PDA

View Full Version : not finding rewritten pages


dao7000
01 Sep 2006, 12:05
(thanks for help on my previous question)

if you go to:

http://www.mytattooink.com/forums/

and click on the first "everything tattoos" forum, the page

http://www.mytattooink.com/forums/f-everything-tattoos-2.html/

has been rewritten correctly (cool!) but it says "page cannot be found."


btw, if it helps:

http://www.mytattooink.com/forums/admincp/vrewrite_htaccess.php

is installed

magnus
01 Sep 2006, 13:58
Are you sure you created/extracted the .htaccess file and placed it in your forum root?

dao7000
01 Sep 2006, 14:20
Yes, below is the contents as shown by the htaccess generator program:


vRewrite 1.5 STABLE - htaccess generator (1.0)
RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)/(styleid=(.*))$ showthread.php?&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^(.*)/(showthread\.php)$ showthread.php?&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^(.*)/t-([A-Za-z0-9\-]+)-([0-9]+)-new.html showthread.php?t=$3&goto=newpost&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^(.*)/t-([A-Za-z0-9\-]+)-([0-9]+)-last.html showthread.php?t=$3&goto=lastpost&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^(.*)/t-([A-Za-z0-9\-]+)-([0-9]+)-post(.*).html showthread.php?p=$4&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^p-([A-Za-z0-9\-]+)-post([0-9]+)/postcount([0-9]+).html showpost.php?p=$2&postcount=$3&is_vrewrite=yes&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^(.*)/t-([A-Za-z0-9\-]+)-page([0-9]+)-([0-9]+).html showthread.php?t=$4&page=$3&is_vrewrite=yes&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^(.*)/t-([A-Za-z0-9\-]+)-([0-9]+).html/(.*)$ showthread.php?t=$3&%{QUERY_STRING}&is_vrewrite=yes [L]
RewriteRule ^(.*)/t-([A-Za-z0-9\-]+)-([0-9]+).html showthread.php?t=$3&is_vrewrite=yes&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^f-([A-Za-z0-9\-]+)-([0-9]+)/page([0-9]+).html/(.*)$ forumdisplay.php?f=$2&&page=$3%{QUERY_STRING}&is_vrewrite=yes [L]
RewriteRule ^f-([A-Za-z0-9\-]+)-([0-9]+).html/$ forumdisplay.php?f=$2&%{QUERY_STRING}&is_vrewrite=yes [L]
# vRewrite version 1.5 STABLE
# Created by vRewrite htaccess generator v1.0

Immortal
01 Sep 2006, 20:22
Sounds like to me you didn't paste the contents. Outside of that, it should work.