PDA

View Full Version : Better Looking Postbit


Shazz
17 Aug 2006, 21:10
/*======================================================================*\
|| Better Looking Postbit
||
|| =======================================================
|| Brought to you by:
|| vBCoderz.com (http://www.vBCoderz.com)
|| ShazzDesigns.com (http://www.ShazzDesigns.com)
|| =======================================================
||
|| Author : Shawn
|| Works on : vBulletin 3.5
|| Released : 17. Aug 2006
||
|| Time required to install: ~1 minutes
|| Difficulty: easy
\*======================================================================*/
--
Install:

Admin CP> Styles and Templates>Edit Templates>Edit Postbit_Legacy
Copy the notepad file and replace it with yours.

The preview pic has the edited parts out marked in black...
It looks better once its actually on your site
The bottom one is Reputation
Feel free to edit it the way to match your profile fields etc.
Also the preview of it has my user title as the marquee , so it was moving when i took the screen shot.
Be sure to click install (www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=installhack&threadid=124241)


*Note
If you have the vPlaza Store you are going to have to repeat the steps on the postbit
Current sites which use this and you can view...
vBCoderz.com

Shazz
17 Aug 2006, 21:11
Sponsored by

vBCoderz.com

Jay...
17 Aug 2006, 21:39
Thanks Shazz, Just a couple of things, the age and reputation doesn't display, neither does the infractions

Shazz
17 Aug 2006, 21:47
Thanks Shazz, Just a couple of things, the age and reputation doesn't display.
If they don't have a Birthday Date In the edit Profile

Date of Birth

Entered in it won't display.

The reputation, Im not sure of yet...(Will look into it) Just replace it with what you want

Shazz
17 Aug 2006, 21:53
Infaction add

<if condition="$show['infraction']"><div>$vbphrase[infractions]: $post[warnings]/$post[infractions] ($post[ipoints])</div></if>

Where ever you want it..

Jay...
17 Aug 2006, 22:27
If they don't have a Birthday Date In the edit Profile

Date of Birth

Entered in it won't display.

The reputation, Im not sure of yet...(Will look into it) Just replace it with what you want

im the only member signed up on my test site and the date of birth is filled in correctly

Shazz
17 Aug 2006, 22:31
im the only member signed up on my test site and the date of birth is filled in correctly
Make sure
This is on

Admin CP>VBulletion Options>Thread Display Options (showthread) >
At the bottom
Post Elements , check display age, display reputation and if you wanted to Display Infractions.

SaN-DeeP
18 Aug 2006, 17:27
trying on test site thanks

Shazz
18 Aug 2006, 17:53
trying on test site thanks
If there are any problems let me know.. I can write it down for a newer one for later on

Snake
19 Aug 2006, 11:31
I like it. :)

Shazz
19 Aug 2006, 16:13
I like it. :)
Be sure to click install :)

Shazz
19 Aug 2006, 17:06
For the 3.5 version would be

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=122686

djscene
20 Aug 2006, 20:10
are you able to code the "shiny" white image background one that i have seen on some styles

Shazz
20 Aug 2006, 20:12
are you able to code the "shiny" white image background one that i have seen on some styles
Shiny White? on other styles...
I would need to see a example

Shazz
13 Sep 2006, 21:29
Updated for 3.6.1

iran.gs
20 Sep 2006, 16:48
installed and looks great but !!! my style show members name as been online or off line in text so nick names which are too long are going to the right of the post any solution ?

u see when i say its in text rather than gif.
cyberghost101 is offline << this is so long it breaks the forum so how do u convert it to gif rather than text ?

Shazz
20 Sep 2006, 21:46
That would be part of your skin. You mean as a example on vB.org in the left hand corner?

pedroenf
21 Sep 2006, 09:16
I there. Great hack. But how can i do it to show in horizontal mode? Thanks.

Shazz
21 Sep 2006, 14:06
I there. Great hack. But how can i do it to show in horizontal mode? Thanks.
Ill have one out for that soon....

pedroenf
21 Sep 2006, 17:55
Ok. I'll wait. Thanks.

realgoldtalk
23 Sep 2006, 08:46
Where is the download file dude :o

Breathex
29 Sep 2006, 04:41
if postbit_legacy had some edits before? than this one does not work, am i right?

i would prefer to see a product with an editable admin cp menu

eNforce
30 Sep 2006, 16:21
Hi there, great mod.

I have a question!

The posts on my forum alternate between two colours. Would it be possible to have the background color of the 'pbit' alternate colors as well? So that if the post is a light color, the pbit background would be a dark color and vice versa?

Shazz
30 Sep 2006, 16:41
Hi there, great mod.

I have a question!

The posts on my forum alternate between two colours. Would it be possible to have the background color of the 'pbit' alternate colors as well? So that if the post is a light color, the pbit background would be a dark color and vice versa?
Yes, That I could make a custom one for you if you want :)
Contact me on a instant messenger or PM for more details. The zip i have attached might cause errors, Im really trying to get a Working updated one on..

TJs
01 Oct 2006, 13:26
how do i get the online status light in the postbit?? you know the circle image thats green when the user is online and plain when they're offline.

TJs
01 Oct 2006, 14:04
dont worry i have done it.

TJs
02 Oct 2006, 16:17
ok i solved my issues yesterday however i didnt notice until this morning that i have lost the multiquote and quick reply buttons from the postbit. i can get them backbut when you clcik them nothing happens.....help please.

DaNIEL MeNTED
04 Oct 2006, 20:59
ok i solved my issues yesterday however i didnt notice until this morning that i have lost the multiquote and quick reply buttons from the postbit. i can get them backbut when you clcik them nothing happens.....help please.


+1.

Just setting up a board and I found the same thing... had to turf it until I figure out what's causing the problem.

I also found that with this at the top:

<!-- post #$post[postid] -->
<if condition="$show['spacer']">
$spacer_open
<div id="edit$post[postid]" style="padding:0px 0px $stylevar[cellpadding]px 0px">
<if condition="!$post['islastshown']"><!-- this is not the last post shown on the page --></if>
</if>

The postbit and message columns shrunk to <100%.

Any ideas would be great as the postbit does look a lot better w/this template. I'm new to vbulletin and while I've figured out how to move some stuff around its hard to decipher everything the template is doing.

Thanks!


Edit to add: upgraded to 3.6.2 this morning... dunno if that's helping/harming things at all but everything else is working spiffy.

DaNIEL MeNTED
06 Oct 2006, 13:17
Think I figured it out - there's a duplicate bit of code @ the bottom of the template:


<if condition="$show['spacer']">
</div>
$spacer_close
</if>
<!-- / post #$post[postid] -->

<if condition="$show['spacer']">
</div>
$spacer_close
</if>

But there's only 1 instance opening a div at the top:

<!-- post #$post[postid] -->
<if condition="$show['spacer']">
$spacer_open
<div id="edit$post[postid]" style="padding:0px 0px $stylevar[cellpadding]px 0px">
<if condition="!$post['islastshown']"><!-- this is not the last post shown on the page --></if>
</if>

So... removing the duplicate from the bottom fixes the inability to multi-quote beyond the first post, and also fixes the quick reply button.

I'm not 100% sure what the $spacer_open part of the code is supposed to accomplish - I find if its there at all the size of the postbit+post - shrinks.

I'm guessing maybe there's a spacer variable defined somewhere?

In any case... this is a great starting point.

Thanks Shazz!

Stromba
24 Oct 2006, 18:23
:o

Have problems with the size (see attachment )..
Can you please help me with this :ermm:

Orcun
17 Nov 2006, 18:06
Needs update for 3.6.3.
Reputation displays in the old fashion way.

However I modified this for myself. Good workz Shazz.

*Clicks Install

flindersredclaw
24 Nov 2006, 17:27
mmm not right for 3.6.3 may need some editing as suggested above. However, I have no idea how to change it...

DrewzR/T
26 Nov 2006, 21:45
OK got this to work but as stated by stromba mine doesnt line up either!

krazycivik
17 Dec 2006, 20:55
ok i dont see where to put this bit bettere xplanation for noobs pls :) can it go on 3.6.2?

Quelyn
25 Jan 2007, 21:48
I want to install this because it looks pretty awesome, however I cannot. When I do it borks my forum. I uploaded an attachment of what it looks like. I'm not to keen on the way the border shows up or how it resizes everything. Also what would have to remove to just remove to donate & belts parts. I don't want to remove anything important :)

Thanks!

chkdgate
16 Feb 2007, 15:51
Can we get an update for 3.6.4?

chkdgate
17 Feb 2007, 23:05
Any news?

delnouro
26 Feb 2007, 23:17
Yeah ??

Kap O
08 Mar 2007, 01:59
aint this thehardknocks skin? cuz i know them post bits either m1sprint or i coded them...

Reeve of shinra
09 Mar 2007, 23:16
Id like to see an update for 3.6.4 :D

darkblade25
18 Mar 2007, 09:23
Can someone please update this mod?

LockeAG
16 May 2007, 08:36
Also a petition to update it to 3.6.7

G0F0RBR0KE
10 Jun 2007, 06:56
I'll get him to update it to lastest.

GuaRRand
15 Jun 2007, 09:30
*bump* ?

animehawk
01 Aug 2007, 20:22
I am running this on 3.6.5

For those of you you are having problems with the width of posts follow this post:
http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1091034&postcount=29

Just removing the extra $show_spacer section of code did the trick for me.

:edit:

I just updated to 3.6.8 and this product is still working.

ndut
08 Jan 2008, 18:27
is there any update for this mod? for ver. 3.6.8?
thanks

TCE Killa
08 Jan 2008, 23:38
I've tried this on 3.6.8, it doesn't work properly, is this being updated to 3.6.8? Thanks.