I have some problem with this hack.

When I click on the link who indicate new post, it's work, but when I read a new post, and I come back to the forumhome, I allways have the same number as new posts...

Second thing:
I write a post on a thread, so 1 new post in 1 thread.
I write a soncd post in a second thread, so 2 new posts in 2 threads
This is OK.
But when I write an other post in the second thread, I have, 3 news posts in 3 threads... (but that shlud be 2 threads...)

For information:
I install the version 2.0 on vb 3.6.8, in a local mode.
The only hack installed is ibProArcade...

Same here...if I read it, should it not take it off the count?

Kintaro81
24 Jan 2008, 18:48
How about the possibility to hide "New Posts" link and leave visible only "New Posts In" menu?
Ok I can modify the code... but how about a switch on-off in the add-on menu?
...and how about forum permissions? if a user can't view a forum why in the New Post In menu is visible?

thank you ;)

Elenna
27 Feb 2008, 13:51
Ok this wasn't showing up for me in my skin, so I switched to default and it was working. Then I realized I have my new posts in the top nav mod, so new posts aren't in the navbar template. And just adding $cyb_anp doesn't work. So what do I need to edit to get it to show up in a different template than the navbar?

EDIT: I found where to fix this.

In the "Cyb - Advanced 'New Posts' - MN" plugin, find the following (notice the two templates I've highlighted in red):

eval('$cyb_anp = "' . fetch_template('cyb_advancednewposts') . '";');
$vbulletin->templatecache['navbar'] = str_replace('$vbphrase[new_posts_nav]</a></td>','$vbphrase[new_posts_nav]</a></td>'.$vbulletin->templatecache['cyb_advancednewposts'],$vbulletin->templatecache['navbar']);

Change those two red templates to the one that your naviation links are in (i.e. header).

If you have also modified your header to not use tables, you may need to look at the blue code to make sure that it matches the same code that you are using in your template. I had to remove the "</td>" to get it to work for me.

myown
21 Mar 2008, 07:03
Is it working for vb 3.7 RC1

jGas
25 Mar 2008, 15:50
Same here...if I read it, should it not take it off the count?

Same problem also for me!
it works with 3.7 RC1 but there is this post count problem! :rolleyes:

vithorius
02 Apr 2008, 23:30
Same problem also for me!
it works with 3.7 RC1 but there is this post count problem! :rolleyes:
Me too!

I've just installed it on vB 3.6.8 and it works, but the number does not decreases as we go and read the posts... :erm:

Kintaro81
13 May 2008, 08:41
How about the possibility to hide "New Posts" link and leave visible only "New Posts In" menu?

More important... how about forum permissions? if a user can't view a forum why in the New Post In menu is visible?

? :(

DiverTree
13 May 2008, 21:47
How about the possibility to hide "New Posts" link and leave visible only "New Posts In" menu?

More important... how about forum permissions? if a user can't view a forum why in the New Post In menu is visible?that would be nice. :)

DiverTree
13 May 2008, 21:47
that would be nice. :)oops ... i thought i was in the 3.7 mods area :o

joker2040
18 Jun 2008, 22:12
I can't get this to work outside of the main forum directory. When you first go to the site it is vbandvanced so I edited the navbar to include $cyb_anp but all this did was make "No New Post" disappear from the navbar. Ever since I installed this mod it would say no new posts in vbadvanced regardless if there was new posts. Then when you went into the forum the mod worked flawlessly.

nogerorob
16 Jan 2009, 01:53
Hello there,

I installed this in my forum and my community members really like it. It is a big change to a frequently used link so I'm still getting used to it.

One thing I'd like to remedy is that neither the AJAX updating link, the proxy for the old "new posts" link i.e. "x (In y Threads)", nor the SSM render well in the iPhone. None of the three links seem to be clickable using the iPhone's mobile Safari browser.

I would think that the "x (In y Threads)" link should work, but for some reason it doesn't. Has anyone else experienced this, and is there any way to modify the mod in order to make it work better on iPhones?

rob